Jävla idioter!!

Ja blir så förbannad!! Hur kommer det sig att så fort det är en debatt om aborter, så är det alltid killar som sitter på sidan mot abort?? Har dom någonsin varit gravida eller behövt fatta ett så som jag bara kan anta förbannat svårt beslut som att avsluta sin graviditet??? Kom igen när det är ERAN kropp och era känslor det handlar om, innan dess har ni absolut ingenting att yttra om det här ämnet.

Att det finns möjlighet till abort tycker jag att vi ska se som en stor tillgång, det ska givetvis inte missbrukas som preventivmedel. Tänk bara på om en tjej blir våldtagen och blir gravid, ska hon då behöva behålla det här barnet? Om det inte finns möjlighet för ett par att behålla ett barn av olika anledningar, ja då ska det vara upp till dom att fatta sitt beslut, inte nån annan!

Hur fan kan dom propagera med sina jävla bilder på foster å liknande när dom förmodligen inte har en blekaste jävla aning om hur det är för den som bär på barnet. Det är med stor sannolikhet inte med lätta steg dom tar sig till kliniken!!

Tänk steget längre nästa gång...idiot!

Hpnotiq ...

Så där ja...nu e man människa igen :) efter lite sprit så är man ju på topp, eller ??
Som min granne i USA sa - "without alcohol...i just don't know how to survive!!"   ...ska väl läggas till att hon har 3 barn som tog vääääldigt mycket av hennes tid, en hund som hon egentligen kunnat strypa å en man som inte gjorde många knop hemma, så då kan ja förstå att en margarita va på sin plats efter en tuff vecka!

Vi har ialli fall surplat i oss mumsig H P N O T I Q, blir ju full bara av att läsa namnet *hehe*


vuxen eller bara i den åldern??

Funderade på en grej i duschen igår...när exakt blir man vuxen??
När jag va liten så tyckte jag att vuxna var på ett speciellt sätt, det va liksom nåt alldeles extra me dom, kan inte riktigt sätta fingret på de, men helt klart fanns det nåt som gjorde dom till just vuxna.
Nu är jag själv "vuxen", rent åldersmässigt alltså, men jag känner mig inte spciellt vuxen alla dar, när ja tänker efter, kanske inte så ofta alls. Trodde ju att det skulle vara en klar övergång mellan barn-ungdom-vuxen...men klarast va de kanske mellan barn-ungdom.
Vad gör en vuxen vuxen? Hus, barn, bil, hund, jobb?? Hmm...undra hur länge jag får vänta tills jag känner att jag är så som jag tyckte att vuxna var...hur det nu är *haha*

Men något som gör att jag känner så här är nog att ansvarskänslan hos människor verkar försvinna...hos vissa finns den inte alls. Å respekt för varandra verkar inte så viktigt heller, hela samhället är så ego egentligen. Det har ju gjorts studier på att vi 80-talister är livsnjutare å inte tar skit från nån eller nåt. Visst, klart man ska leva ett bra liv men det måste ju finnas gränser. Ingen vill ha de tråkigaste jobben, alla vill bara resa resa resa, folk pluggar till höger å vänster utan att veta va man vill bli bara för att fördriva tiden. Men det gör också så att kraven för att komma in blir allt högre å högre, då kanske det inte finns plats för den som verkligen ville bli just det, men hade för låga betyg.
Om min genration är så här, hur kommer nästa å nästa å nästa att bli??

Jag tycker inte att det är speciellt trevligt att barn får lära sig att bete sig hur som helst mot vem som helst. Små barn och ungdomar skriker helt obehindrat "jävla kärring" "idiotjävel" "dra åt helvete" osv osv till människor dom inte ens känner ute på stan. Hur är det möjligt å vart är vi egentligen på väg? Men det måste ju vara en effekt av att vuxna trots allt inte är så vuxna..

Oj...mina tankar bara flög iväg, men jag är nog inte den enda som tänker på de här...eller??

Stjärnan

Aha...ja som trodde vi skulle gå ut nu när du tvingat på mig den här varma grejjen...Oki ja förstår...mammatid vid datorn asså...Å eftersom ja vilat så bra orkar ja busa så mycket mer :)


 

Pusse ♥

tvång

Ohh my gravy!! Satt å zappade lite på tv'n å hamnade nånstans ja inte kunde ta mig ifrån. Det var det värsta jag sett på länge, stackars människa å det går nog inte ens att beskriva hur tufft hennes familj å andra nära måste ha det! Hon led av tvång, såg inte hela men det lilla jag såg gjorde mig helt förtvivlad och oförstående om hur det överhuvudtaget kan finnas såna här sjukdomar...
Hon använde hushållspapper att torka sig med när hon duschat, tvättade händerna hela hela hela tiden å torkade så klart på papper, hade tjugo soppåsar i köket me lite i varje, hon radade upp alla sopsäckar utomhus å när hon va klar med det torkade hon av händerna i snön å då kom hon nog på att det är miljontals bakterier där för hon torkade sig på tröjan å den tog hon av sig å gick in i bara bh, kjol å stövlar. Det var inte bara sig själv hon hade tvångstankar för utan även sin familj, fy va jobbit alla måste ha de! Hon är helt medveten om sitt problem också, men kan inte göra nåt, det är ju tvång för henne.


Inte i butik men på nätet

När jag är i en Lindex butik tycker jag aldrig att jag hittar nåt som skulle passa mig, men här på deras sajt så har jag sett en hel del grejer som jag skulle kunna tänka mig .. lustigt :)Kate Moss


Mid Length Waterfall Dress**60's Sequin Dress**Tu Tu Dress**
Flirty DressJersey Day Dress


Spotted Print DressBaby Doll DressHeart Print Dress


Daisy Mesh TopBell Sleeve TopSmock Blouse
Kiss Purse

Kate Moss klädkollektion som hon har på Topshop är jättefin! Dom här ovanför är nog mina favoriter...fast jag skulle nog vilja att kläderna va just i dom färgerna som dom är på de svart/vita bilderna..

Bu å Bä ... Ris eller Ros

Hittade både de ena å de andra på Topshop...va tycker Du om grejerna??


Gathered Stitch Pom Pom PeakPom Pom Garter Stitch Scarf
Fluffy Fleck Pom Pom HatEar Flap Cable Hat

Mysiga va??Snake Patchwork Trolley

Fantastiskt!! Så smart att ha me på shoppingrundan...eller??

Nylon Bumbag

Wow...skulle gå låååångt innan ni ser mig med en sån här


Leather Deco Clutch

                                     Me L I K E                                    


Large Leather Clasp Purse

Mmmm

Ribbon Tulle DressLace Panel Dress
Lace Full SkirtSatin Stripe Skirt

Flytta in hos mig ??


Shutter Sunglasses

Ehh...förklara

MARIGOLD-Patent Lace Up Shoe

Big NONO

Data axel å havrekudden

Åhh ja har fått så ont i min axel...dels beror de nog på den taskiga ställningen ja har när ja sitter eller rättare sagt hänger framför datorn *ehh* så nu sitter ja här me min havre kudde runt axlarna *haha*

ajajaj

Den e toppen, en sån där me kardborreband i ändarna så jag kan ha den runt magen, ryggen, nacken eller vart som utan att behöva hålla den på plats själv...finurligt!! Köpte den på profylaxkursen vi gick på innan Casper föddes :) för jag trodde ju att jag skulle kunna föda utan några som helst hjälpmedel...HA HA HA så fel jag hade!!! Milda makaroner vilken smärta...S M Ä R T A !
När värkarna satte igång hade jag bara en sak att säga, eller skrika rättare sagt - Det blir inga fler barn!!!
Men konstigt nog så är det nästan som alla säger, smärtan försvann å minnet av den är näääästan borta...men inte helt, å jag är fortfarande skeptisk till om jag vill vara med om det där överjävliga en gång till. Men skulle ju gärna vilja ha en liten ängel till...så de e väl bara att bita ihop!

Frosties

Mmmm nu har de varit frost nåra mornar så vintern är nog på väg på riktigt nu... Lika delar glädje å sorg på nått sätt. Om de ska va vinter så vill jag ha massor me snö, inte bara en massa hemskt slask å ishalka som det tyvärr är vart eviga år. Vårat klimat har tagit en totalomvändning bara från att jag var liten...mindre :) Då kunde vi vara ute å leka i snön å göra grottor, snögubbar, igloos, åka madrass å pulka, göra fina snölyktor mm mm mm.snölykta i Hede i vintras


Nu halkar vi bara omkring å vill att vintern snabbt ska vara över, fast att det inte blev nån.. Hur ska det bli i framtiden?? Jag vill ha tillbaka vita fina jular å vintrar så både vi å alla barn kan vara ute å leka å busa i snön!

Appropå snö...vi skulle hyra skotrar för nåt år sen, men när ja visade mitt körkort så säger han:

- Du får INTE köra!!!
- Vadå?? Va menar du??
- Näe nu e de nya regler, man måste tagit körkort innan år 2000, annars får man fixa ett skoterkort!!

Typiskt eller hur?? Jag tog mitt 2001... Men hur stor skillnad va det att ta körkort då å nu? Förhoppningsvis får vi väl lära oss samma saker, eller? Så nu måste ja kolla upp vart jag kan ta de där dumma kortet, för jag vill ju inte bara sitta där bak hela tiden...

Buggy Buddy

Har försökt hitta en bra flaskhållare att sätta på barnvagnen....å för nån da sen hade nån en tävling om just en sån på sin blogg. Å om nåra dar så dimper de ner en i brevlåddan för ja beställde en nyss *nöjd*


Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bildenSå här ser dom ut å kommer från barnlycka. Där fanns en hel del skojiga å fina saker, så den sidan ligger som favorit på datorn nu :)

Appropå barnvagnar, Casper gillade inte idéen på att gå å sova en stund, så ja stoppade ner honom i hans supermysiga stjärnoverall å ner i vagnen till hans finfina åkpåse gjord av fårskinn å filt på utsidan me älgar på...så söööt!! Å där slockande han på en sekund :)
Här va han ju liiiite mindre, bara 8 å 10 dar gammal ...

