bra deal

Tror att det är ving som gör reklam för att barn och barnbarn åker för 1 krona i sommar .. kanske skulle höra med mamma om hon vill åka med mig å Casper *haha* perfekt, 2 pengar för oss å kanske lite mer för mamma!! Kanske missat nåt i det finstilta ... näe det kan ja inte tänka mig :)

Skönt med lite avlastning, imorron kommer nämligen mamma å hjälper till här i sjukstugan. Är skapligt sliten efter en dryg veckas förkylning som inte verkar ge med sig å dessutom ta hand om en ännu sjukare Casper. Tack sötaste mamma .. jag älskar dig!

bottom up

Är lite kluven i det här med super vida jeans. Va lite sen att följa upp det här slimmade jeans modet, nu känns det konstigt att testa ett par ihopknövlade boot cut jeans i garderoben :) men ibland tycker jag att det ser ruggit snyggt ut med vida brallor, en söt topp å häftiga skor till! ... känner mig bara lite snurrig :) ... Häromdan när jag skulle klicka hem den vippiga toppen och svarta linnet bl.a på H&M's sida, så slutade kassafunktion plötsligt att funka .. ett tecken??


Önskar så att jag inte såg ut som bambi på hal is i klackar, det är ju sjukt snyggt! Skor är mer än bara skor, det är som körsbäret högst uppe på glassen, pricken över i:et, top of the top .. ja ni fattar *haha* otroligt viktigt!!

inte vilken hylla som helst ...

Jag önskade ju mig en hylla att ha Caspers böcker i .. å tammesjuttsingen, ja fick en också!! Inte riktigt färdig men K kom in med den en sväng så vi fick se. Casper sprang och hämtade sina böcker me en gång och ställde dom där i *söt* högt betyg med andra ord!!!

Lite spackel å färg .. sen så kan den hängas upp på väggen!!

nu får det vara nog!

Känns som vi bor i ett apotek för tillfället .. Casper han ska ha hostmedicin, nässpray, bricanyl, tvättas i ögonen och få ögonsalva till natten. Därimellan ska ju näsan snytas och tvättas, vilket är lättare sagt än gjort vilket jag tror ALLA föräldrar vet!! Ögonen verkar mycket mycket bättre och det är så skönt! Har tvättat dom som en liten galning för att det ska bli bra snabbt, ni kan tänka er all tvätt här, INGEN handduk används mer en än gång, sängkläderna tvättas varje dag! Och händer spritas stup i kvarten, ska stoppa ner en i skötväskan sen så vi kan sprita oss jämt och ständigt i fortsättningen ... nu är ja trött å less på att vi blir sjuka hela tiden!


IQ test behövs inte på dig ialli fall!!

Vad är det som händer?? Inte nog med att vi är sjuka både jag å Casper, nu har han åkt på ögoninflammation också ... jag blir galen!! Kan han inte bara få bli frisk???!!! Den som kom till öppna förskolan förra veckan med sitt sjuka barn ligger pyrt till .. alla som va där då har nämligen blivit sjuka ... smart, jävligt smart att gå till öppna förskolan med barnen när man är hemma med dom från dagis för att dom är SJUKA!!!! Finns bara en sak att säga till såna : IDIOT!!!

peek a boo


Slapp stil från H&M, chinos eller boyfriend-cut jeans passar bra med både söta blusar och tischor!! Peep-toes är aldrig fel .. å en scarf pryder allt som oftast mamman!

ta din spade å försvinn ...

Min kropp värker och det känns som att nån hemsk liten figur står å skyfflar in grus i mina ögon!! Casper vaknade vid 1 och har i princip varit vaken sen dess *GÄÄÄÄÄÄSP* åhh fy va hemskt det här är .. skulle ge vad som helst för att få sova några timmar ... stackars stackars K som måste vara på jobbet!!

yellow vs pinkish

Har bäddat ner eller upp mig i sängen, beror på hur man ser det :) sitter med datorn å Leilas tidinig å gottar mig!! Så lustigt, det första jag ser när jag slår upp tidningen är en sån där toppmodern visp *haha* som jag använde idag och vispade grädden med!!

Förra sommaren gjorde jag lemonade på löpande band, jag ÄLSKAR lemonade!!! Nu såg jag recept på pink lemonade så det får nog testas när sommarvärmen kryper fram ... *mumsfillibabba* receptet på den jag gör är busenkelt!!

