tokigt det kan bli ...

Ett rejält hoppsan hade det kunnat blivit den dag jag ska skriva in mig på skolan!! Har kollat igenom välkomstbrevet där lite info står och vart man ska befinna sig första dan på skolan. Så jag slog upp på sl.se hur jag skulle åka å hur lång tid det tar mm mm .. så idag åkte vi för att "reka" lite *haha* När vi körde in vid Stockholms universitet å tittar på stora kartan som finns där tycker vi att den ser lite konstig ut jämfört med den jag har i handen .. Vi letar efter O-huset och vrider å vänder på lappen å kollar gatnamn.

Så säger K :

- Men är du säker på att dom har flyttat allt hit nu då?
- Jaaa!! Det stog nåt om de ialli fall på nätet ...
- Aha .. ja ser det! Frescati heter det här, du ska till KONRADSBERG!!!
- Jaha ... inte undra på att kartan inte stämmer!!!

Fatta hur stressad jag hade blivit om jag stått där kl 9 den 21 augusti å undrat var i helvete O-huset är!! Hade kunnat bli en dålig start på det hela. Men som tur va så hade vi med oss GPS'en, så vi knappade in adressen å lät den visa vägen till ett jättemysigt ställe där jag förhoppningsvis kommer spendera mina kommande 3,5 år ...

Idag kom nya iPhone ut å gissa vad som ligger bredvid mig ... en svart fin blänkande iPhone, med ett skydd som självfallet är ROSA *haha* har suttit å lekt lite med den nu, lärt mig både det ena å det andra och laddat ner en massa smarta apps som det så vackert heter :) en jättebra grej som jag kommer ha användning av nu är sl's app som snabbt och enkelt visar resor som passar dig, du kan lägga till rutter du ofta åker eller stationer som du med ett endaste tryck ser när nästa tåg eller buss går ifrån, smidigt om ni frågar mig!


Jag är helt otroligt peppad å laddad inför det här med att börja plugga, jag tycker om att lära mig saker och är intresserad av vad andra har att säga och berätta. Tidigare idag när jag läste om första kursen fick jag en stor klump i magen och undrade om det här verkligen är rätt för mig .. tänk om jag inte kommer klara det eller inte passar som lärare. Jag vill inte vara den där idiotläraren som man själv klagade på och önskade aldrig satt sin fot i en skola. Usch .. får ont i hela kropen när jag tänker så och kan inte annat än hoppas och önska att allt kommer gå fint!

Så snälla ni, håll alla era tummar för mig i höst .. med början den 21 augusti då inskrivningen är ❤

kolla läget!

Börjar bli smått nervös inför höstens alla förändringar, så för att lugna nerverna lite ska vi åka in å kolla hur det ser ut vid universitetet idag .. spännande!!! Kanske blir en fika i stan också, hoppas ju jag på ialli fall *haha*


storfavorit

På bordet står en stor härlig bukett med rosa rosor .. fick dom av hjärtat i förrgår när vi va inne i stan. Dom är så häftiga, kanterna rullar in sig så dom ser bara större å större ut för varje dag :) luktar gott gör dom med!



Igår åt vi en av mina favoriträtter, ceasar sallad! Vi brukar köpa dressingen på Martin Ohlson för dom har helt klart den godaste ceasardressingen som finns, ifall ni vill testa. På restauranger brukar dom göra olika varianter av den här salladen, men jag gillar den enklaste bäst :

  • Romansallad
  • Ceasardressing
  • Krutonger
  • Kyckling
  • Riven parmesan
Det är ljuvligt gott och det bästa är att det är nyttigt .. så det gör inget om man äter en extra stor portion :)

tur som en tok!!!

Igår tog vi en tripp till stan för att fixa lite grejjer till Kennys rejäla tokigheter som han ska ut på om drygt en vecka! Han ska upp till Nikkaloukta eller hur det nu stavas och gå 11 mil uppe på fjället .. vem börjar inte ana oråd liksom! Under tiden han fixade med alla möjliga kläder, strumpor, skor, väskor å allt vad som behövs för att kikade jag in på Myrornas. Tog ett varv å konstigt nog drogs jag åt det rosa bordet *haha* där ser jag några kaffekoppar fint uppradade å jag blir eld å lågor när jag ser vilka det är. Nämligen dom jag kollade på i Skåne som en tjej knep precis framför mig!! Hoppade nästan jämfota hopp i luften, så glad blev jag :)



Dom är så klart invigda å har givetvis fått en egen rad i köksskåpet, va tvungen att flytta nåra andra koppar, men va gör det? Dom här är värda att visas upp tycker jag :) efter min glädjetripp kom nästa, såg priset och det kändes nästan lite löjligt när prislappen visade 15kr / kopp å fat!!! Fattar ni vilken tur jag har!! Tjejen i Skåne fick punga upp med mer än 900kr för kopparna, assietter och ett kakfat tror jag det var .. säger bara en sak, skånska priser ska man akta sig för *haha* det blev ett litet fat också som nästan ser ut att höra ihop med kopparna, men det tror jag inte dom gör. Spelar ingen roll, 15kr för det med .. en mycket nöjd Anna spatserade ut på gatan kan jag lova!!!

nåt bra har jag väl gjort

Det här med att allt har en mening blev verkligen bevisat igår!! Ska visa er sen vad ja menar ... om ni tänker tillbaka några inlägg kanske ni till å me kommer på vad det handlar om :)

Hoppas ni får en fin dag, själv ska jag skynda mig ut nu medans solen kikar fram å förhoppningsvis bättra på den fina brännan jag lyckades få i början av sommaren som tråkigt nog börjar försvinna ... *suck*

Sitter på...

0-6e0e41b0e3ea5cde5761b76309d40970.png

Sitter på råsunda å önskar att jag haft mina briljeros .. GAIS har nämligen de mesta knalloranga kläderna ja nånsin sett!! Målvakten är ju rätt oki, han har chockrosa kläder :) vi har barnvakt ikväll så vi passade på att äta här i AIK-landet Solna innan matchen började. Satt å förbannade den svenska sommaren med nordanvindar om kvällarna som får en att önska att man satt under en palm på en varm å skön sandstrand långt långt bort .. eller va säger ni?


sockerbegär!!!

Jag har tjatat om fika hela semestern ... vill gå på ett riktigt urmysigt café med massor av goda bullar, bakverk, kakor å läskigt sockriga lattes med alla möjliga smaker å kanske till å med en klick grädde på toppen *mums*

Har ni nåt bra förslag?? Jag kan inte ett endaste myspys café som man skulle kunna tillbringa timmar på å bara sitta å bubbla å mysa ... men jag tror att ni däremot vet massor, så dela med er!!!

http://feliciabusig.blogg.se/images/2009/cafe_28197603.jpg

Kan sträcka mig mellan Uppsala å Södertälje .. då har ni väl lite att komma med va?!