Mamma mu

Nu är min mamma ute i bloggvärlden också...ska bli kul att följa hennes tankar å funderingar, de kan nog ta vägen vart som helst    

Hon blev nog lite förvirrad igår av allt som hon ska komma ihåg, knappar å symboler till höger å vänster ... men de där ordnar sig när hon skrivit ett tag! Annars ringer hon säkert å meddelar ...

Själv skulle jag vilja lära mig hur fasen photoshop funkar, det är som rena rama grekiskan, jag fattar verkligen I N G E N T I N G å de gör mig gaaaalen!! Hur kan de va så svårt, hmm... Får väl sitta å blippa lite men ja blir ju så arg när ja vet hur ja vill ha de men så blir de inte så ialli fall *suck*


Ha ha ha ha

Har ni kollat på humorsajten??
Norpade dom här två därifrån *hahaha* tror att man kan skona barnen...

Mamman och dottern HAHA

En lite flicka och hennes mamma var ute och åkte bil och plötsligt slog en dildo i bilrutan.
-Vad var det  frågade flickan
-Det var en insekt svarade mamman snabbt
 
-Fy faan vilken kuk den hade sa flickan !!!Pappan och sonen ...........

Lille Jonny var på väg att lägga sig när han hörde konstiga ljud från föräldrarnas sovrum.
Han öppnade dörren och fick se pappan på hans mamma ifärd med vild sex.
Pappan vänder sig flinande om och ger Jonny tummen upp.
Nästa dag när pappan passerar Jonnys rum hörs det konstiga ljud innefrån.

Pappan öppnar och får se Jonny i full fart ovanpå sin farmor

- Vad faan gör du skriker han
Jonny tittar upp och säger ....................................

-Inte så kul när det är din morsa va !!!!

Everybodys Idol

Hittade jättesöt rocktröja till liten på H&M idag, me texten everybodys idol på magen. Dom har riktigt fina barnkläder, å varför slänga ut en massa pengar på nåt som dom snabbt växer ur å de blir lite fläckar här å var på som inte går bort. Å så fort jag är ute å kikar på kläder så smiter ja in i en H&M butik för de finns nästan alltid nåt spännande. Såg en såå fin klänning me tyll å spets idag som jag är bra sugen på. Men vet inte riktigt om ja verkligen behöver den...men de va en riktig goding!!


Vi ♥ H&M


Näe nu är det dags att lägga Casper å sen ska ja försöka hjälpa mamma att fixa till en blogg. Hon har varit sugen att börja nu ett tag så vi får se till å ordna en som hon kan pyssla lite me :)


Aha ... finesser!!

Wow!! Kenny hade rätt när han tyckte att ja skulle kolla igenom instruktionsboken till kameran *haha* tycker att sånt e jobbit å tar lång tid i vanliga fall, men det visade sig att det finns MASSOR att lära!! Så nu ska ja sätta igång å öva öva öva!! Himmel va olika funktioner å inställningar det finns, skulle bara vrida lite på en knapp å vips kom porträtt, landskap, fyrverkeri, solnedgång å massa massa andra fotolägen upp ... jippiieeee!!!Samma visa hela dan

Jag har fått "If i were a boy" på hjärnan...sjungit på den hela dan. Måste få in nåt annat för ja har inte lärt mig så mycket av den än...så de blev lite enformigt efter nåra timmar *hahaha*

Såg en annan blogg vars "ägare" är gravid, å när jag ser magar så saknar jag min egen! Det är riktigt mysigt att känna små sparkar å bus där inne, gissar om det är en hand, fot, tå eller armbåge som puffar å vill kela lite. Vi gjorde både vanligt ultraljud och ett sånt där 4D-ultraljud, tittut som de också kallas. Om ni är gravida eller blir det i framtiden så rekomenderar jag starkt att ni ska gå å göra ett sånt. Det blev så häftiga bilder å de var nästan som att bebisen var hos oss...helt otroligt!! Vi hade nästan en släkt-träff där, både mina å Kennys föräldrar va me å dom tyckte det va jättekul att få följa med å se liten där inne. Det va vilda gissningar om det var en tjej eller kille, ska vi kolla eller inte ?? Men lite ville vi spara till förlossningen...

  

Så här såg Casper ut i magen, häftigt eller hur ?!


måndas mys

Casper å ja ska fika *mums* kan man gissa vem som ska ha vilken...?


Greetings from Germany !!!

Åhhh hela min dag kommer bli såååå bra!!! Stog nere i tvättstugan åsså ringde de, brukar va lite irriterad när nån ringer på hem luren för oftast är de försäljare å liknande som ja gladeligen skickar vidare till Kenny *hihi*
Meeeen de va Julia!!!! Vi va au pairer samtidigt i USA å umgicks jämt där borta. Som ni kanske förstår från rubriken så är hon från Tyskland, så vi har tyvärr inte träffats efter att vi åkte hem. Men vi pratar då å då i telefon å va stelt de känns i början me engelskan :) Ja älskar att prata engelska (amerikanska enligt Kenny) men innan jag kommit in i flytet så är det lite knackigt å ringrostigt!

Oj oj vilka olika liv vi lever, hon åkte hem å började plugga å är klar till jul om allt går som de ska. Jag däremot åkte hem å jobbade, träffade underbara Kenny å blev på tjocken *hihi* så jag är hemma å leker om dagarna å funderar på vad jag ska ägna mitt liv åt, vilket inte är det lättaste ska jag be att få tala om! Men ack så otroligt underbart bra jag har de me Casper om dagarna så det får jag bekymra mig om lite senare ...

Julia funderade på när hon ska hinna klämma in att få barn, efter skolan ska hon ju börja jobba å hon pratade jämt om i USA att hon vill ha en karriär, hon vill bli nåt! Självklart vill hon ha barn, men vet inte när de ska hinnas med :)

Visst skulle väl en karriär va kul, men jag vet inte, jag är väl kanske ingen som skulle jobba ihjäl mig för ett företag å aldrig kunna umgås med min familj. För mig är det  l y x att få vara med dom!

Kul är det hur som helst att prata me Julia, önskar så att vi bodde nära varann, samma land hade ju underlättat lite ...♥

 
   ja julia nadin

 
    chase nils                      ja

       
   fyllegrattis


  pingpongspelet
  

if i were a boy


 

 Beyonce - If i were a boy


Oj va ja har letat

Ända sen jag såg Sex and the City filmen har ja letat efter den här dikten som Big läste för Carrie, det lät så fint när han läste upp den...

"Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together.
Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell.
Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.

Ever thine
Ever mine
Ever ours"
  

Tjat tjat tjat

Ni har väl inte glömt rosabandet-insamlingen?? Vet att det tjatas å åter tjatas om det men det kan nog inte bli för mycket tjat tyvärr ..! Åter igen, vi vet inte nu vem som senare kan behöva hjälpen så stöd med åtminstone 20 kr. Det uppskattas förmodligen mer än vi nånsin kan ana!

Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Anna Wassdahl

   Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Städa städa varje ... sönda :)

Vilket träningspass!! Nästan värre än ett pass faktiskt, att städa tär på krafterna *hehe* Men så skönt de e när de e rent å fräscht å de till å me luktar R E N T !!!

Mmmm...de va ungefär de ja hade att skriva för tillfället...segpropp eller vadå    

Men en grej förresten, varför går de inte att ta kort i ett mörkt rum me ljus tända å få det fina ljus å sken som är på riktigt?? De blir ju jätteljust å jag får inte alls till den mysiga "stämningen" på kortet som det faktiskt är...nån som kan hjälpa mig??

Vilken dåre

Vissa människor borde inte få körkort, än mindre vistas ute bland andra!! När vi åkte in till stan i fredas skulle vi parkera i p-garage. Ja kör ner, funderar en sekund på vilket håll ja ska köra där nere, då kommer en DÅRE bakom oss å kör om oss på andra sidan pelare å hela baletten åsså in rätt framför oss! Han möter ju också andra i deras fil å dom ser smått bekymrade ut...

Ja blir tokig å slänger mig på tutan. Då kör han som en snigel sen å är enbart irriterande, sen stannar han å står där en bra stund, då tutar ja ju självklart igen.
Men då hoppar han ut å Kenny flyger ut. Ja blir mer irriterad å tycker att han framför är en stoooor idiot. Men vi skulle bli varse att det va inget emot om va han tyckte om oss...så han står å "muckar" me Kenny å retar honom, kallar honom för både de ena å de andra för att få till ett bråk. Vid det laget börjar ja bli lite nervig å sliter å drar i Kenny å ber honom sätta sig. Idioten vill bara slåss å tycker vi e dumma i huvet för att ja tutat på honom...vem e de som saknar en skruv eller två egentligen??

Sen hoppar han in i bilen å seeeeegar sig fram. Å då bestämde jag mig för att INTE parkera i samma garage som honom, frågan är om vi i sånt fall skulle känt igen våran bil sen...

Hur funkar vissa?? En del är bara ute efter bråk å gör vad som helst för att få till ett, idioter!!!


Kaffe vs. Sockerbomb

Vilken kaffe typ är Du??


Det här måste vara jag ialli fall...


 Gottegrisen


Beställer: Kaffe blandat med varm choklad, after eight i botten, tjock vispgrädde och ett lager riven choklad.

Fikapersonlighet: Ska det fikas ska det vara sött och gott. Gottegrisen drömmer sig tillbaka till barndomens kök, då chokladröran i botten av muggen var målet. Surt, svart kaffe är för snipiga kontorsnissar.

Kan ju i vissa fall även vara den här, men jag är ingen som är ivägen med barnvagnen med flit...endast i nödfall (läs nötfall)


Lattemorsan


Beställer:
En latte.

Fikapersonlighet: Lattemorsan kan det här med att fika. Barnvagnen parkeras. Latten ska vara stor och lagom krämig och räcka för en tvåtimmarsfika. När stressade reklamare med svettig överläpp försöker komma fram med brickan fnyser Lattemorsan bara och rör behagfullt i sin kopp.


Men hur mycket otur kan jag ha??

Det här e inte roligt!! Inte nog med att jag fick lämna tillbaka ni vet vad, nu upptäckte jag att det fattas ett fat till mina koppar ja köpte häromdan....*grrr* Jag räknade alla koppar å fat tusen gånger å tyckte tillslut att de stämde, men så fattas det ialli fall, så irriterande!