Perfect Lemonade~ Lemonade ~
3 dl vatten
3 dl socker .. värm upp så det smälter ihop

3 citroner
3 lime .. saften från dom här blandas med sockerlagen när den kallnat

9 dl vatten .. blandar du ut med.

Världsgod .. try it!!

Pink Lemonade
Här är Leilas Pink Lemonade, ser inte så dum ut den heller ..

loppis fynd


nu har det slagit slint ... totalt!!


Snacka om att få pippi på nåt *haha* sitter å gör totalt onödiga kollage ... bara för att jag KAN nu!!! Ni kommer bli förpestade med snapshots å alla möjliga kollage här framöver *mohahaha*

så sant



testing för miljonte gången :)



Va bara tvungen att testa lite :) en liten bit på väg mot att få roligare bilder här!!
Tack Tesse för hjälpen!!!

trassel på plats

Nu är lampan på plats, så mysigt det blev där inne! En riktig färgoas känns det som :) han upptäckte för några dar sen att hans gardiner är fulla av djur, så nu står han där och grymtar, pekar å skrattar åt alla knasiga figurer *mammas godis*

dagen till ära ...

... så åt vi givetvis våfflor till lunch! Casper va så där impad av mina minst sagt underliga våfflor *haha*


Däremot roade han sig med at stoppa ner sina våfflor i fickan på hakklappen .. i sin ROSA fina som mamman så klart handlat,  vem skulle annars gjort det *haha* för på den står det :

My mummy is prettier than your mum!!



host host

Hostan har satt igång och det är inte kul! Det rasslar å kittlas i halsen .. blir honungsvatten för hela slanten idag! Har ni några hemmakurer som hjälper vid förkylningar och hemsk hosta??

Hade tänkt slipa och börja måla mitt gamla barnbord, ska ställa det i Caspers rum så han har lite att klättra på :) näe skojja bara! Tror det blir fint med ett vitt bord å små stolar .. en tallrikshylla på väggen vill jag ha också, så lite av hans böcker kan stå där. Roligare att få se böckerna framifrån och inte ryggarna på dom! Om vi har tur kanske pappan kan snickra ihop en *hehe*

Hoppas ni får en fin dag .. solen är tillbaka och himlen är blå, härligt!!

stor bubbla .. många små bubblor

Tadaaaa!!! Lampan är färdig å vi provlyser den i köket :) den ska ju hänga i litens rum .. mysigt!! Nöjd mamman e nu då *haha*



Det blir så där härligt bubbligt i taket ...

wiiiiiii!!!!

Ja ja ja ja ja jippie!!!! Jag fick soffan!! Wohoooo!!! Nu e de bara att hämta den å vänta på att ja kan börja fixa med den .. *lycklig*

snurrit värre

Sitter här å kollar bloggar medans liten sover .. annars finns inte så mycket tid för det :) På Sussies blogg såg jag att hon va på jakt efter kabelvindor eller va de kallas, skulle ha ett som planteringsbord .. smart!! Knoppen här uppe går på högvarv och spottar ut idéer, nu vill ju jag självklart också ha en, eller kankse flera *haha* pratade med K å han har, eller hade åtminstone hur många som helst på jobbet  .. slängde dom häromdan, men det kommer flera sa han!! Hade ingen aning om att de fanns i olika storlekar, så nu ska jag placera ut dom i trädgården och fixa lite häftigt med blommor å annat skojsigt när all snö fösrvinner ... LÄNGTAR!!

Tänk också om jag skulle få den där söta söta soffan .. gammal å lagomt rostig :) ska bara slipas å målas lite, så blir den alldeles perfekt i ena hörnet där ute under stora trädet!! Åhhh ... sommar kom nu!!

...dumt att ja inte tog nån bild på soffan...

jävla mandlar

Har så ont i halsen, bara att dricka gör ont så imorron är det jag som går till farbror doktorn! Kollade ner i halsen å visst, där är dom, små vita äckliga pluppar ... fy om det är halsfluss!! Har haft körtelfeber och om det är i närheten så ont som det är, då kommer det att kännas rejält!!! Usch .. vill inte!!

mammas vilde

Pyjamas dag nu igen .. skönt!!! Liten har busat som vanligt å kryper fram å tillbaka i sin tunnel å blir lika förvånad/överlycklig varje gång han kommer ut på andra sidan *sötnöt*


Praktiskt att lägga ut lite kexbitar så man har om det kurrar lite i magen :)

varför är det så svårt??