... förresten, tipsa om vilket fik som helst, vart det än ligger, vem vet, kanske åker just dit nån gång :)

dagens x 3

7 ynka kilometer bort ligger sveriges äldsta stad, Sigtuna. Löjligt ju, vi är nästan aldrig där å det är ju helt knäppt!! Idag åkte vi dit för sen lunch som mer blev middag :) sen strosade vi bland dom söta gatorna å alla små fina hus som ger fantasin en kick om allt som kunnat hänt där och vilka som sprungit omkring på gatorna och busat och sålt godis, tidningar mm mm i gränderna. Är en hopplös dagdrömmare som kan försvinna bort i tankar hur länge som helst :)



Efter maten hade vi tänkt ta en glass på Våfflan, ett fik som ligger alldeles intill vattnet. Men det började blåsa så och stora mörka moln närmade sig så vi åkte hem istället. Det gjorde vi rätt i för plötsligt kom en störtskur .. hur va de nu igen, just det, svensk sommar :)


Visst är det fint! K är så sugen på att flytta dit, men jag tycker vi har det bra här ...!


Lite lek också .. måste ju aktivera nåra av myrorna som springer runt i brallan på honom :)

Mammans kläder :
jeans jacka - H&M
linne - vet inte ...
kjol - Gina Tricot
skor - Carolina Biox

Pappans kläder :
tischa - H&M
shorts - Esprit

skor - G-Star

Lillens kläder :
tischa - H&M
shorts - H&M
tröja - AIK
skor - fejk foppisar


Ifall de va nåt ni tyckte va snyggt kanske *haha*

lilla loppan

Har ju glömt en grej i all uppståndelse! Lilla hjärtat blev 1,5 år idag ... hipp hipp hurra!!!


mamma älskar dig ... alltid!

alltid i mitt hjärta

Jag är så där lycklig så tårarna nästan tittar fram!! Min familj som jag var hos i USA ett år har precis varit här! Nils va 15 månader när jag kom dit (nu är han drygt 6 år!!!) och efter 3 månader föddes lille Lars, sista å minsta busen har jag inte ens träffat förrns nu, Jonas. Så här har vi haft full rulle kan jag lova, Casper tittade lite undrande å förstog inte alls va som hände :)

Som tur va, så var det fint väder när dom kom så det blev ett dopp i poolen. När jag gick med Nils upp till Caspers rum för att visa honom bilderna som jag har på honom där frågade han lite buttert varför vi inte badade .. så självklart blev det nästa stop!

Kan inte fatta att jag var där å tog hand om dom här två sötnosarna i ett år, det är en så häftig grej att ha gjort och jag är så nöjd att jag klarade av det! Trodde aldrig att Nisse skulle komma ihåg mig, men det gjorde han å då kan jag lova att tårarna va nära! Jag berättade för honom om när han somnat i bilen och vaknade när jag la honom i sängen och tog av hans kära Red Sox's keps, men när han fick den igen så somnade han om så gott. Då skrattade han å kramade om mig hårt *lycka* sen berättade jag om när vi var på playdate hos Julia och hennes barn som hon tog hand om, där hade Nils alltid på sig deras slalomhjälm, huuuur varmt det än var så oftast rann svetten i pannan på honom!! För att toppa det spelade han gitarr som en liten tok och spexade alltid med sitt fina leende.

Barnen pratar både svenska och engelska å blandar ibland så där charmigt, som Nisse som ville ha "pääärjonglaaass". Häftigt att kunna två språk så där på en gång, det är lite lyxigt :) Lars han pratade å frågade massa saker på svenska till K, när han fick sina svar bytte han plötsligt till engelska å det va lika naturligt som att gräsmattan är grön, så söt!

Kändes lite udda att ha dom här hos min familj, med mitt barn. Kände mig som en liten flicka igen ... ojdå, låter som jag är 100 år va *haha* det var hur som helst helt underbart roligt att träffa hela familjen igen och nu ska jag bli superduper bra på att skriva brev å skicka vykort å bilder ... det tummar jag på!






Nils, jag å Lars .. småtrollen Jonas å Casper klämmer in sig i hörnet också :)

Nu har jag å grabbarna en hemlis ... som bara vi vet om!! Hoppas dom lyckas med sitt uppdrag bara *hihi*

då är väl jag luspank ...

För det sägs ju att den som inte har nåt tålamod är fattig ...

Åhh ... typiskt! I en av butikerna på Böda Sand hade dom barnfotografering med kanon smart upplägg. Hon tar bilder, ett sms eller mail kommer med användarnamn och lösen till hennes sida, där kan man kika på alla bilder och sen beställa hur många eller få man vill i alla möjliga storlekar å format! Och istället för att vi gör beställningar till alla som vill ha efter dom bilder vi tycker är fina, kan mormor, farmor, morbror eller vem som nu vill ha bilder säga vilka dom vill ha genom att kolla in sidan, smart va?!

Nu gör jag inget annat än väntar på en knackning i luren eller ett litet kuvert i inkorgen ... ingenting händer å jag vill ju se! Nu ... pronto :) helst nyss *hehe*

Eftersom det bor en liten liten drama queen i mig så tror jag ju givetvis det värsta, hon har sumpat varenda bild å vägrar höra av sig ... det vore professionellt va *haha*

mammas lilla älskling

rut knut å lilla tjut

Vi är HEMMA!!! Åhh så skönt det är .. dubbeltrippel skönt till å me *haha* är nöjd med våran resa men duschen jag tog här i vårat hem med vårat golv under tassarna va rena rama himmelriket!!

Inviger min söta klänning från Rut m.fl ... me like!!!


regnet det bara öser ner ...

Jaa nu har vi lämnat ett blött göteborg och vi riktade in oss mot knalleland, där vi trodde att Ellos, Josefson, Haléns å alla stora  postorderföretag skulle finnas ... vi hittade bara butiker så som Gina Tricot, H&M, Lindex mm mm mm så vi struntar i det här nu å beger oss hemåt!! Vi kom så sent till Ulla å Lennart som vi har varit hos nu i två dar, Kennys morbror med familj. Så första natten ställde vi oss bara med husbilen utanför och sov där, men inatt fick vi lyxa till det å sov i en riktig säng och det gjorde längtan hem väldigt stor!