Å dessutom så gick en ljusstake sönder ikväll. Det var knäckformar längst ner för att hålla ljuset på plats, å ingen märkte att de nästan brunnit ner helt...poff hördes bara åsså trilla två bitar ner. Så tråkigt, kanske går att laga ...

Dopelidop

Idag har liten Rasmus fått sitt namn å vi va där å kollade :) blev lite paff när vi kom in å kyrkan va fullproppad!! Men så visade de sig att de va inte bara Rasmus utan 2 små knoddar till som skulle döpas...samtidigt.
Det gick ju toppenfint å alla barnen va snälla å sa inte ett pip, förutom Casper som blev arg när han inte fick slänga grejer hur som helst så som han är van :) mutade lite me kex å majsbågar å att få leka me pappas klocka va också ganska oki.

 
  Söta familjen         Häftiga kyrkor är  Inte nog med att ja köpte en dator igår (som vi lämnade tillbaka idag å hoppas hoppas hoppas att de snaaaart kommer en me å ä ö) så köpte ja en annan liten leksak....som julafton fast omvänt...eller nåt *haha*
Ja har funderat på en ny kamera ett tag å igår slog jag slag i saken å köpte mig en liten å smidig näst-intill systemkamera!!Den ser kanske stor ut här men de e den inte!! Är så gott som lika bra som en systemkamera fast i mindre modell, kan till å me ställa in GPS i den så man får info om vart exakt man tagit sina foton (överkurs) men nu måste ja ta mig igenom instruktionsboken å lära mig allt om olika blixt-inställningar å func-knappar till bländare å slutare å allt va de heter *hehe*

Hade fullt sjå idag i kyrkan att testa olika blixtinställningar å vilken skillnad de blir, dom bilder som ja lyckades få till är riktigt fina....så lite övning på de här gör nog susen!!

Ohhh no!!!!

Fan fan fan!!!
Idag köpte ja min alldeles egna dator....wihiiiiii!!! Lite strul först att få tag på den, va inne på ena affären å beställde den, men så skulle ja få hämta den i en annan för den va slut där. Mmmm vi traskar vidare å när vi e där ...
- Nope...här finns ingen dator!
-Va??

Fel i lagerkollen tänkte vi åsså skulle dom höra av sig när de kommer in nya.
Tar inte speciellt lång tid så ringer dom å säger att de fanns ju visst en i första butiken.
Så vi går dit å hämtar den...vill bara hem å packa upp !!

Mmmm...just de, packa upp.
Hinner beundra den nåra sekunder å låta Kenny va lite sotis *hihi* å vips när vi öppnar den...
- Men!! Det finns ju inga å ä ö!!!! Va faaaaan!!!! *morr*

Så nu vet ja inte hur de blir me lilla datorn, måste ringa imorron å se va dom säger, hoppas ialli fall att de kommer in nya snart...me svenskt tangentbord! *arg*

Product Image

overview-sideview.jpg

Så här ser den ut, Apple Macbook. Men va gör väl de...*suck*

A trip down memory lane

Igår hörde ja "As long as you love me" på radion å genast flög ja tillbaka x antal år å kom å tänka på mig å Johanna...
Sista dan på sommarlovet va vi å badade å snubblade över ett gäng tyska killar...sen är allt pinsamt pinsamt å egentligen borde ja inte ens skriva om de men vadå, måste ju dela me mig lite, eller hur *haha*

Vi började alla me att leka katt å råtta, svansade efter varandra men ingen vågade ju så klart prata...*suck* Sen följde vi efter dom ner till campingen å sen va allt igång, bus å pinsamheter i mängder å vi hade såå kul!! När vi sen va på väg hem, nåra timmar för sent möter vi mamma å hennes kompis som åker runt i bilen å letar efter oss eftersom vi aldrig kom hem, de här va alltså innan vi va försedda med mobiler :)

När dom väl åkt hem skickade vi kort från fotoautomater, ringde, spenderade timmar vid fotoalbum för att aldrig glömma *hahaha* fy bubblan :)
Hoppas att ni är medvetna om att jag låååångt ifrån berättat allt sjukt pinsamma vi gjorde, vågar faktiskt inte för ni kommer ju tycka att vi va helt knäppa, men å andra sidan, de va vi också. Allt är väl pinsamt när man är i den åldern...

Åhhh min dag kommer bestå av ett stort leende på läpparna efter att ha tänkt på de här, eller va säger du Johanna???


Att köpa eller inte köpa....köpa!

Hå å hej vilken dag!! Så lång tid som vi spenderade på IKEA idag de har ja nog aldrig gjort förut :) Hittade en del pyssel, ny häftig filt till soffan att mysa ner sig i, ljus i alla möjliga former, kuddar att dekorera med, supersöta espresso koppar som förmodligen mest kommer att agera kaffe-koppar för dom va inte såå små, bollar till Casper, lakan, kökshanddukar, små söta ljus-slingor ... de va nog de. Kan ha glömt nåt för hjärnan är lite smått seg :)

 

Funderade en stund på om ja verkligen ville ha dom små kopparna...å de ville ja så nu bor 8 stycken hemma hos oss !!!
Behöver ju inte bara ha kaffe i dom, kan servera små desserter som tex chokladpudding å liknande i dom.
-Vadå dessert?? De e ju en kaffekopp säger Kenny
-Mmmm...testa think outside the box...blev svaret på de!

Filten e skithäftig, bubblig å mysig å inget läskigt garn som fastnar i ansiktet å på nåt sätt hamnar i munnen :)Casper han busade på å tillslut va de dax å vila, så han tog sig en tupplur i kundvagnen bland kuddar å filt :)

 


Sen hjälpte han mig så fint med ljus-slingorna

  


Nu sussar han så gott å ja väntar på att pappan ska bli klar så vi kan kura ihop oss i soffan å kika på film...å han e ledig imorron *lycklig* ♥

Tårar

Jag har alltid haft lätt för att gråta, men på senare tid har det avtagit lite. På ett sätt saknar jag de för jag rensar nog väldigt mycket i å med att jag gråter.
Förut grät jag för vad som helst, om jag var glad, lessen, arg, såg en sorglig film allt allt allt! Nu är det mest när jag läser eller ser på TV tex om barn som är sjuka, barn som har dött eller förlorat föräldrar. Det tar knäcken på mig, säkert på många andra också. Jag tycker så extremt synd om både barnen och föräldrarna, känner hur klumpen i halsen växer nu när jag skriver å tårarna rullar sakta nerför kinden.

Såna gånger funderar jag på varför våra liv är så olika och orättvisa, vem förtjänar att ens barn dör eller skadas svårt?

Ingen kan förtjäna det!

Morronstund har vadå??

*gääääsp* så där härligt trött, Casper vaknade vid 6.10 å ville inte sova så vi gick upp å va skönt de e egentligen att komma upp i tid! Har ju tid me massor helt plötsligt, å han sover säkert en stund snart så då kan ja passa på att fixa iordning mig å göra allt klart så vi kommer iväg rätt tidigt....bra!!

Hann till å me duscha innan pappan åkte, borde fortsätta göra de så ja slipper stå å hålla i duschdörrarna så inte liten kommer in :) då ser man istället små små fingrar som försöker få tag i vatten under dörrarna *ler*

Oj då, alla grejer som vanligtvis befinner sig i skötväskan ligger nu som ett jämnt lager på golvet....fiiint!
Ska leka lite me skrutten så vi hörs senare!! ♥

Typical swedish name ... IKEA

Imorron ska vi till underbara IKEA å ja hoppas på nåra riktiga fynd!! Sällan jag kommer tomhänt därifrån, finns alltid nåt skojjit smart som passar hemma, eller hur??

Så nu e de dax att krypa till kojs så ja e pigg å fräsch imorron, spännande me alla julgrejer som e uppackade nu!!!

Ingenting är omöjligt!

Så tokit de kan bli ...

Så där ja! Då har man tryckt i sig nåra nuggets å slurpar lite på en jordgubbsshake ... känner sig liiiika nyttig varje gång!

Har varit me liten hos doktorn idag å vi blev filmade när läkarstudenter frågade om Casper å hur han har mått å varit...va konstigt de kändes att veta att dom ska sitta å kolla på de där sen :) men dom ska ju lära sig så de e ju bra att vi kan hjälpa till!

Han fick sig en penicillin-kur för nu har de varit så där rossligt å snorit länge, så nu ska han nog bli bra!! Håller tummarna för att de inte smakar lika äckligt som hans hostmedicin för den va inte så spännande tyckte Casper ...

Träffade pappas granne när vi va där idag, han berättade att dom kollat på gamla bilder för båda deras barn har egna barn så dom ville jämföra å så. Åsså va de nåra kort på mig i högen å då sa Gert   
- Ja jag va förmodligen inte i närheten för då hade du bara sprungit iväg!!
Ja gillade inte alls "gubbar" när ja va liten å än mindre när dom skulle kramas hela tiden! Samma sak på ICA i Gäddede där mamma är ifrån. Så fort Härje (ägaren) kom så ville ja bara gå för han skulle ALLTID kramas :)

Men en söt sak appropå Härje... Kommer ni ihåg dom där gubbarna som gjorde reklam för ICA?? Icander eller va dom nu hette, ja va bombsäker på att de va just Härje å Siri för dom såg ju ut så där !!!
Men när ja helt plötsligt såg dom på en annan ICA butik frågade ja mamma om dom ägde den också, hon fattade inte va ja menade åsså förklarade ja om skyltarna å hon skrattade så klart å förklarade för lilla Anna hur de låg till *hihi*


Ha!! Här har ni dom, ICAnder å MonICA ...alltså inte Härje å Siri

Min lilla prins *puss*

Måste lägga in dom här bilderna på tussen ... *älskar dig*

  


Å så här kul hade ja idag när Casper sov...

  

Våran slappardag i vardagsrummet *hihi*

 

Skönt att bada ...Världens goaste unge!!

  

Mamma ♥ Casper
Du är finast Casper ♥ älskar dig !!