Har laddat ner GIMP till min lilla pärla i hopp om att ja skulle kunna göra lite skojsiga kollage, ramar å annat piffigt med bilderna jag lägger in här ... kanske inte då! Är en kopia av Photo Shop vilket jag inte fattar ett jota av!! Hoppas Tesse kan hjälpa mig i denna onödigt komplicerade värld av brushes, skuggor, linjer, lager å allt vad det heter!!

Vill kunna det här, alla har så fina kollage å roliga texter mm i sina bloggar *avis* !!

image

barnsligt roligt

Den dära lampan .. lite småknivigt måste ja säga!! Blev kanske lite för mycket snöre. Vi får väl se hur det går med det hela, annars har ja ju nåra ballonger å snöre kvar, så då är det bara att leka farbror Frej igen om de inte blev som ja tänkt!



Såg lite ojämnt ut så jag tog lite mer snöre .. dumt kanske?! Hoppas det går bra att skära i den sen, vill helst inte ha ett hål under. Men det kankse man måste för att kunna byta lampa .. fast det borde gå att fixa så man kan dra upp sladden för att byta ..? Jag överlåter det mer tekniska till K .. han är ju trots allt elektriker :)

Fick lite blodad tand för det här klet å kladdet .. barnasinnet växer fram .. så jag ska göra en spargris till liten. Hittar ingen stor å bra så vi får helt enkelt göra en själv!

äppelpeppelpärompirum

Igår innan febern bröt ut va vi prommis i VÅRvädret .. nu när man kikar ut genom rutan går det knappt att ta in vad man ser! Det är vitt och det är överallt .. SNÖ!!! Blir så trött på det här, men att man aldrig lär sig, det är ju samma visa vart eviga år ...

Hur som, vi gick förbi Kennys farmor för där höll dom på att klippa äppelträd å grejja .. vadå vårigt :) jag hittade en pryl i hennes trädgård som jag gärna skulle lägga vantarna på .. vi får se om jag har lite tur å kanske kan få den till våran trädgård *hoppas hoppas* vet precis var den ska stå och har lite funderingar på hur vi ska göra runt om ...


Janne klättrade bland grenar och kvistar för att trimma lite här å var ...



Det är lite att pysla med det där, vi tog bort våra träd för här kom det aldrig nåra äpplen ...

Kenny blev lite nostalgisk å tänkte på allt bus dom hittat på där under somrarna .. just därför vore det ju extra trevligt med ett minne därifrån i vår egen trädgård *vissel vissel*


a spoon full of sugar ...?

Fy bubblan, sjuk är inget för mig ..nån annan som tycker de e kul .. ehh näe!
Casper har haft feber idag med så han och jag låg å sov på eftermiddan, så mysigt!! Nerbäddade bland alla kuddar å stora täcket i våran säng *myyys* nu känner jag att lite glass inte vore så tokigt, texas pecan med extra kola-sås *yummi*

Kolasås i tub ... e man sjuk så e man!!

tycker-synd-om-mig-själv

Nu förstår ja varför jag varit sååå trött ... FEBERN är här!!

typisk IKEA konstruktion

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
titta nu här vad farbror Frej tar fram:
ett litet snöre å nu ska ni höra,
vad man med ett litet snöre kan göra!
Snurra på ballongen å sen pyse
så har ni fått er ett lyse!!!

Nödrim är alltid dom bästa *haha*

Köpte en lampa till Casper idag .. hoppas den är lättmonterad!

varsågod .. lördagsbjudning

Lördagen bjuder på tunika från GT med favvojeansen från Tiger!! Blir alltid lurad att ha för lite kläder på sig när våren är på ingång .. liiite väl tidigt för mina ballerinaskor idag, men fina är dom!

 















lustigkurre

Så där ja .. hemma igen! Vi åkte till stinsen en sväng å kikade, sen har vi varit hos Caspers farbror å firat hans födelsedag GRATTIS!!

Va på jakt efter en kjol, men nån sådan blev det inte .. märkligt :) ... hittade übersöta skor med små små blommor på! Ballerina å Anna är nåt som verkligen hör ihop .. har ju som sagt lite problem med klackar så ja har samlat på mig en rätt imponerande samling ballerina skor!! Me like!!
din sko blir min sko ...