Det har varit riktigt mysigt och kul att testa på campinglivet, visst har man väl svurit över offentliga toaletter, duschar på vissa ställen osv och önskat att man stått hemma i badrummet. Jag har lite svårt för allt vad utedass och läskiga toaletter heter, när jag va liten och skulle gå på dass för första gången hade jag glad i hågen sprungit in å kikat rätt ner i det stora läskiga hålet och sen tvärvänt och vägrat gå tillbaka in! Det har satt sina spår och jag går aldrig på utedass .. helst inga toaletter utöver våra egna eller hemma hos folk vi känner heller! Så det har minst sagt varit en prövning, men jag är stolt å nöjd för det har gått fint *haha*

Igår blev det en dag på stan och jag hittade lite smått å gott. Så kul det är att gå å kika där man inte är ifrån, då spelar det ingen roll om jag är inne i samma gamla vanliga affärer för det känns nytt ialli fall :) Har nog aldrig varit inne på Rut m.fl, men där inne hittade jag ett par brallor å en supersöt klänning, en affär väl värd att besöka igen! Har ju jagat ett par dojjor under en tid i min storlek ... igår blev jag stolt ägare till ett par å jag tror ni alla kan gissa vad det är för nåra *haha* Casper fick lite nytt inför dagis starten också, bla ett par röd å vit randiga mumin-mockasiner att ha på tassarna när han ska hitta på en massa bus på dagis :)

Mockasiner RödT-shirt Grå
Rut m.fl byxorna men mina är typ mullvadsfärgade

sockerpullan å salte peter flyttar in ...

Sitter i husbilen på väg upp mot Göteborg, nu har vi lämnat loppisarnas förlovde land (Skåne) efter oss och jag saknar det redan :) vi har sprungit in å rotat å tittat i massor av härliga loppisar!! Lite har vi fyndat men visst finns det massa massa mer som jag skulle vilja ha, lite svårt är det dock att få med sig allt i husbilen *haha*

Inatt sov vi på Johans gård, en jobbarkompis till K. Johan och hans fru Anette letade reda på en gård i Skåne och har under ca 2-3 år rivit och byggt upp alltihopa och det är sååå fint! Allt är inte färdigt än, i å för sig blir det väl aldrig riktigt klart när man har hus att pyssla med. Men dom är på god väg och jag har så klart varit framme med kameran å fotat :)




Här är lite bilder utifrån, har lite problem med att lägga upp bilder så det fick bli så här, klicka på dom så blir dom stora å fina :) Det ser verkligen ut som någonting taget ur Bröderna Lejonhjärta, så sött å mysigt. När man åker förbi alla dom fina gårdar å öppa vidder som finns här nere blir jag allt lite sugen på att ha en liten gård att pyssla med. Å tänk alla fina grejjer man skulle kunna hitta i omnejd att inreda med ... lycka! Vad vore väl livet utan drömmar ??



Det är två hus på gården, ett lite större där Johan och Anette har sitt och ett lite mindre för gäster. I gästernas badrum fastnade jag för två stora stenar som va fastkaklade i golvet, det är tydligen berget eller en stor sten som var där innan, häftgit att ha det kvar tycker jag, det gjorde det hela mer levande! Hos alla jag kommer till hittar jag små roliga, fina, smarta å häftiga saker som jag själv gärna skulle vilja ha, det är kul att få inspireras lite av alla andra å kanske norpa en idé eller två lite här å där ifrån! Den här stegen som handdukar hänger på gillar jag skarpt, speciellt att den är lite ojämn och inte ser så där fabrikat-gjord ut. Genom det där fönstret skulle jag kunna sitta å titta flera timmar, dels på utsikten men också för att det är enkelt och fint, en staty och en fin blomma, mer än så behövs inte ... Till Caspers stora förtjusning låg det stenar runt eldstaden och dom plockade han glatt upp, men dom fick vi snabbt lägga tillbaka för vi hade ingen som helst lust att höra krasch å bank där inne!

Under våra loppisrundor har vi ju hittat en del, har inte bild på allt just nu .. men det kommer väl det med senare :) har hittat lite att inreda Caspers lilla lekstuga som vi ska göra till honom. Kockums fina emaljerade muggar mm passar ju kanon att hänga å ställa i en lekstuga, de tål det mesta och är otroligt fina tycker jag. På en loppis hittade vi en mugg, men idag fyndade jag två till och en potta som antingen får åka dit eller så får den agera blomkruka .. Hade spanat in en så söt gammal servis genom ett fönster igår, men så var det stängt. När jag kom dit idag så hann jag bara in genom dörren för att se att någon precis köpte varenda del! Besvikelsen va stor kan jag säga!! Men men, det va väl helt enkelt inte meningen att jag skulle ha den .. eller som jag sa till K, jag hittar kanske en likadan men till bättre pris *haha*



Vi har letat efter sockerpullan och tillhörande burkar, nu har vi hittat den, salte peter, sill-burken och smör-burken, dom är så charmiga och jag längtar tills den vita hyllan kommer på plats i köket så vi kan ställa upp dom där! En gammal å fin karott eller vad man ska kalla det för, hittade jag igår också, det är kul med lite udda å annorlunda saker att ha i köket, antingen att lägga upp potatisar i eller kanske lite köttbullar :) Hemma hittade jag såna här äppel-lådor på Blomsterlandet för 250 kr styck, men när vi åkte genom Kivik fanns de att handla för ynka 65 kr, synd att vi bara hade plats för 2 ... ett bra pris för fina lådor att ha till det mesta egentligen, bara fantasin som sätter gränser!!

Imorron hoppas jag att vi tar oss till ett ställe i Göteborg som heter Grandma's, det har Jennie tipsat om och trodde att det va nåt för mig ... spänningen är oooolidlig *haha*

men kör ... KÖR!!!

Å hej å hå ... nu har svettkörtlarna fått fart kan ja lova!!! Vi ställde in GPS:en på en camping här nere i Åhus å körde så klart efter den rosa markeringen som så fint visas. När vägen bara blir smalare å smalare å tillslut ser ut som en traktorslinga börjar det kännas lite småläskigt å konstigt. Plötsligt säger K

- Det här är ju för helvete militär mark!!
- VA???
- Skjutbana står det ju där!
- Nähä .. det låter farligt, säger jag å vet inte om jag ska skratta eller inte


Jag säger till K att bara köra, det måste ju ta slut nånstans, det är säkert bara en liten snutt. Men innan han får köra vidare måste han stanna så jag har bildbevis på vart vi varit *haha*

Efter ett tag känns det riktigt kusligt för mitt ute på ett jätte bamse fält är det såna där skyttevärn, gropar å delar av pansarvagnar här å var! Då blir ja nervös å börjar skratta hysteriskt .. ännu värre blir det när vi ser två bilar parkerade i skogen å människor med gevär som går omkring!