Första Fars Dan

Hmm...snart e de Fars Dag. Det blir den första för Casper att fira sin pappa på, undra va han har tänkt att ge för present *hihi*
Kom på tidigare idag att det är nu nångång å blev halvt panikslagen när ja tänkte att vi kanske missat den..de vore mindre lyckat!! Casper å pappan kom ihåg Mors Dag å ja fick jättefina kläder, top från Koola Anna, typ "blus" från Twist and Tango åsså va de nåt mer men de har ja glömt...aj aj...näe nu kom ja på, de va två saker från Koola Anna, en lite längre skjort-aktig grej. Toppenbra mamma present måste ja säga


Kenny han har ju allt man kan tänka sig å lite till så han e svår att köpa presenter till, men han är som ett barn när det gäller paket!! Ju fler desto bättre :)
Han e skitsur över att släktingar säger "Vi vuxna behöver ju inte ge till varann, de e bara barnen som får julklappar" å ja håller me, de visar barnen en helt fel sida. Dom måste ju få lära sig att alla får paket å presenter, dom ska ju så småningom göra eller köpa själv till den som fyller år å ge julklappar. Handlar inte om att det ska vara stora å dyra grejer, utan bara en tanke, kan ju va en teckning, en bok, en mugg eller precis va som helst! ♥

4 timmar ...

Så där ja, nu e snart den här dan förbi. Vart tar dagarna vägen egentligen?? Nån som vet??
Känns som jag knappt hinner vakna så ska man hoppa ner i sängen igen...alla dar är väl kanske inte så, men fort går dom flesta tycker ja!

Ikväll e de bara ja å lillen...pappan e på hockey. Nya intresset nu när fotbollen är över ...
Hur kommer de sig att vissa är så frälsta i sport?? Ja kan inte riktigt förstå mig på de. Har ju ialli fall lärt mig att gilla fotboll lite smått, har ju tydligen blivit AIK'are :) nått annat vore omöjligt i den här familjen. Lite skoj e de att jag hellre kollar på en match me AIK än svenska landslaget, det är inget hejdundrandes lag precis !!!

Det säger rätt mycket om Kenny när ja berättar att det tog ca 4 timmar efter att Casper fötts till att han också fick ett livslångt medlemsskap i just AIK...för de fanns säkert inget viktigare att göra då än att blippa in siffror å bokstäver på nätet...

Vi eller rättare sagt jag har bakat precis, på rekordtid för Casper va inget stort fan över att ja tillbringade en stund vid spisen *hihi* men han underhöll sig rätt bra själv å fick nåra kex me jämna mellanrum för att hålla humöret uppe :)
Men de blir inte riktigt bra när man stressar, är arg på mig själv för att ja inte gjorde som ja brukar utan ja testade "nåt smart" för att skynda på lite. Så glasyren...top of top på kärleksmumsen blev knas!! *Grrrrrrrrr* de e ju därför jag bakar just den här kakan, för glasyrens skull!! Den är ju underbart god å skulle jag kunna sleva i mig nåra skopor av bara den *mums*

Hade en tanke att ja kanske skulle kunna göra en ny glasyr å smeta den ovanpå den gamla dåliga å kokkosen förståss...tror ni på den idéen??

Vemodigt

Morronmys... Har precis gått genom duschen å vemodigt lämnat ifrån mig min morron utstyrsel som bestog av ett nattlinne (inte ägt ett på år å dar) å min björnliknande morronrock :)

Nu sitter ja å väntar på att liten krabat ska vakna å de gör han säkert vilken sekund som helst. Han e fortfarande förkyld så de bidde inget babysim idag tyvärr. Tror att de e sista gången å vi har bara varit där hälften av alla gånger den här svängen. Trist men inget att göra åt. Har inte bestämt än om vi ska fortsätta, men de e ju lite kul att få bada åsså får han göra av med lite energi å träffa andra småttingar så de lutar åt att fortsätta ...

Hmmm...

Äcklig äcklig äcklig !!!

Jag hatar hatar hatar spindlar!!! Å vad är värre än när dom är hemma hos mig...inget!!!
Nere i tvättstugan tidigare idag drogs mina ögon mot nåt som rör sig på väggen, mycket riktigt...en stor, jättestor jävla spindel *panik*
Drar upp Casper, får gåshud över heeela kroppen å skyndar upp, faan ja glömde ju tvätten!! Men tänker inte gå ner utan ringer Kenny å förvarnar om va som finns i källaren...

När han kommer hem får han så klart i uppgift att döda döda döda spindeln!!
-Klart, den va ju inte såå stor ...
-Inte, e du säker på att du fick den???
-Ja...

Men...de visar sig att de har han inte alls, för han hade bråttom iväg å ljög!! Nu e den borta, på upptäcktsfärd hemma hos oss. Kan väl bosätta sig hos grannen, här är dom inte välkomna!!!

Funderade på en sån där elpryl som sänder ut skyhöga ljud som håller dom små äcklen borta, men de funkar bara i ett rum som är ca 30 kvm...vart e de tänkt att dom ska ta vägen sen då?? Upp hit där vi e hela tiden?? Skulle inte tro de!!!

Faan för spindlar säger ja bara...

Civil kurage

Att lagstifta om civilkurage vore helt galet eligt min mening. Tyvärr måste jag säga, men jag skulle inte våga gå emellan ett gäng som misshandlar någon, vad händer när dom tar fram en kniv eller än värre, en pistol. Det är tragiskt hur vårat samhälle har utvecklats men det är den bistra sanningen. Våldet bara ökar å ökar, oskyldiga människor skadas och onödigt våld sker runt omkring oss och ingen kan göra något känns det som.

I helgen åkte vi förbi ett gäng, det såg ut som att dom sparkade och slog på en kille, ja tvärnitade och tutade! Skrek till Kenny att ringa polisen, alla sprang därifrån och vi körde efter. Plötsligt blir jag livrädd för jag kommer på att de kan ju ha vapen, eller att flera står längre fram. I bilen kan man vara något så när trygg, men ingen kan skydda sig mot pistoler. Är det så här det ska vara?? Ingen kan hjälpa en utsatt för att vi är rädda att själva råka illa ut. Men hur känner sig personen i fråga som blir misshandlad, rånad eller våldtagen??
Jag och förmodligen många fler tar nog för givet att få hjälp om något skulle hända, men jag vet inte, skulle hjälpen finnas...?

Lasagne

Att göra mat eller baka när jag är själv med Casper, det är lite att utmana ödet. Visst, att göra makaroner å korv eller värma soppa å såna saker går ju galant, men lasagne de är lite värre :)Men ja bestämde mig för att göra de ialli fall å de gick väl hyfsat, halva köket å ett gäng av Casper prylar låg ju fint utspridda över golvet men så får de va! Den här lasagnen är så fruktansvärt god, brukar inte laga just lasagne för det är så krångligt, men de här receptet är super enkelt å såå gott! Visst är de som vanlig lasagne, men den e lite annorlunda å förmodligen därför ja gillar att göra den ;)

Hög lasagne:
För att få den hög å fin ska den göras i brödformar, typ formfranska-form, klä den i folie å sätt på ugnen, 200 grader å den ska va inne i ca 30-40 min. Låt den stå å svalna så att den behåller formen, så servera den inte på en gång, då faller den bara ihop.

- Stek köttfärsen å krydda lite med salt å peppar
- Tillsätt köttbuljong (ger sjukt god smak) krydda efter eget tycke å smak tex vitlök mm
- Häll i krossade tomater
- Gör bechamelsås

Sen är det bara att göra som vanligt, köttfärssåsen, vita såsen, ost å lasagneplattor varvas tills de e fullt å avsluta med ost. Testa parmesan för det ger en otroligt god smak!

Å sen borde du ha en av världens goaste lasagner att bjuda på....bon apetit!

 


Varför du ska ha den i folie är för att då kan du lyfta upp den ur formen å skära lagom stora bitar när den har svalnat!

Bra dålig ??

 
Jaa...Hot eller Cold ??


  
                     
 
                 
 

 

                                        
Oj hittade lite låtar som ja tyckte va värda att lägga in, är lite skeptisk till Katy Perry, Ashlee Simpson å Britney
Va tycker du??
 

Så lite kan göra så mycket!!


Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Anna Wassdahl   
Bröstcancerfonden - Digitala Rosa Bandet

Stöd Rosabandet-insamlingen Du med! Vi vet inte i förväg vem som kan komma att behöva hjälp, någon i din familj, en vän eller kanske Du själv. 20 kr kan tyckas lite, precis därför kan också Du skänka det för forskningens skull ...

Smink skola

Sitter vid datorn å slappar medans Casper sover :) Hittade en bra guide på aftonbladet om hur man sminkar ögonen fint, om du vill lära dig klicka in dig här!!

Å här kommer del 1 i skolan, hur man får till en bra grund

Just de, ja skrev ju förut om att ja ville ha en ny rouge, kollade på Bodyshopen efter den ja sett på nätet, men den va alldeles för rosa så ja testade en annan därifrån, något rosa å med lite glitter i. Tycker inte om dom matta rougerna, så den här va perfekt. Känns lite konstigt att det inte blir så mycket färg på kinderna när ja är van vid det, men det ser fräscht ut å ja kände mig som en pingla så de är ju bra betyg
   

                                                              
nr 04, Fard À JouesJag har på nåt konstigt sätt fastnat för mascara från Yves Rocher, brukar ha den som ger volym, den är faktiskt riktigt bra å fransarna känns lite längre med den också. Men ja testade en annan därifrån, en som enbart förlänger å den ser ut att funka den me.

 

        Volym             långa fransar  
Vardagsmys på en sönda

Hade ju tänkt att blogga lite igår, men de hann ja inte...snopet :)
Casper fortsätter att vakna på nätterna å när han väl sover är det oroligt så vi är heeeelt slut här hemma, stackars stackars Kenny som va tvungen att åka å jobba imorse. Casper vaknade vid tre å då va han redan i våran säng, å han hade inga direkta planer på att somna om *suck* men så efter lite krypandes, bus å få va lite på golvet å rumstera om så fick han välling å tillslut så gav han med sig å somnade, det tog förmodligen en halv milli sekund för oss att somna :)

Igår va ja på plantagen å köpte jord så ja kan plantera ner våra blomlökar, hittade lite annat smått å gott också, så ovanligt :) två krukor att sätta framför Kennys lilla snickarbo, blommor att ha i dom, blommor hem å lite juldekorationer....snart får vi julpynta jippie!!!!!Två söta fjärilar som ja kan hänga nånstans :) åsså jättegulliga tomteniss gubbar eller va man ska kalla dom, har varit duktig att bära ner dom i källaren så dom blir de inga bilder på ännu :)

Ingen hade nån speciell lust att laga mat igår (som att man nånsin har de *hihi*) så vi gick ner på kinan halva släkten, de va ja, Kenny å Casper, Kennys bror me fru å barn å Kennys mamma å pappa. Supermysigt å kul me nått spontant!! Rätt trist att man inte bjuder in vänner å familj oftare på bara vardagsmidda, de vore ju toppen mysit å de behöver inte va nått speciellt, bara lite mys tillsammans!!

