tårar ..

Jag sitter här efter en fin vecka tillsammans med min älskade Casper som jag saknar något otroligt just nu!! Tårarna har rullat sen han gick ut genom dörren och allt är för tillfället nattsvart .. det här med att ha sitt barn 50% känns inte helt ultimalt och det värker i hela mig. Hjärtat är trasigt och jag kan bara säga som Mia Skäringer "jag har hjärtat fullt av stygn"!

Under sommaren har jag på sätt och vis förträngt alla dom här känslorna och haft ett behov av ensamhet som jag skrivit tidigare. Fasen efter separationen har med dunder å brak gått från ilska och arghet till sorgsenhet och smärta.
Det är inte helt lätt att låta dom här känslorna ta plats men jag antar att det är något som måste gås igenom för att någonstans någongång komma ur det här stark och klar över vad som hänt och varför.

Fina Erica ringde nyss och visste precis att allt var upp å ner å jobbigt .. även om det är tufft att prata om det så är jag tacksam att hon inte gav sig utan verkligen drog fram alla hemska å ledsamma känslor som bubblar inom mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0