- KÖR DÅ!!! KÖR FORTARE skriker jag å känner att vända inte är ett alternativ!

Plötsligt får jag för mig att kolla vad det faktiskt stog på skyltarna å bläddrar i kameran ...



Tillslut ser vi hus å känner att räddningen är nära :) helt plötsligt kan man svänga ut på en asfalterad väg och vi är i ett samhälle, skumt! Det visar sig att campingen ligger 300 m längre fram å vi tittar på varandra å skrattar lätt *haha*

K kommer tillbaka efter att ha checkat in oss å skrattar gott ... Han berättade nämligen för killen i receptionen att vi kört lite tokigt å hamnat på militärt område.

- Aaaa ... har ni kört efter GPS??
- Jaaa ..
- Tja, det brukar bli så, ni är dom andra idag, åsså skrattar han!

Kanske ska uppdatera dom där kartorna som finns i alla PGS .. eller?? Va händer om det faktiskt skulle vara övning å dom skjuter å har sig där inne? Lite jobbigt å komma farandes med husbil, barn å hela köret då ...

footsteps






I å...

0-36aae6983f4a45aee82573b728697998.png

I å med campinglivet får jag en rejäl chans att träna på en rätt så oaktiverad talang jag har .. att vänta! Det är väl inget som jag är direkt bra på, men här får man vänta på det mesta : toan, duschen, tvättmaskiner, alla ska äta, klä på sig, packa å kanske fixa med annat innan det är dags att bege sig mot stranden eller va de nu kan va :) Nu har jag precis stoppat i en omgång tvätt å sitter här å gör inget annat än just väntar *haha* skönt i å för sig med en lugn stund för Casper sover så jag kan bara vara i 30 minuter! Hur ser det ut för er, en lugn dag eller fullproppat med en massa olika planer?


goa pussar å liten nakenfis

Äntligen!! En hel dag har spenderats på stranden med stoooor härlig sol!!! Det är lycka för mig :) stackars K han har flyttat husbilen för vi fick byta plats om vi ville vara kvar en natt till, vilket vi så klart vill när väderleksrapporten visar SOL imorron *haha*





Lite av dagen i bilder, har lite strul med uppkopplingen så nu ville den inte va me å lägga upp flera .. smällar man får ta när man bloggar från husbilen va *hehe*

Troligtvis fortsätter vår resa neråt imorron, kanske bara till Kalmar, det är lite manjana manjana över den här semestern men det gör inget. I å med det börjar förhoppningsvis stora jakten på loppisfynd å andra härliga upptäckter som söta små sjöar att bada i, fina campingar å helmysiga fik att ta en bulle eller nåt annat gott att tugga på :)

Mammas älskling pussas så härligt ❤

en sann nattuggla

Oj oj .. klockan blev visst alldeles för mycket :) har en tendens att bli det när jag sitter å knappar på burken! Nu är vi på Böda Sand, dit vi ville från allra första början, till å börja med bara för inatt, men dom trodde att det skulle finnas plats för nån natt till å det håller vi tummarna för, här är helt toppen!! Nog för att det är lätt att bara packa in allt i "huset" å åka, men det kan ju va skönt att stanna till på ett riktigt bra ställe med gött väder också några dar!

Två nätter tillbringade vi i Köpingsvik och där var det också jättefint! Toppencamping med helt otroligt snäll å trevlig personal, stället hette Gröndal eller Grönhags Camping, har totalt släppt det här med kontroll på saker å ting, rätt skönt faktiskt. K han fixar å trixar med logistiken å det får jag va tacksam för *haha*



Jag gillade stranden där nere men K han är lite förälskad i just Böda, så därför har vi förflyttat oss hit :) Casper han sitter å kikar på DVD när vi åker å det funkar fint, tack å lov!! Allt blir ju lite upp å ner när man är borta så här, för Casper också, han är uppe rätt sent å har inte alls lust att sova när ingen annan ska göra det. Men ikväll gav vi honom flaskan i hans säng å gick ut å satte oss, då slocknade han på en gång :) innan spelade vi en omgång minigolf å som tur va hade jag mina bra-förlorare-skor på mig :) blev sist med 3 futtiga poång!!


Casper har det härligt på stranden!!

På Astrid Lindgrens värld spenderade vi x antal timmar å va skapligt trötta när vi tagit oss runt alla små byar å allt som är så fint uppbyggt! Det kändes lite speciellt att gå omkring där å tankarna vandrade lite överallt, ständigt fanns Astrid och hela hennes otroliga person i bakhuvet. Vilken människa hon var! Fantasin hon hade skulle man ge nästan vad som helst för, vad vore världen utan hennes underbara sagor?? Casper är ju lite för liten, men han hade nog rätt skoj han med när han sprang omkring och allt va i hans storlek :)


Så liten Nils Karlsson pyssling måste ha känt sig ... Små små bullerby hus fanns uppställda


Bröderna Lejonhjärta väcker alltid extra starka känslor tycker jag, det är en så vacker men sorglig saga. Pippi hade födelsedagskalas och alla va så klart inbjudna :)


Söta skyltar fanns det i var å varannan korsning, mellan alla små stigar jagade jag Rasmus å Oskar som va ute å luffade, ville så gärna höra luffarelåten som är så fin :) Här är köket som Lotta-filmerna spelades in i, hela gatan är ju uppbyggd där, med hålet i staketet också som Lotta springer genom för att komma till tant Berg!


Nää min vänner, nu får det allt räcka för idag! Bjussar på lite mer bilder imorron förhoppningsvis, beror ju på vart vi hamnar och om burken vill va me :) hoppas ni har det härligt hemma eller vart ni än befinner er! Tack söta rara för era fina kommerntarer igår, när allt är jobbigt är det svårt att sätta ord på känslor och tankar. Nu känns det bättre och jag hoppas att allt kommer lösa sig till det bästa.

liten notis .. precis framför mig sitter två söta ungdomar som försöker hålla sig borta från sina föräldrar å hittar på den ena lögnen efter den andra i luren för att få några extra minuter på sig att pussas å kelas *haha*

Böda strand...

42dfc308fc97c8997ca158c1330e5b6f.png

Böda strand .. smått kallt å blåsigt, men vi hoppas på fint väder imorron när vi äntligen fått plats här!! Det haglar av loppisskyltar men vi har inte stannat på en enda .. det får bli på vägen ner genom Öland å förhoppningsvis i Skåne!! Vi har inte fått igång nätet förrns idag så ikväll kanske det blir ett riktigt inlägg med bilder! Stor kram till alla er söta som bryr er å skriver fina ord som verkligen värmer, tack!