Lite bilder på helgens skörd

 

Söta tee'n är från Gina Tricot, åsså hittade Kenny den här häftiga tröjan till Casper!! Å en rolig pyjamas me

En da i stan

Nyss hemkommen från stan, vi passade på att gå på bio också när vi hade barnvakt till Casper. Vi hade en massa planer för dan men som vanligt *ler* så kommer det en del imellan :)
Vi hann med lite affärer å shopping, åt på Wokhouse å såg Rallybrudar. Filmen var riktigt skoj! Eva Röse e ju helt underbar !! Smått skruvad film men vi fick skratta massor så de va toppen!


Rallybrudar


Har letat efter snygga gympisar å stod lite i valet å kvalet mellan ett par converse å ett par nike, men så idag bestämde ja mig å de blev ett par vita nike å dom e så fina!! Så nätta fast att dom e höga, i like!!
 Lägger in bilder imorron för nu e ja för trött :)

Puss å gonatt ♥

Musik quiz

Ja älskar alla musikprogram!! Å här hemma i soffan är ja grym...på nästan allt ialli fall *hihi*
Skulle aldrig ställa upp å tävla i TV för då skulle ja förmodligen inte kunna nåt :) helt blankt förmodligen...

Men förra året i Bulgarien anordnade reseledarna/showpersonalen en liknande "Så ska det låta" tävling å ja å Kenny va me i varsitt lag. Så nervös ja va innan!!! Men de gick hur bra som helst å mitt lag vann !!
sova sova säng säng säng

Segare än seg, det är dagens form *gäääsp*
Casper testade nått nytt inatt å det är inte speciellt uppskattat, så snälla gör inte om de!

Igår va ja riktigt tidig i säng, kollade lite på tv å släcker lampan...då vaknar Casper å vill inte sova, inte i sin säng, inte i våran heller. Han rullar runt, grymtar, bufflar å är bara jobbig! Eftersom vi inte är vana att han gör så här så blir de än jobbigare (låter väl konstigt men så e de!) så tillslut efter gumpandes i rumpan, strykningar på ryggen å lite schyss å visor så ger ja upp!!
Vänder på mig ihopp om att han ska somna, antar att Kenny fortsatte att underhålla honom för ja måste ha somnat eftersom ja vaknade av att Casper ålade omkring i sängen å inte riktigt visste va han höll på me. Inte lätt att sova då...

Å hela dan har i princip gått ut på att få honom att vila så ja också kan vila, men visst är det underligt, för just dom dagarna är det näst intill omöjligt att få de små liven att somna...
Nu sover han ialli fall å ja ska slänga mig på soffan å kolla på film...har inte ens klivit ur pyjamasen idag *hihi*
Drog med mig täcket ner i vardagsrummet å där har vi varit idag :)


Fler godingar

Alla dessa är från Miss Selfridge


Tyll

Ja har sett Mamma Mia musikalen 2 gånger, både den svenska å engelska versionen, jätte jättebra å har du inte sett den så missade du verkligen nått!! Gillade faktiskt den svenska mer, va lite skeptisk innan men låtarna är suveräna på svenska...spelas rätt ofta hemma hos oss å i bilen :)

I filmen som vi så klart också har sett *hihi* va en så söt kjol me å ja bara ville ha den!! En turkos tyllkjol, hur fin somhelst.
 
 

Tänkte att det borde finnas på "Beyond retro" inne i stan så vi åkte å kollade.... Där fanns en hel hörna full med tyllkjolar !! Å de fanns till å me en turkos men det var lite fläckar på den så ja köpte faktiskt en svart :)
Funderar ju lite när ja ska ha den, men den e så häftig!


Tyllhimlen

Miss

Kolla in nelly.com .... har väl dom flesta säkert redan gjort, men om de finns nåra segisar som jag själv kvar, då har ni missat en toppensida, där finns i princip allt!

Paula Majlis shirt

Paula Cardigan Grand Dad Striped LS
Ett hav av kläder!!


En radda med vadå...
Pony Show Hoodie
jo precis, mysdressar :)

Black BagAscot Big BagPrecious Crown Bag Small


RiannaPatent Wo's Shoe
Christine ShoesWedges
Är det så här mamma å låssasmamma livet ser ut???


Alla mammor måste känna sig som askungen vissa stunder...
Det är tvätt, plocka grejer, städa, hämta toapapper, torka undan brödsmulor å bordet, handla, fixa å dona. Hur hinner mammor som jobbar överhuvudtaget med nått annat??

Kusligt likt en hemmafru ...

Jag har bosatt mig själv i ett par mys-plysch-byxor...dom är underbart sköna å ja har ingen som helst lust att ha nått annat på mig nu för tiden *suck* Tränga in sig i jeans å tajta brallor, näe fy när man kan ha såna här toppenbrallor på sig! Ville inte ens göra mig besväret imorse när vi skulle åka till doktorn me Casper, då e de illa !!!


Trodde aldrig att ja skulle bli som en amerikansk hemmafru som i stort sett bara har mys å joggingbrallor på sig, åker å handlar i dom, sover nästan i dom, bakar i dom...gör allt i dom! Men jag älskar dom å ja får väl passa på att va lite skönt hemma-sunkig nu när ja e mammaledig ♥

Om jag hade ...

... en bärbar dator, så skulle den förmodligen bo i den här!!!
Hur söt är den inte?? Hittade den på walkonwater ...fiiin!

Dom här är inte heller så tokiga, eller hur?! Till alla dessa modeller kan man även köpa en matchande plånka, tjusigt !!

Tips på presenter !!

Var inne på M925 och kollade på deras smycken, det fanns en hel del fina saker som jag skulle kunna tänka mig, men kom på att där skulle jag kunna fynda massor med julklappar också. Halsband eller armband med namn eller andra fina ord som man tycker passar att ge till någon.

Själv skulle jag vilja ha ett halsband med Casper och kanske ordet kärlek, hjärta, söta eller något liknande. Funderar på om jag vill ha en stav eller en två brickor, båda va jättefina men det lutar för tillfället mer åt staven, känns som att den är mer jag!

Ett namnhalsband har jag redan, annars hade den stått högt upp på önskelistan. Har velat haft ett sånt så länge jag kan minnas, mamma har ett å de kunde ja ju inte ta när ja va liten, å sen så va ja avis på Carries i Sex and the city men så tillslut fick ja mitt alldeles egna *lycka*Fin å ja vill haFinns även smycken för killar, kul med lite personligt till dom med tycker jag, å visst är det snyggt med läderhalsband på killar ?? Har letat massor efter såna till Kenny men det är alltid nåt konstigt med dom som ja inte gillar, men det här skulle jag kunna ge honom!


Far far away

...där skulle jag vilja vara!! Det kan inte vara så att det bara är jag som då å då känner för att bli uppslukad av jorden eller på nåt sätt få försvinna nån annanstans, ett tag ialli fall. Slutar ju alltid med att man trivs där man befinner sig, men det finns stunder som gör mig galen!!!

Å när dom kommer är allt, verkligen allt fel! Å minsta lilla grej blir till en stor fruktansvärd tokstolle inne i mig som bara hoppar å studsar, vill ut ut ut men kommer ingenstans för jag kan ju inte få ur mig vad som är fel. Kan inte formulera vare sig normala meningar eller bara skrika ut att nåt är galet, men det är faktiskt just det jag skulle behöva ibland, få skrika, vara arg, slänga i dörrar, kasta nåt i golvet ja va fan som helst, nånting som kan ge utlopp för alla dessa avskyvärda känslor som bosatt sig hos mig för en stund...

Dom gör mig lessen, trött, arg å ja får till å me ont i kroppen av dom...försvinn!!

  


Isrosor

Smink...de är svårt tycker ja. Jag använder i princip samma saker jämt å ständigt. Men det vore ju skoj att kunna variera sig lite ibland, annan ögonskugga, ny mascara, ny häftig blush å såna grejer. Varför testar jag aldrig det??

Har kollat efter en ny blush ett tag å skulle gärna lägga vantarna på en som är så där rosa-söt så kinderna ser friska å fräscha ut. Å till min stora glädje hittade jag en artikel på Sofi's mode om just såna. Dom här två tycker jag är riktigt finaDen första är från bodyshop, kostar 240 kr,  å heter "Cheek bloom" i "02 Dune pink" den andra som verkar vara snäppet lyxigare är från Susan Posnick/Accessora, kostar 279 kr, "Colorme" i färgen "Camelia". Den innehåller solskyddsfaktor, spegel och glittrar lätt, låter helt underbar och den ska jag spana in!

Sen har ja i å för sig testat en drös med olika mascaror genom åren å har fortfarande ingen speciell favorit... Förut skulle jag ha en miljard lager med den som gav absolut mest volym å struntade egentligen i om fransarna såg längre ut eller inte. Men nu är det lite tvärtom, skulle vilja ha en mascara som gör fransarna, eller åtminstone får dom att se oändligt långa ut å volymen är inte särskilt viktig längre. Nån som kan ge mig lite tips...??

En annan knivig grej är håret!! Vad göra??
Tycker om både lite ruffsigt å lättsamt uppsatt med lite lockar eller bara ruffs. Men favoriten är ändå stora fina lockar, som dessvärre är svåra att få till!! Skulle vilja permanenta in stora finfina lockar men är osäker på om det funkar, vet du??

Nu när jag har Casper så finns det tyvärr inte så mycket tid till att fixa å trixa, men jag försöker å vissa dar blir ju bättre än andra  


HJÄÄÄÄLP....nu!

