som karameller i en låda ...

Den här sommaren har ju varit minst sagt annorlunda jämfört med förra då jag å lillstrumpa jäste hemma tillsammans i tolv lååååånga veckor. I sommar har jag jobbat, varit på äventyr, lekt å busat, varit barnfri å haft barn varannan vecka och träffat massor me nya, tokiga, roliga, snälla, konstiga, härliga, knäppa, underbara - ja you name it - människor :) det har inte varit två likadana personer eller dagar och jag har lärt mig massor om mig själv, andra människor och det här tokiga som tydligen kallas livet ...

Det har varit en kamp mellan mig och Casper till och från vilket har tagit enormt på krafterna, det har verkligen kännts förjävligt emellanåt! Men i söndas när jag klev ut genom dörren på jobbet och var färdig med mitt sista pass, så kändes det som att sommaren var över och jag stängde dörren till en låda av minnen och upplevelser som jag för alltid kommer att bära med mig, men som bara kommer finnas där och ingen annanstans. Som att det egentligen inte hänt på nåt konstigt sätt. Mitt i det kunde jag också känna att det kommer att bli bra med Casper, jag kunde på nåt sätt landa i den verklighet som kryper allt närmare med skola, dagislämningar å hämtningar, regnkläder, overaller, mössor, vantar, tidiga mornar, cykla i regn å rusk å passa busstider osv osv. Någonting som jag egentligen längtar efter .. nåja, inte vinter å snö men att komma in i rutiner där vi vet vad som händer både jag å Casper och där våra liv formas till det vi vill.
Det är känsligt det här med barn, att man inte får säga att det är skönt att vara barnfri osv. Men jag kan lova att jag har verkligen behövt dom här veckorna när Casper har varit hos sin pappa för att få vara själv å göra sånt som jag vill eller inte göra nåt för den delen .. en ny verklighet som både kan kännas jobbig och tuff men som jag innerst inne är väldigt nöjd med och det är ju faktiskt det viktigaste - att det känns rätt!

Tillskillnad från andra söndagar när Casper har kommit hem då jag kunnat oroa mig för vad som komma skall med tanke på hans humör och ilska, så längtade jag verkligen efter honom i söndas och hade en bra inställning om den här veckan och hittills har allt gått jättefint! Inget krig, inget skrik .. bara lugnt å skönt å mysigt ♥ måste verkligen fortsätta med positiva tankar och känslor, det gör ju större skillnad än jag tror!!

Ett av mina sommarminnen som jag stoppar i lådan ..

ensamma mamman goes mad!

Herre min skapare! Ge mig styrka, vad i helvete är det som händer?? Casper är helt skogstokig till å från å ja vet inte va ja ska ta mig till! Jag förstår att det är svårt för honom just nu, men det är svårt för alla å det blir inte lättare av att han bara gormar å skriker hela tiden .. ja står där helt handfallen å efter upprepade försök att prata lugnt, klappa, krama, pussa, sitta nära, hålla om osv osv så orkar man liksom inte .. ingenting hjälper ju å han är bara sååå arg!

Suck pust å stön .. ja kan bara hoppas att allt blir lättare med tiden och att han känner min kärlek till honom ♥Efter kriget idag å han lugnat sig å bestämt sig för att äta så säger han .. mamma jag älskar dig å det gör så mycket att höra de orden från honom!!

ord ..

Hmm .. humöret svajjar å det har varit en pissig dag bitvis. Men för att behålla eller kanske skapa nån slags balans så får jag väl slänga in att det funnits vissa ljusglimtar bland molnigheten oxå .. Att det är svårt att förstå sig på barn är väl en sak å de köper jag. Men det här med att förstå sig på vuxna, det är ju ett kapitel för sig! Vissa förstår inte att de måste prata för att andra ska begripa vad som försigår där inne i knoppen, medan det vore en klar fördel om andra kunde ta å hålla käften lite oftare! Man behöver inte säga precis allt, det är liksom bara onödigt, ja onödigt va just ordet!

Så där ja .. nu har jag fått ur mig det oxå å det känns genast mycket bättre!


 

Vonder & Bloom - Simple peace of mind


behöver ja säga nåt mer?

 

Din satan ...
satan ...
du din satans helvetes jävla skit!
Din jävla skit;
Bondlurk, läbbiga skurk,
ynkliga parasit!
Pottsork, snuskiga stork,
din ruttna rot, din fulla kork!
Avskum, spattig och krum,
du är så jävla dum!
Din usla gam,
din slemmige torsk,
förnicklade pappskalle,
skunk, förbanne mig,
lägg ägg, slibbiga drägg
skitstövel och bandit!
Slashas, ditt vidriga as,
piss och pest och senapsgas!!
Sopprot, helidiot, fan vad du bär dig åt!
Din sabla bock, ditt feta arsel,
våga dig aldrig mer hit!
Attans skitstropp, hörru din
saaaa, saaaatan,
helvete,helvete, helvete, helvete,
helvete,
helvetes jävla skit!


snacka om skilda världar

Nu har jag varit utan Casper i två veckor och det känns mer än konstigt! Jag är ju van att han är klistrad vid min sida men nu är det något helt annat .. skönt att han kommer hit snart så jag får rå om honom å pussa å krama på mitt lilla hjärta ♥

Mamman har i å för sig haft två bra veckor och varit ute på tokiga äventyr, det värsta var väl det jag å Christine va på härom dan haha .. jag har skrattat som aldrig förr och haft ruggigt kul!! Det känns som att livet leker och det är underbart!


 

 


takida

You learn ...


 

Haven stay

 


RSS 2.0