Jag är...

3bd7361ece1f1a360227f6ea19a89a6b.png

Jag är helt tom..har egentligen ingenting att dela med mig av men måste få ur mig det här nånstans! Om ett stort hål öppnade sig å slukade mig vore det ett drömläge just nu .. jag är så lessen, förbannad å kanske ändå mest tom...


Lektyr för...

0-167f9c2330f487bd1db31b874a67bb6c.png

Lektyr för dagen :) sitter i husbilen på väg från Västervik och en camping som var helt otroligt fin! Där hade vi kunnat stanna nån natt till, men det fanns bara plats för inatt.. Allt har gått kanon, förutom att vi dumt nog glömde Caspers tofflor hemma! Så nu är vi på jakt efter ett par, han kan ju inte springa omkring i gympisar hela semestern! 1,5 mil kvar till Astrid Lindgrens värld, där vi ska spendera dan, mysigt! Jag har med datorn men skickar via luren nu, plockar fram den ikväll kanske, blir väl en del bilder tagna idag misstänker ja ;) Stor kram till alla ni söta som läser!


men älskling .. trasmattor hör ju till torpet!

Jahapp .. sista fixet innan lasset går! Vi ska vika sista tvätten, packa det sista, handla halvt om halvt viktiga saker att ha med, hinna med en snabb dusch vore ju trevligt, lite mat därimellan vore också tacksamt *haha* sen så, drar vi iväg!!

Igårkväll börjad K bära ut sina kläder å frågade varför mina bara ligger på sängen ..

- Jamen ja tror att ja tar det där imorron!
- Varför då? Du tror inte vi har lite annat att fixa å trixa me då ...?
- Joooo .. men jag tänkte ... tänk om det blir inbrott i husbilen, då är alla grejjer borta!!
- *suck* ... bär ut nu!!

Tänk er själva .. packat in en massa massa kläder (jag som skulle ha lite kläder med som vanligt) åsså är allt borta när du vaknar på morronen ... vadå mardröm!!


Va tvungen att lägga in en trasmatta för att få rätta "feelingen"


Nästan färdigt .. lite skrot till så är det klart!

Kan erkänna att det fortfarande håller på att sjunka in att det här faktiskt är vårat hem dom kommande två veckorna!! Blir lite annat än vad man är van vid kan jag lugnt säga *haha* det är kanske nu som dom stora prövningarna kommer i förhållandet! Vi får vällan hoppas att allt går bra ...

Just det .. har lite funderingar på att lämna datorn hemma. Men det är inte bestämt, vill ju gärna kunna blogga under resan. Men å andra sidan kan man ju skicka iväg lite inlägg via luren, så både ni å jag får se hur det blir :)

annat sätt att se på det ...

I'm Possible - Audrey Hepburn Quote in Gray and Pink / 3lambsdesign
lånat

varför står vi då i den här djungeln?

Igår va vi å hämtade husbilen, känns ju skithäftigt *haha* när vi kom hem kollade vi igenom allt å provade slafen över förarplatsen, rena rama lyxdubbelsängen ;) det här kommer bli finfint!! Casper han stog å poppade där framme å skulle så klart testa allt som vi gjorde, klättrade på stegen å grejade, han är helt otrolig den där lille skrutten :)

Nu har K tagit Casper med sig in till stan för att fixa nåt, så jag har en stund för mig själv. Kan inte komma ihåg när jag hade det sist så det är lite konstigt samtidigt som det är skönt att kunna slappna av på riktigt å bara ägna sig åt sig själv ..

Vi har lite otur med våra saker som blommar å mognar i våran trädgård. När vi åkte till Korsika slog alla fina blommor ut på våra rhoddisar, nu ser det ut som både hallon, jordgubbar å smultron kommer komma. Å mina rosa klätterrosor som jag tittar till vareviga dag för att se ifall det kommer blommor nångång, slår med all sannolikhet ut under tiden vi är ute å far! Men men, förhoppningsvis finns det lite gubbar å smultron kvar :) vi har testat en gubbe, lagomt söt å syrlig *mums*

Hade för mig att jag satt ärtskidor eller va det heter, men när dom här minibuskarna växte upp började jag misströsta, ännu mer nu när det är söta vita blommor *haha* men det kanske är efter blommorna som själva skidorna kommer ... va tror ni??

Vi (läs typ enbart K) har nästan gjort färdigt ställningen som ska skydda våra få men ack så kära hallonbuskar, fattas bara lite tråd där mellan plankorna. Tror det blir kanon när det är klart!

Härligt det är med sommar!!

pirrglädjeleendeskrattåheltgalet!!!

Har haft koll på studera.nu dom sista dagarna för att se om jag kommer in på det jag sökt. Nu äntligen har svaret kommit och jag ska läsa Lärarprogrammet med inriktning mot samhällsorienterande ämnen för skolår F-6!!!

Det pirrar lite i magen men det är förvånansvärt inte en hel svärm av fjärilar som hysteriskt flaxar omkring där inne .. jag hoppas att jag kan vara så här lugn ända tills det drar igång! Nervös hinner jag säkerligen bli innan det är dags att skriva in sig å lära sig hitta dit å överallt där ... men det hoppas jag kan vänta så jag kan njuta av sommaren och beskedet att jag kom in!!

Det blir dubbelt firande ikväll, K går på semester å jag ska börja skolan *haha* så den där Asti Cinzanon ligger på helt rätt ställe ... nämligen kylen!!
   

försök fånga mig om du kan ...

Igår tänkte jag ta nåra fina dagens outfit bilder på min lilla älskling! Inte så lätt att fånga på bild *haha* speciellt inte när han va så jättetrött .. men några kort fick jag till ialli fall. Tyckte att han va så söt i sina kläder, såg ut som en riktig busing :)

Tee - H&M
Jeans - KappAhl
Skor - Nike
Kudden - Caspers FAVORIT!

Lyckades til å med att få med oss båda på några kort!! Sjunger, killar å busar med Casper för att han ska sitta kvar *haha* va gör man inte för fina kort va :)

dom där skorna ni vet ...

... dom står i min hylla nu!! Wiiii!!! Jag har världens snällaste å underbaraste älskling, häromdan sa han åt mig att hämta en grej i påsen i hallen ... å vad ligger där då, ROSA SKOR!!!! Tack tack tack hjärtat!! Blev helt till mig så jag glömde till å me att plocka upp dom *haha*


det är kanske bara jackan som fattas .. pink ladie!!

kunde jag väl aldrig tro!!!