Nu e ja här igen, sitter å ska försöka fatta nåt av Photoshop men det är nog helt kört för min del... Installerade de igår å tyckte de skulle bli jättekul att få göra lite roliga kollage, ramar, pilar å symboler mm mm men ja är helt hopplöst dålig å förstår så gott som ingenting...grrrr!

Tesse ska få hjälpa mig men hon fattade inte hur ja hade lyckats få bort precis allt i programmet å fastnat på nåt konstigt ställe igår så ja har dessvärre inga höga förväntningar *hihi*

Jag kanske ska ta å gå en kurs så ja lär mig massa smarta saker om datorer å design, de vore inte helt dumt. De måste ja genast kolla upp. Appropå de så har ja ansökt till Högskolan men måste skicka in mina betyg bara, annars så gills inte ansökan...
Har små funderingar på att bli lärare, eller ja, rätt så stora faktiskt. Samtidigt som jag tror att det är jättehäftigt så är det ju ett enormt ansvar, jag vill ju jobba i småskoleklasser å då ska jag lägga grunden för deras skolgång, en stor uppgift!
Kan ju tycka att ja e lite dumdristig också eftersom jag har en lätt släng av scenskräck...men de kanske e dags att arbeta bort den nu. Att arbeta med barn över huvud taget tror jag är inspirerande å givande, man står aldrig stilla å det händer nåt nytt varje dag å jag tror att jag behöver de, lite utmaningar gör ju livet lite mer spännande, eller hur?


 


Hoppetoss

Jahapp, månda å ny vecka! Känner mig lite seg å har gjort de i helgen, nyser stup i kvarten så ja e lite fundersam på om ja kasnke håller på att bli sjuk. Men ja har absolut ingen lust me de, tyvärr inget jag kan råda över men ja kan ju alltid hoppas att ja får vara frisk!

Igår va Johanna här på besök, ett tag sen vi sågs så de va jättekul att hon äntligen kom hit!! När vi va ute på prommis gick vi förbi Caspers gammelfarmor. Där va de full fart i trädgården, Caspers farbror med familj å hans farmor å farfar va där å plockade äpplen. Det va inte lite frukt heller, ca 10-15 korgar fulla me äpplen, tänk va många äppelpajer man kan få till av de :)
Nästa år vill ja också va me! Å Casper tycker säkert att de e mysit att springa runt å "hjälpa till" :)

Kenny pysslade ute på tomten, målade sin lilla hobbystuga å krattade alla hemska löv! Vi gick ut å hejade på honom lite :) 


 

Det finns en liten filmsnutt också där han hoppar å studsar uppe på axlarna men ja vet inte riktigt hur jag ska få in den här...nån som vet??


Om ja fick vara...

Igår såg vi en riktigt rolig å på gränsen till tossig film, en sån där som gör en glad i hela kroppen å man känner för att göra nå knasit bus!!! Det va "Fools gold" å Kate Hudson spelar mot Matthew McConaughey, dom är världens sötaste filmpar tycker ja å skulle ja få välja en skådis jag skulle vara, då skulle ja helt klart välja Kate Hudson! Hon är klockren, så sprallig å söt.

En annan film dom spelar ihop i är "Hur man blir av med en kille på 10 dar" å det är också en så där söt film som gör en glad...me like!

Poster - Hur man blir av med en kille på 10 dagar


Hem å villa mässan

Idag har vi å en miljon andra människor varit på Hem å Villa mässan i Älvsjö :)
Det fanns mycket fina saker men sen är det som på alla marknader en hel del skrot !! Fyndade en liten skål med lock som jag antingen kan ha socker eller nåt annat sött i, det va som en liten loppis mitt i alltihopa, så 60 rikstaler tyckte ja lät bra å slog till!Sen fanns de ju som sagt en hel del annat, å vissa saker hade jag kunnat ta med mig hem på studs!!

  

  
 


Ångrar nu att ja inte köpte en av dom fina lyktorna ni ser här längst ner, hur gulliga som helst!
Hjärt tavlan hade gjort sig super fin i vårat vardagsrum, vi ska förmodligen tapetsera om där inne å piffa upp lite å i å med de hade den varit som klippt å skuren där...men den va såld!
Å tänk att sitta å mysa i den där stora mojsiga fåtöljen i höst me en go filt å en kopp choklad, inte helt fel ...
Det vita finfina skåpet hade ja velat ha i köket, det va helt underbart vackert!! Men Kenny har köpt en massa verktyg å maskiner så han å en kompis ska snickra i höst så ja passade på att beställa ett sånt innan dom kommer på massa annat att göra  :)
Hästens säng skulle väl ingen tacka nej till...eller hur? Det var som att sväva på moln när vi provlåg (så som ja föreställer mig hur de e att sväva på moln) å ja hade kunnat ligga kvar där fortfarande, men dom stängde 18 så då hade dom nog skuffat ut mig. Vi är steget närmare molnen nu när vi lyxade till de me kuddar därifrån, längtar tills ja ska lägga mig *hihi*

De e rätt kul ändå att gå å kika, man får lite idéer å inspiration till att göra om å piffa till de lite här hemma. Finns så otroligt mycke som man egentligen inte har en aning om, möbler, tapeter, mattor, inredning i alla dess former å mönster...en hel värld av prylar!!

Homely hade jättefina barnrums grejer, hela möbelserier å smått å gott finns att se på deras hemsida. Vi såg en så söt gammaldags skolbänk som vi skulle vilja ha inne på Caspers rum, men Kenny vill testa göra en själv :) så han har lite att pyssla me i nya snickarbo'n han byggt till sig själv!


Lite bilder på finaste Casper

 

  

   

  

  

Här är lite bilder på Casper i blandad ordning i å för sig ...♥ 

Tänka på miljön...pyttsan!

Är det bara jag som har funderat på de här, KRAV odlade bananer, alltså egologiskt å natur medvetenhet å allt va de heter...VARFÖR ligger dom i plastpåsar??
Det är bara dom bananerna, inte dom andra mindre miljövänliga, men då kompenserar ju dom me sina påsar så att de tillslut är på samma nivå ialli fall, smart!

Å fick höra en annan grej också som får en att fundera hur smarta vi egentligen är... I Japan tillverkas skruvar, dom har däremot inget eget stål (eller va de nu görs av *haha*) så vi säljer materialet till dom, där tillverkas skruvarna å säljs tillbaka hit...mmm så kan man ju göra, men de känns inte riktigt rätt !!
Det är verkligen att tänka på miljön, flygplan å lastbåtar gör ju ingen som helst skada för våran kära planet, eller??

Jag är så långt ifrån en miljövän man kan vara, men vissa saker får mig ändå att fundera hur fan allt funkar..

Nyfiken ... eller bara kokko ??

Är det flera än jag som tjuvkikar i andras badrumsskåp, kylskåp å andra knasiga skåp, lådor mm mm ??
Ja älskar att göra de *fniss* men tycker ju självklart att om nån gör de här hos oss, då e dom lite så där småknäppa :) hur korkad får man bli???

Så fort vi har varit hos nån så frågar ja Kenny om han såg va de nu kan vara i ett visst skåp eller liknande, så kollar han på mig som att ja vore heeelt hjärndöd!
-Varför skulle ja kollat där?? Har du gjort de??
-Ja men självklart!! Det är ju jättespännande, tänk va man kan hitta...läskiga piller, konstiga tidningar, illaluktande parfymer, gammal å ful tandborste, kanske till å me små leksaker....allt kan finnas!!
-Du e ju knäpp, så kan man ju inte göra...

Hmm, kan man visst å ja kommer aldrig sluta me de!!
Förut när vi bodde i Östersund å ja kom hem till Johannas familj, då tittade ja ALLTID i deras kylskåp de första ja gjorde...konstigt eller hur!

Förmodligen en undermedveten tvångstanke, tror du inte??
För det har ja nämligen massor av!! Inte bara undermedvetna utan väldigt väldigt medvetna som kan göra både mig själv å andra tokiga *haha*


Exempel på såna är:


 - Kollar spisen 1 miljard gånger innan ja kan gå hemifrån
 - Känner på dörren så att den är låst si så där tjugo gånger
 - Får iinte gå på brunnar å andra knasiga saker på marken, å om ja nu gör de, då MÅSTE ja gå med båda fötterna för att  annars händer nåt konstigt (har ja ju fått för mig)
 - Ja kollar till Casper varje kväll innan ja lägger mig, å om ja går in i badrummet igen då måste ja kolla till honom en gång till 

*suck* ...ja måste vara allvarligt sjuk! Kanske inte ska fortsätta min lista för den e inte slut...
Men ja e inte lika knäpp som Magnus Uggla, han möblerar om sina hotellrum å tar med sig strykjärnet när han går hemifrån för att inte glömma de på...så de så!!


Träningskläder

Kollade lite på träningskläder å hittade en sida där man kan göra egna tryck på byxor å tröjor, de vore ju lite skoj att ha...lite mera peppad kanske, va vet ja ?!

På nike's sida har dom jätte mycket fina kläder likaså puma. Får åka å kika lite i butiker istället för de e svårt att beställa på nätet tycker ja. Är det nån som vet var dom har bra träningskläder?? Framförallt träningsbh, det är riktigt svårt att hitta en som både ger bra stöd å sitter bekvämt! Efter graviditeten får ja tokspel på allt som sitter de minsta fel i bh väg...skit jobbit!

Hjälp mig om ni har tips på bra bh:ar å toppar, är i desperat behov av nåra som inte irriterar mig...


Små små troll

Tänkte slänga in nån bild från igår när Rasmus å Tessan va här


 

 Casper leker som vanligt me lilla trälådan, han gillar handtaget på den å pillar där mest varje dag. Tar väl ett tag innan Rasmus e uppe å busar, men det går ju faktiskt fortare än man kan tro!! Casper är redan 8 månader, 9 till å me snart, den 25 oktober blir han de. Å nu när han rör sig hela tiden å övar på att gå så går tiden ännu snabbare känns de som, mycket saker som vi får plocka bort å en hel del aja baja om dagarna :)Nu e den här !!

Igår kom min alldeles egna almanacka som ja designade förra veckan eller när de va *glad*


Tyckte att den blev jättefin å längtar tills ja kan börja använda den *haha* så om ni e sugna på att göra en egen går ni in här!
Det är tjocka å bra sidor å de gillar ja, lagom storlek å söta små bilder på tex våffeldan, sista dan för vinterdäck, alla hjärtans dag osv.

Ikväll e de dags för träning igen, ska på muskel nere på SATS. Ja testade den klassen för första gången i lördas å de va toppen, kändes i hela kroppen efteråt å de e faktiskt skönt, då märks det att jag har tränat ordentligt å använt alla möjliga muskler!

Tröttis ...

Trött trött å trött *gäsp* precis hemma från ridningen å ja e helt slut!! Ska bli skönt att slänga sig i soffan å kika på tv, först Grey's å sen Oskyldigt dömd. Persbrandt är ju för bra, eller hur??

Dagen har varit jättemysig, först lite stressig för ja trodde ja tappat bort min plånbok *panik* så ja yrade omkring här som en galning å kunde inte för mitt liv fatta var den va! Blev skitsur på Kenny så klart å trodde att han gömt den, han svarade inte å då blev ja ännu mer arg....grrrr!!! När ja insåg att ja va tvungen att åka för att inte komma sent för att hämta Tessan å Rasmus kom ja på att ja lagt den i vagnen när ja kom hem igår, så ja kollade där å mycket riktigt, där låg den, precis på samma ställe ja lämnat den *hihi* sorry Kenny :)

Casper va en liten vildapa på öppna förskolan, så brukar han inte va bland andra men idag va han helt galen :) sen hem å käkade lunch å fikade gott fika som ja sprang in på brödboden å handlade!

 

Visst har ja världens sötaste kakfat


Men hjälp va liten Rasmus kändes, är ju så van vid Casper nu så ja har helt glömt bort att han har varit så där liten å nästan ynklig...får man säga så *haha*
Å de va helt tokigt att bära honom, är ju så van med min lilla skrutt åsså va de plötsligt en annan filur, men mysigt å kul me liten bebis!!

Vi pratade om den berömda "amningskoman" man befinner sig i, det är helt obegripligt att förklara det för nån som inte befunnit sig i den själv, man är som en helt annan människa som bara flyter omkring å inte har minne för fem öre! Det är faktiskt ganska jobbit å frustrerande, för andra också som självklart tar för givet att man kommer ihåg bokade möten å saker man pratar om...men de gör man inte :)

Onsdag igen, sångstund alltså

Wow va snabbt tiden går, veckorna bara rullar fram...knappt man hinner blinka.
Dagens program är rätt så skoj, först så ska ja å Casper hämta Therese å lille Rasmus åsså åker vi allihop å sjunger lite å leker me dom andra barnen. Vet inte hur mycket Rasmus leker precis, han föddes 18 juli, men han får ju nått att kika på å de brukar dom ju tycka om!

Vi har redan några favoriter bland barnvisorna, eller rättare sagt, kommer inte riktigt ihåg texten på alla så vi sjunger rätt så ofta samma visor här hemma :) men Casper verkar gilla vissa mer än andra. Tex så älskar han "cyklandes elefanten" å "krokodilen i bilen" antagligen för att det är så skojiga rörelser me....så mamma ser helt tossig ut ;)
Har faktiskt sytt en helt egen sång-påse å stoppat den full me djur så vi kan låtsas ha sång stund hemma me, inte illa eller hur!Sen så blir de väl fika å mys här hemma å ikväll är det ridning igen, håller tummarna för att de blir lika kul som förra veckan. Känner mig lite mer taggad idag å de e nog bra :)


De närmar sig...

I januari ska vi åka till Guadeloupe, västindien. Wow tänker säkert dom flesta å de skulle förmodligen ja me ha gjort, om ja inte va så satans rädd å nojjig för att en massa saker skulle kunna hända. Allt, eller ja den mesta rädslan är så klart för Casper. Han får ju sina vaccin men ändå, känns lite olustigt. Åsså flygresan, 10 timmar på ett plan...först dit å sen hem ! Stackars stackars Casper, vilket i sin tur i å för sig blir stackars oss, å alla andra på planet för den delen...men det kanske är som med glädje, bättre delad plåga än att ha den för sig själv, vem vet :)

Hittade lite bilder, å ja måste erkänna att ja blir ganska sugen på att åka, ja är väl inte dum, bara rädd...

   

   

Det är säkert ett paradis på jorden, å förhoppningsvis kommer det flera bilder som jag stolt kan säga att jag har tagit :)Jag är kär!

Har spanat in lite olika sajter me kläder å skor, å ja hittade nåra riktiga gobitar!!


Dom här skulle gärna få hitta en plats i min skosamling...nån annan som tycker om dom? 

  1.  2.  3. 

4.   5.   6.  7.


 

1. Skolett - Bronx 430 :-
2. Diamond pleat top - Charlotte Russe $19.99
3. Ruffle chiffon blouse - Charlotte Russe $19.99 
4. Chypre silk dress - Net-a-porter.com €238
5. Ruffle mesh top - Charlotte Russe $21.99
6. Satin burn out top - Charlotte Russe $34.99
7. Retro stripe pumps - Charlotte Russe $24.99


Den rosa skönheten högst uppe är också från Net-a-porter.com och säljs till den nätta summan €1,235 !! Första, andra, tredje...taget!! Näe verkligen inte, men man måste få drömma lite :)


 


Im an addict ...

Alla dessa serier...they drive me crazy!! Hur kan man bli så indragen i dessa halvknäppa orealistiska miljöerna?? Jag är ialli fall låååångt gången i mitt beroende av tv å serier, men nu känner ja att de är dags att göra nåt åt det här. Jag får helt enkelt skaffa mig andra hobbys å göra nåt verkligt med mitt liv!! Allt kan inte kretsa kring en skärm, för närvarnade två skärmar, datorn å tv'n *suck*Idag har vi varit ute hela dan ja å Casper, handlat jord å mera blommor på plantagen. Va lustigt de är, det känns som att det är ett hav av blommor å plantor när man är i affären, men hemma blir det nästan ingenting, konstigt. Vi fixade ialli fall iordning lite, så nu har vi de ganska höst-likt här ute, me lite fina färgklickar från salladshuvudena :)

Det fanns söta pumpor också som vi la i en fin korg ute på trappan (ja säger alltid bron, men Kenny tycker de låter så knäppt så ja får försöka komma ihåg att säga trappan *haha*)

  

  


Tjusigt va??!! Måste åka å köpa lite mera blommor dock för det är lite tomt här å var i rabatten :) men de börjar arta sig, en mycket nöjd Anna !!


Övningsgår

Casper har börjat gå själv med sin lära-gå-vagn å han är så söt, han ser så nöjd ut när han får göra själv!
Har lagt i tunga böcker så att han inte ska tippa bakåt å slå huvet, de lyckas han med rätt bra utan sin vagn,men det är ju så dom lär sig...prova prova prova!! Å de blir inte alltid som dom har tänkt...

  
 

Men med sin vagn går de finfint, tills han kör in i väggen å inte alls är med på va som händer :) här har han varit duktig å hämtat blöja å wipes å är på väg till pappa ;) ♥

Paff !!

Oj va skoj :) ja kollade runt lite om Arn eftersom ja blev så jävla arg på filmen!! Så såg ja att Joakim Nätterqvist "Arn" har ett eget band, så ja kollade youtube å där fanns det härDeras band heter Narcissistic Street, kanske inte toppenbra men helt oki, dom ska tydligen släppa en skiva så ja kanske hittar nån låt där som ja gillar.

Mys musik...i like

Åhh nej...ja som skulle lägga in ett you tube klipp me Melissa Horn's Långa nätter, började lyssna på hennes musik för ett tag sen å den är toppen tycker jag. Så har ni inte lyssnat på henne så kan ja verkligen rekomendera att ni gör det!

       
Bare naked ladies -                       Corinne Bailey Rae -
                        What a good boy                            Put your records on                        

      
              Tracy Chapman -                           John Legend -             
      
  Talkin bout a revolution                      Ordinary people        

     
             Colbie Caillat -                           Jason Mraz feat. Colbie -             
                 Realize                                                Lucky                                  

Tänk att det finns så otroligt mycket bra musik, helt knäpp blir man ju när man börjar tänka på de :)
Nån som ja verkligen skulle vilja se live är Dolly Parton, ja tror att hon har grymt roliga shower för hon är ju som en liten c-vitamin tablett hela hon *hahaha* 
Så vi får se ifall ja lyckas få tag i biljetter om hon kommer hit igen, hon har väl redan spelat här här två eller tre gånger men ja har missat allihopa ...

Svårt!

Har suttit å kikat på designadinblogg å ändrat lite småsaker, men vissa saker bara går inte!!! Självklart är de ja som inte förstår men de är så irriterande *suck* ja vill kunna göra allt ja vill me min sida :)

Vi har varit på Ulriksdals slottsträdgård å inhandlat lite växter idag me, en hel hög me hallonbuskar, krusbär å rabarber *mums* åsså lite blommor att göra fint i rabatten me. Vädret är ju inte de bästa så ja får plantera lite imorron istället, de e verkligen kallt ute idag.
Åsså ska ja åka å kolla efter pumpor i alla dess former i veckan, de blir fint att ställa i lilla "korgen" ja hittade idag. Lite kul me pyssel, känns så ombonat när man kommer hem om det är lite blommor å fint runt omkring huset, tycker inte ni det?

  Det ser mest ut som en massa sallad :) rätt häftiga blommor som finns. Ganska kul att gå å kika å få lite inspiration på olika ställen, nu ska vi se ifall vi får till nåt fint här ute hos oss..bilder kommer när vi är färdiga!Kjolen !!

Så här ser alltså söta kjolen ut

 
Kjol
- H&M
Stay ups - H&M

impossible not to love H&M


Mina muskler ömmar, till å me såna ja inte visste fanns

Nu e ja riktigt nöjd med mig själv, har tränat å de va sjukt jobbit men så skönt efteråt!!
Tränade "muskel" å passet va helt kanon, orkade inte riktigt med i allas tempo hela tiden men ja försökte :)

Så nu hoppas ja ju verkligen att ja kan fortsätta att vara duktig å träna lite regelbundet, vore ju kalas att kombinera med ridningen för det är faktiskt oxå en super bra träning fast att man kanske inte tror de. Det krävs en hel del muskler å kroppskännedom för att få krabaterna dit man vill utan att slita å dra i deras munnar.