På sönda ska vi ut på äventyr ... jag är ingen natur/camping människa för fem öre, men vi har pratat om det här hela våren å tycker att det ser så himla mysigt ut! Så nu har vi hyrt en HUSBIL :) i ca 2 veckor kommer vi va ute å åka på snirkliga vägar, bada på nya mysiga ställen, äta picknick på filtar i gräset, hitta riktiga smultronställen (förhoppningsviset *hihi*) å leta efter loppis å kuriosa skyltar tills K får stora spelet!!! Vi va å kikade på den igår, den är jättefin å fräsch. Sånt där vet man ju aldrig när man hyr, men det här kommer bli toppen. Nu hoppas vi bara att vädret kommer ändra på sig tills dess ... blir en blöt semester annars!

Vi hade tänkt boka plats på Böda, Öland, men vi va lite sent ute, det är proppproppfullt, precis under semestern så klart, men men, det får vi testa ett annat år. Eftersom vi nu har husbilen kan vi ju stå nån annanstans på Öland, å bara åka dit över dan. Det underlättar lite, har vi ialli fall fått för oss *haha* att ha en husbil gentemot att boka å greja med hotell, stugor å liknande efter en rutt som vi får för oss att åka.

Klicka för att se nästa bild

bild från blocket-
annonsen vi hyrt från


Här är den vi har hyrt!! Casper hoppade upp i soffan eller vad man kallar det för där bak å stog å ooooo aaaa:de å skrattade åt oss som pekade, testade å pratade om hur allt funkar :) sen fick han syn på ratten å alla KNAPPAR å stog där å såg mer än busig ut! Nu längtar jag som bara den tills sönda, då du, då blir det äkta semester av känns det som *haha*

Vad har DU för semesterplaner??

12345678910

... jag står vid diskbänken å skär jordgubbar. PANG KRASCH hörs å ja fattar ingenting! Blixsnabbt åker alla saker som han skulle kunnat ha haft sönder genom huvet, men det finns ju inget som han når!

Näe visst är det så .. men om man inte når själv så får man väl hämta nåt som kan hjälpa till! Han står å ser lika oskyldig ut som en liten hundvalp när jag vänder mig om å ser Casper med sin håv i högsta hugg som han använt för att peta ner en av mina glasburkar från hyllan!!!

Sen blev det nåt i stil med det här i mitt huvud: Helvetesjävlaförbannadesskitockså!! Varförihelvetegjordehansådär??? Håvjävelvartfankomdenifrån??

Till honom blev det ett extremt argt öga som stirrade på honom och en snabb förklaring om att så där gör man verkligen inte!!! Ja menar, vad säger man till ett barn på snart 18 månader? Går ju inte att rapa upp en hel ramsa om varför å hit å dit bla bla bla, det går lite in genom ena örat å ut genom det andra när dom är så där små ... vilket i vissa fall sitter kvar hela livet tills dom själva flyttar hemifrån å har egna saker att rå om!

Ni hade kunnat få se en bild på röran, men jag hade ingen lust att föreviga det där .. så nu är det upplockat å dammsuget överallt, får väl va tacksam att dammsugarn åkte upp å gjorde ett behövligt svep över golvet :) gäller att se det positiva i allt va *haha*

plocka lingon

Efter Caspers "små" utbrott som mestadels är kopplat till jag-kan-själv, försöker jag låta honom äta allt själv. Va lite på spänn å stog redo med papper å disktrasa när jag ställde fram yoghurt å musli i måndags *haha* fatiskt så gick det över förväntan!! Han försöker verkligen å är så söt när han sitter å plockar med dom små kornen :) han hjälper oftast till med den andra handen, han ska liksom hålla maten på plats, halvtrixit med yoghurt kanske *sötnos*



Det mesta hamnar ialli fall i magen, lite utanpå också så klart :) .. tröjan tar vi bort innan, byxorna me för den delen :) det går liksom enklare att göra rent honom då! Eftersom han verkligen inte vill bli matad så känns det här som en bra lösning, det är lite svårt bara att komma på bra å rolig mat som han ska äta. Soppa å andra geggiga grytor eller liknande är vi inte helt redo för än ... det får bli när pappan e hemma då *haha* han som bara ääääälskar när det blir lite gegga här å där, å bestick som slängs runt halva köket med en massa kladd på!

Blodpudding är en favorit, självklart med mammas hemmagjorda lingonsylt .. av bären som vi faktiskt plockade själva förra året, de ni! Det blir lite annat än den köpta som man får leta efter bären i. Då hade nog Casper inte ätit mycket av den för lite av sporten med att äta blodpudding, är att äta ett å ett lingon, sen blodpuddingen!

❤ me love you ❤

så sorgligt

Har suttit klistrad framför tv'n några timmar, först tittade jag på sista avsnittet av Jacksons, An american dream, sen har vi sett minnesstunden för Michael Jackson som visades på tv4. Många tårar har rullat nerför kinderna, det va nog först nu som jag verkligen tog in att han gått bort. När jag var liten var han min största idol och efter det har jag nog aldrig riktigt fastnat för nån så där speciell, utan lyssnar på allt möjligt blandat! Han var så mycket mer än en stor artist, han var verkligen en medmänniska som gjorde sitt yttersta för att hjälpa alla han kunde.

Under minnesstunden när fina och stora ord haglade över honom brast det och det har inte slutat rinna tårar förrns nyheterna började. Jag blir mest arg och lessen över att det alltid är likadant, när människor väl dör kommer uppskattningen som i Michael Jackosns fall hade behövts så oerhört mycket mer när han levde! Minuterna efter jag snyftat fram precis det så säger en av de svenska kommentatorerna samma sak ...

Ingen kan väl nånsin föreställa sig hur han haft det, från att vara barnstjärna och växt upp med en pappa som mer eller rmindre styrde hela familjen med järnhand, till att bli vår tids största ikon inom musiken! Men till vilket pris? Som hans bror sa under sitt tal idag, "hur mycket lidande kan en man utstå?" Jag och många med mig känner väl nån slags tröst för hans alldeles för tidiga och plötsliga död, att han äntligen får vara ifred!

Det här är min absoluta favorit låt med Michael, med en text värd att tänka över


Man In The Mirror

unik dekor

Va inne å kikade på Unik Dekor och där hittade jag massa fina väggord som jag skulle vilja sätta upp! Tycker det är lite svårt bara att veta vart vi skulle sätta dom, vill ju att det ska se snyggt å naturligt ut .. eller ja, ni förstår hoppas jag *haha*

Till Caspers rum hittade jag nåra söta, bla dom här ..
  




Att sätta nån annanstans i hemmet vore tex nån av dom här fina ..


Jag behöver väl knappast ge er någon större förklaring till varför jag vill ha den här ...



vet ni vad ...