Igår sprang vi igenom affärerna vi ville kika i innan bion började, skulle ju hinna äta oxå. Så här blir de alltid när vi ska göra nåt :) Vi va i kista å såg filmen å där finns en hel del affärer att beta av, så ja skyndade igenom nåra butiker innan ja kom fram till H&M där ja ville hitta en kjol som ja sett på en annan blogg....å ja hittade den *lycka*  fanns 4 st kvar å alla i min storlek, tur !! En svart kjol me lite söt spets under som kikar fram något, åsså e den lite plesserad...jättefin å typisk anna-stil ♥

Det får bli den idag tror ja :) lite fin när vi åker å hämtar våran gullunge som ja saknar såå!!! Pratade videosamtal me mormor å Casper för ett tag sen å då fick han tag i luren å kastade den all världens väg så de va bara för mormor att bygga ihop den, busunge!

In i duschen å sen kommer bild på finfina kjolen...♥


Så besviken ...

Åhh tårarna bara rullade nerför kinderna igår på bion...inte bara en gång heller *snyft*
Filmen va jättebra, men alldeles för sorglig!! Vill inte ha såna slut...

Nåja, ska iväg å träna om en stund...väldigt länge sen ja va iväg så de här ska bli spännande!!
Wish me luck :)

Värst hittills !!

Har precis lämnat Casper hos mamma, han ska sova där inatt så ska vi på bio. De brukar inte va speciellt jobbit att lämna av honom antingen där eller hos farmor å farfar, men idag va de tungt !!!
Fick ångest när ja pratat me mamma å bestämt att ja skulle komma över me honom, ville inte alls lämna bort han ikväll, konstigt hur olika de kan va från gång till gång :)

Men de e ju bara tills imorron å ja får ju sova ut lite, så de får ja se som nåt bra. Jag kräver ganska mycket sömn å alla med småbarn vet ju att sömn är kanske inte de man får mest av. Vissa dar kände ja mig som ett vandrades vrak, å mycket av den första tiden är som en enda stor dimma :) dock en helt underbar dimma!

Hur som så ska vi se Arn - Riket vid vägens slut, å ja hoppas hoppas att den e lika bra som den första!! När ja såg den var ja i å för sig glad att ja inte levde då, tänk hur allt har utvecklats...helt osannolikt när man tänker efter. Ingen som satt å bloggade om vilka skor eller nya byxor som stog på önskelistan då inte...


Där du andas - Marie Fredriksson

Todays outfit

Idag har ja nog ett av världens smartaste å skönaste plagg på mig...nämligen ett par fejk jeans :) näe men ett par tights som ser ut som jeans, hur skönt som helst!! Inget som skaver i midjan eller sitter åt läskit mycke så ja knappt kan böja mig, så smart!!


Jeans tights
- Gina Tricot
Lång skjorta - Vila
Benvärmare - Cubus
Stövlar - Vagabond
Visst e väl benvärmarna världens sötaste?? Har haft bild på dom svarta förut men då såg man inte lika bra hur fina dom e, ja älskar dom!! ♥

Naken...??

Är det fler än ja som känner sig naken å lite obekväm om ni inte har smink?? Så kan ja känna, ibland inte jämt, om ja skulle springa ner på affären utan lite mascara eller åka på bvc utan att fixa lite, känns inte riktigt bra. Å visst e de jobbit för var eviga da ska man stå där framför spegeln å pyttsa på smink, en smörja efter en annan, hur orkar jag egentligen??

Eftersom mina franasar å ögonbryn knappt syns ifall ja inte målar dom så vill ja ialli fall göra iordning dom, men då blir de ju resten oxå per automatik :) ja e så avis på alla me långa, mörka fina fransar som inte behöver bry sig, fy va orättvist!!

Men appropå naken...igår höll ja på att dö av skam!! Therese, Kennys dotter va här en stund, ja satt så klart vid datorn när Casper sov å trixade lite. Hon hade oxå sett blondinbellas söta väst från london så vi tänkte kolla om vi hittade butiken på nätet. Så ja skriver in new look . se ....ajajaj!! Upp kommer en sida me massa nakna tjejer å ja trodde att ja skulle svimma, pinsamt!!! Lite röda kinder å väldigt mycket flaxande me armarna blev de !!
Vi hittade ialli fall västen men de går inte att beställa utanför UK, synd för den e jättesöt!

Är den inte söt....finns alltså på New Look 


Så trög ja e!

De e nåt knas me mig, alla låtar som ja hör första gången å verkligen ogillar, dom brukar på nåt konstigt sätt bli en av mina favoriter, hur funkar de??

Exempel på de e

I kissed a girl
 - Katy Perry
Just Dance - Lady Gaga
Warrwick Avenue - Duffy
No air - Jordin Sparks feat. Chris Brown
Umbrella - Rihanna
Take my body close - Velvet

Finns ju hur många låtar som helst men kommer inte på fler bara för ja skulle skriva om de :) Men nåt annat e oxå lite skoj, ja tror att de finns en eller två låtar hos nästan alla grupper/artister som ja gillar, men resten kan ja knappt lyssna på. Flest exempel på det är kanske rockgrupper, men finns ju andra me så som Kent, Dixie Chicks, Salem Al Fakir, Elin Sigvardsson, Lars Winnerbäck, Veronica Maggio, Takida m.fl m.fl

Nu på senaste tiden har ja lyssnat väldigt mycket på svensk musik, tidigare har ja tyckt att de har varit lite löjligt å tråkigt, men nu är de nästan bara de ja vill höra. Konstigt hur smaken ändras genom åren. Jag kan lyssna på Shirley Clamps Favoriter på svenska hela dagar, blandat me Brolle tolkar Cornelis Wreeswijk som ja bara älskar, han är oxå en sån som ja inte kunde höra förut men nu spelas han för fullt både i bilen å hemma :)

Va trist livet vore utan musik, å som så många många innan mig har funderat på....hur skulle just Soundtracket till mitt liv låta?? Hur vill ni att erat ska va??


Bättre än väntat

Min tycka-synd-om-mig-själv dag som ja befann mig i igår slutade över förväntan jättebra!! Jag tog mig i kragen efter nåra sura å tvära miner här hemma å mycket gruffande å antydningar om att det skulle förmodligen va så mycket bättre om ja stannade hemma....men icke, Kenny gav sig inte!!
Så ja kom iväg å hade en toppen stund bland hästar, damm, spån å ömma muskler efter en timme i sadeln :)

Var inte överförtjust i hästen ja skulle ha (hmm...nån som ser mönstret genom hela dan???) men de visade sig att Baloo va helt perfekt för mig!! Alla andra gånger har ja känt mig värdelös å tyckt att ja inte kunnat nåt, men igår klarade vi av nästan allt å ja va så nöjd ! De måste ju betyda att de e dom andra hästarna de e fel på å inte mig, eller hur ?!Bilden kommer härifrån
Till slut så

När ja jobbade på arlanda spelade Johanna i baren ALLTID Juanes å ja bara hatade honom...men, efter nåra veckor så gav ja mig å började lyssna ordentligt å ja gillade faktiskt hans musik, nu till å me älskar ja den!! Den här låten e riktigt finJuanes

Dom här e inte klokaMin bror spelade dom här för mig när vi hälsade på honom i USA å dom har följt mig sen dess :)

Bare Naked Ladies har en massa roliga å faktiskt bra låtar ifall ni vill lyssna på nåt annorlunda

Personlig almanacka :)

Igår gjorde å beställde ja en helt egen Annas bus kalender till nästa år...kul!!! Den kommer va lila me grå text åsså har ja självklart rosa ränder innuti, me små fiffiga rutor som innehåller veckans träning å veckans lista. Super kul grej att både ge bort men absolut kul att göra en till sig själv! Ingen annan kommer ha en likadan som mig :)La till veckans träning efter lite övervägande...de betyder att ja måste börja träna, eller måste å måste, men de e ju inge skoj om de bara e tomt i alla rutor :) Nästa månda ska ja förresten på personlig genomgång av maskiner å va ja vill få ut av min träning nere på SATS, ska bli kul faktiskt, hoppas att de ger mig lite inspiration till att börja träna!
Nåt som e toppen me SATS är att dom har barnpassning, inte här i Märsta men om ja åker å tränar i Väsby kan ja lämna in Casper hos deras barn-utbildade personal åsså får man träna helt ostört, perfekt eller hur! Då behöver ja inte vänta tills Kenny kommer hem utan ja kan göra de på dagtid, toppen!

Höst ruggit ...

Fy vilket väder!! Å de påverkar hela mig, känner mig grå å trist å på helt galet humör....blä!! Å när ja blir så här vill ja göra absolut ingenting, tänkte till å me skippa sång stunden idag men tänkte att de kunde va skoj för Casper att få träffa nåra andra barn å leka ett tag. Han e så tossig...hemma e han sprallig å grejar å fixar heeeela tiden, men när de e andra barn me så blir han helt annorlunda, tar inte för sig alls å håller sig för sig själv eller intill mig. Han är me andra ord precis som sin mor *hahaha* näe men ja kan oxå va så, känner in läget lite å håller mig på min kant tills de känns oki :)

Han tycker om musik å sång, så söt när han börjar dansidansa å guppar fram å tillbaka!! De bådar gott eftersom ja redan har bestämt hans framtid, nämligen musikalartist *hihi* !!! Sen så satt han mest me en liten visp å slev, precis som förra gången *ler*

Å nu när han sover passar ja på att sitta här å pyssla lite...skönt me lite ensamtid varje da faktiskt, som pappa Kenny undrade när ja va borta en förmiddag, måste gå på toa, hur brukar du göra då?? Tja...fundera på de du! Kanske som indianerna...kanske inte...

Ikväll e de ridning igen å eftersom mitt humör e i botten e ja ju självklart inte sugen, tänk att få sitta hemma i soffan å kolla på tv å äta choklad...å till råga på allt e de både idol (vilket ja egentligen kan va utan för så spännande e de inte längre) å nytt avsnitt av Grey's, ja som har längtat så kommer missa de!!!! Näe du, idag e de verkligen tycka-synd-om-mig-själv-dag!!! Kenny kan ju faktiskt spela in de åt mig...♥


RSS 2.0