Jag tävlade hos Lisa häromdan å jag VANN!!! Wiiihooooo *haha* blir så förvånad för jag brukar verkligen aldrig vinna på lotter eller liknande! Men med den här så har jag vunnit två saker via bloggar i år, först vann jag present kort på Gangstar via Petras blogg å nu det här, måste erkänna att jag känner mig så där barnsligt nöjd!!!



Dreams of Pearls som sidan heter där halsbandet kommer ifrån, har en massa fina smycken ifall ni vill gå in å kika. Kanske blir en beställning utöver vinsten för det fanns en hel del som jag gillade :) vill också hitta såna där stansar så ja kan testa göra egna namnbrickor å liknande .. men jag hittar inga, så vet ni var dom finns, please tell me!!!

ibland vill man vara outside the box!!

Igår va vi på IKEA å spenderade några timmar .. som man brukar :) kan ju tillägga att vi INTE var ensamma!! Det var kanske en dum dag att åka för allt började lite tokit här hemma med en mer eller mindra galen Casper som bara skrek å skrek å definitivt inte ville äta eller låta oss göra för allt allt allt ska han bara göra själv!!! Har svårt att inse att han kanske befinner sig i trotsåldern redan nu, han är ju faktiskt bara 17 månader *hjäääälp* söta Jessi svarade på mina frågor jag hade runt det här och allt blir förmodligen mycket enklare om man tar några djupa andetag å försöker se klart på hela situationen när han sätter igång, vilket inte är det allra lättaste när man inte är hemma.

Vi bestämde oss för att åka fast att han vägrade i sten att äta frukost bara för att han inte fick göra själv, i bilen till IKEA fick jag knappt titta på honom då skrek han rätt ut. Framme på IKEA va allt rätt lugnt, tills vi skulle sätta oss å äta ... då bröt helvetet lös kan jag lugnt säga!!!! Å det hela började med att han inte fick dricka själv ur en mugg (vilket säger sig självt när han bara tippar allt över sig hela tiden, 3 dl lingon dricka är inte det man vill ha i knät resten av dan!!!) så vi försökte med allt! Han fick äta själv, vi hjälpte honom, han fick gå ner på golvet, han fick sitta i knät, han fick vara i vagnen ... ingenting hjälpte! Han skulle ha den där koppen men det fick han inte och jag har aldrig sett honom så här. Han skrek å slängde sig, vred sig i famnen, slog å sparkade och var nästintill svimfärdig när han kippade efter andan. Tillslut gav jag upp å gick därifrån med en helt rabiat Casper i min famn ... efter en stund i vagnen somnade han och det var nog en väl behövd tupplur som han fick! Det här med att sätta gränser är svårt, men svårare är nog att ta tag i alltihopa efter att inga gränser satts!!

Nåja, vi tog oss igenom stora lådan och som vanligt hade vi med oss en massa saker hem :) hittade jättefina tavelhyllor att sätta i Caspers rum för bara 49:- styck, vad är det med mig å rea nu för tiden *haha* på lampavdelningen fanns jättefina lampor som skulle passa perfekt i vårat kök, å det gjorde dom också! Lite sängkläder blev det med, vi har dubbeltäcke å det brukar inte finnas så mycket att välja på till det på IKEA men nu hade dom fått in jättefina så vi tog 2 olika. En massa ramar stog på inköpslistan, men inga ljus .. hör å häpna *haha* Tja .. det va väl det mesta tror ja, förutom en superfin å bra dammvippa som jag mest köpte för färgens skull, men när jag testade den här hemma så verkar det vara ett superköp, rekomenderas varmt :) det konstigaste av allt va väl kanske mysdressarna som fanns närmast kassorna, för 149:- fick jag med mig en svart plyschdress hem som förmodligen blir en riktig favorit att mysa omkring i här hemma kalla kvällar!






Höll på att glömma, vi hittade en fin bok fylld med härliga bilder från nio helt ovanliga hem :) har du ett IKEA kort får du den för 99:- istället för 300:- ...


lat eller förbannat smart?

Sommar innebär enkel å oftast kall mat, en favorit för mig är sushi! Skulle kunna äta det kanske varje dag å inte lessna på det .. i en vecka ialli fall *haha* Så enkelt å smarrigt, ja menar, att lyfta luren å göra en beställning å sen åka å hämta små lådor med färdig mat, mycket enklare än så kan det knappast bli va? Skulle i å för sig va om dom hade utkörning då *hehe*


Godaste sushin just nu, right here in Märsta!

det här med beslut ...

Åhh jag är så dum!!! Hade ju bestämt mig för dom rosa skorna som ni kanske sett lite längre ner .. på väg till kassan så ser jag dom i svart också. Jag har problem med att välja glass, så jag behöver kanske inte förklara vilken beslutsångest jag hamnade i!! K tyckte jag skulle ta båda .. dum som jag är lyssnade jag inte på honom! Nåja, det blev dom svarta å dom är fina dom me :) men för en gångs skull hade det varit kul att inte tänka svart är mer praktiskt, funkar till allt bla bla bla ... utan bara tagit dom rosa för att jag tyckte dom va häftiga!

Hittade den här supersöta scarfen också som kommer bli absolutely fabulous till min sinnjacka i höst!! Konstigt hur man kan längta till hösten pga av en scarf ..

Mina nya favoritskor - H&M 299:-
Söta scarfen - H&M 129:-


som i en liten ask

Såg hos Sue att hon varit inne på Pashion å beställt lite grejjor ... vilken sida!! Hittade massa saker som jag skulle kunnat klicka hem men höll mig till riktiga bra-att-ha-saker !!! Nere på Korsika hittade jag en kanonbra solskyddsfaktor med en after sun som doftar mumma, dessvärre hittar jag den inte här hemma så jag tänkte testa några av Hawaiian Tropics saker, tror att dom luktar gott dom med. Det är viktigt med doften tycker jag på såna här saker, vill ju inte smörja in sig med en massa kräm var eviga dag å lukta lite små pyton *hehe* kanske ska köra på Brad Pitts linje, nämligen att torka sig med barn wipes varje dag! På Tess sida berättade hon att det är hans hemlight till varför han luktar så gott .. det här med less is more kommer fram både här å där *haha*

Så i min shopping korg idag landade dom här grejerna ...





Det fanns en hel del söta askar med läppglans, läppbalm, krämer å annat smått å gott. Lite svårt att gå på doft när man handlar via burken, men då får man ta nästa kreterie .. utseendet! Kanske föll lotten på den lilla burken pga texten Gör dina läppar sammetslena och rosendoftande med Hollywoodstjärnornas favoritsalva! Va vet ja .. söt va den ialli fall å den verkar ju onekligen mer än bra med tanke på att du kan ha den till praktiskt taget allt! En riktig allt-i-allo kräm som främst är ett läppglans som mjukar upp läpparna, dessutom kan man ha det som hand och sår salva, till torra armbågar å hälar eller till att hålla ögonbrynen på plats .. you name it, funkar till det mesta!

Ett sånt vill jag ha!

Va inne och kikade hos Ann-Louise å där tävlar hon om ett fint halsband ... så jag gör detsamma!! Är du sugen på ett namnhalsband så gå in å tävla hos Lisa du med!



annavirrpanna

Eftersom det regnar å är lite halvskumt väder idag så känns det säkert med lite mer än ett par shorts som endast täcker skinkorna *haha* så jag passar på att inviga den übersköna ballongisen jag invisterade i härom dan ... i ett smått udda dagens outfit kollage!



Linne/klänning - KappAhl 229:-
Tights - H&M ca 79:-


To die...

0-1c70ffe60a13bb54b231f9862a191bff.png

To die for! Spelar ingen roll om jag aldrig kommer använda dom.. Jag ska ha dom!


ett minne att lägga i lådan ... kanske

Efter att ha varit å smygluktat på min saftblandning i källaren nästan varje dag så har det äntligen blivit dax att sila å hälla upp den. Det doftar ljuvligt, sommar så in i bängen!! Trodde inte att det skulle bli så mycket, men jag har hällt upp 2 flaskor att ha i kylen och frysit in 3 små lådor. Smaken är helt perfekt, skulle lätt kunna tro att det är ett proffs som kokat ihop det här *haha* funderar lite på vad mer man skulle kunna hitta på med flädern, vi har ju faktiskt ett gäng klasar att klippa av från trädet, busken eller vad det nu heter :) det stog att man kunde frysa in klasar för att ta fram under vintern, det är ju ganska smart. Just det, om ni funderar på att göra flädersaft och frysa in i lådor, tänk på att inte fylla ända upp, tydligen sväller det lite i frysen .. kan va bra att veta så det inte blir översvämmning av flädersaft i frysen, tillräckligt jobbigt att frosta av det där skåpet utan en massa kladd!



När Casper vaknade efter sin lur mitt på dan tog han snabbt sikte på våra saftglas å skulle inte vara sämre än att dricka från båda så klart! Verkade poppis hos honom också, kul! När man skaffar barn har man ju en bild på nåt sätt av hur allt, eller ialli fall mycket kommer att bli. Jag hoppas att Casper får en helt underbar uppväxt som gör honom till en trygg, stark å snäll kille som finns där för alla som behöver! Hoppas också att han kommer få mycket hemmagjorda godsaker å roliga minnen som han glatt berättar för sina vänner och framtida flickvänner .. där kommer kanske mammas flädersaft in, eller nåt annat roligt som vi gör själva, så som julkalendrar, påsk å julpyssel, roliga traditioner på midsommar eller kanske ett speciellt semester ställe som kommer betyda mycket för oss.

En kompis frågade förut hur det känns att vara mamma och om det blev som jag trodde och ville. Mitt svar blev att jag är otroligt tacksam för Casper, jag har också lärt mig att mina planer och tankar inför det här med att vara mamma inte helt styrs av mig, Casper är ju faktiskt en människa med helt andra tankar å sätt att vara på. Så alla saker man tänkt innan, kanske inte blir av, det mesta styrs ju av dom små trots att vi har svårt att erkänna det ibland ...


keep your head cool

Viktigast .. eller ja, bland det viktigaste när det är sån här enorm hetta (observera att jag INTE klagar!!!) är att hålla huvet kallt. Det här är kanske ett av dom bättre sätten om ni frågar mig .. ikväll ialli fall :) K är å spelar golf, jag har precis nattat min lilla älskling å jag sitter med burken på uteplatsen med bikini så klart *haha* å dricker en cider .... lyx!


dagens med en twist

Så lätt det är att ta bilder på sig själv *hahaha* orkar ju inte stå med nåt himlans stativ för att få det hela att se snyggt ut! Så därför bjussar jag på denna udda dagens outfit mix :)



Linne - H&M
Kjol - Abercrombie & Fitch


splash of summer

Åhh jag har varit å doftat på Estée Lauders nya body splash ... me like!!! Om jag skulle köpa nån av dom står valet mellan Baie Rose Peony Splash och Sandalwood Amber Splash, dom luktar så fräscht båda två, härligt att kunna spraya på sig å dofta mums trots denna hetta *haha* Flaskorna är enorma, 240 ml tror jag att det är i dom och priset ligger runt 500:-

blandad kompott!

Idag har K varit hemma för han har bihåleinflammation .. inte skönt, ser ut som han gått en omgång med Tyson eller nån för han är helt svullen på ena sidan av ansiktet! Förhoppningsvis är det på g att bli bättre för han käkar penicillin, en ny sort som är framtagen, samtidigt som man äter den får man vara i solen vilket inte är att rekomendera när man äter andra sorter! Då kan man få fula mörka fläckar på kroppen som inte går bort ...

Så när lillen å storen :) somna idag mitt på dan passade jag på att fly fältet en stund *haha* få rensa tankarna å ha lite tyst runt omkring mig för omväxlings skull. Jag är en person som behöver lite ensamtid då å då för att kunna koppla bort allt å bara vara själv ett tag, skulle inte vilja ha det så jämt men ibland kräver kroppen å kanske mest knoppen lite tystnad!

Eftersom det va lite molnigt passade jag på att åka till Väsby C en sväng, där hittade jag lite smått å gott till Casper, häftiga brallor å tröjor att ha på dagis i höst *hihi* bl.a dom här från KappAhl 199:- jättefina med dragsko nertill!



Den här hittade jag till mig å den är helt underbar! Som en roligt skuren ballongklänning med gott om plats för extra glassar i sommar :) 229:- på KappAhl den också!





Gina har så otroligt söta jeans shorts som jag kollat på ett tag .. idag va dan för ett köp! Så för 199:- blev dom här kommande favvisarna mina :) ser kanske inte mycket ut för världen här, men på är dom jättefina!

hur kunde jag glömma ...?


Jag fick en fin award igår av söta Bella! Tack snälla du!! Jag blev jätteglad å väljer att skicka den vidare till personer vars bloggar jag vekrligen tycker om och är glad att jag har hittat till! Ni inspirerar med vardagstips, pyssel å en massa annat härligt så som bilder å skratt! Finns en massa andra bloggar som jag är inne å läser och tycker mycket om, men just idag vill jag dela med mig av den här till er!

Sue

Camilla

Jessi

Tess

RSS 2.0