Tycker ju att den turkosa klänningen som Annika har i Let's Dance är såå fin!! Å idag hittade jag en nästan likis på älsklingsaffären H&M :) lite mörkare men ack så fin! Nu menar ja klänningen å inte mina försök till att ni ska få se hur rolig den ser ut när man snurrar *haha*
Mmmm visst serru, man har inte roligare än man gör sig *haha*

märkligt

Konstigt å jävligt irriterande hur saker bara kan försvinna .. gå upp i rök liksom! *poff*

mössan trött

När folk säger att sömn är överskattat .. då vet man att dom själva sover på tok för mycket!! Jag är trött ... TRÖTT!!! Orkar knappt gå in i duschen, fast ja vet att det piggar upp så ja får väl ta mig i kragen. K plockar å fixar, ja tror att ja har feber (bara för att ja e så trött) å sitter bara här å kollar på *hehe*


min min min

Casper sover sött efter en playdate med Theo och hans mamma Anka .. tack för en mysig dag!! Casper blir så himla glad när han ser djur, så katten Sigge blev förföljd lite då å då :) annars va nog Theos Nalle Puh-bil roligast, för det här att leka med någon annan det funkar inte riktigt. Men det kommer väl .. hoppas jag. Va roligt de e med barn, det kan ligga 4 miljoner leksaker på golvet, så tar nån upp en grej, ja men va bra, då ska ALLA ha samma grej!! Theo har strategiskt placerat ut nappar runt hela huset, så rätt som det va stog dom me en napp i munnen å såg ut som frågetecken .. å självklart skulle dom ha varandras flaskor, aldrig kul me egna saker :)



 små busfrön!!

hjärtat mitt

Fredagsmysiga ..




vi gillar inte alls nike i våran familj om ni undrar ... *hehe*
å är så där lagom egenkära ;)


cotton candy

Jag har världens snällaste sambo!! För ett tag sen tappade jag min rätt så nya rouge i golvet ... så när han va i stan igår tänkte han va snäll å köpa en ny! Så öppnar ja å då har han blandat ihop det med pudret, men visst va väl tanken fin??!!

Hittade den på Axelssons när vi va på massage, Jane Iredale heter märket å namnet på rougen är Cotton Candy, riktigt sockersöt *haha*

Blush

så nära himlen man kan komma kanske ...??

Oh my god!! Kolla in, både kyl/frys, diskmaskin å tvättmaskin .. med inbyggd tvättho.. allt från SMEG .. ge mig!!!

Smeg FAB28 Kylskåp RosaSmeg Diskmaskin BLV1 RosaSmeg Tvättmaskin med inbyggd tvättho LBL16 Rosa

Den här brödlådan är från Wesco .. men den skulle säkert passa till allt här uppe!!

Wesco Grandy Brödlåda Rosa


Det finns huuur mycket som helst att frossa bland vad gäller köksprylar på Bagaren & Kocken!! Tänk att bli serverad hjärteplättar på sängen *myyys* å ja skulle inte tacka nej till våfflorna som kommer ur denna där maskinen!

Nordic Ware Plättlagg HjärtanKitchenAid våffeljärn
Dualit Handvisp svartDualit Tillbehörspaket Stavmixer
Roberts Radio R250 Burgundy

Våran elvisp lever sitt egna liv så den skulle gärna få byta plats med den här häftiga som man kan ha ballongvisp i oxå .. Å sicken radio att ställa i köksfönstret!  ...tänk er, sommar å fönstret står på glänt, nyplockade rabarber från landet blir till paj som doftar ljuvligt!! Å på radion spelas 60-talsmusik ... ge mig sommar å allt som hör till!

mix'n match

Mixin är en sida fylld av prylar jag skulle vilja ha !! Här är ett litet urval från min vill-ha-lista :) såna här stegar gillar jag skarpt!! En skulle få pryda uteplatsen med blommor å nån kanna mm  å nere i spa-rummet skulle det vara fint att vika handdukar å annat i  ..

StegeStege
Flaskor i trälådaGlasburk
Ängel på kula

liten ängel att stoppa ner i rabatten kanske ..

designa din drömträdgård!!

Va häftigt!! På Plantagens sida kan man rita upp sin egen trädgård och utifrån den ritningen bestämma vart man ska ha olika buskar, träd, blommor och andra arrangemang!! Ska sitta å pyssla lite med sen tänkte ja, KUL!!!

lånad bild från plantagen

härliga minnen




I våran hall hänger en skylt som alltid väcker minnen å ger mig ett stort leende på läpparna. Jag fick den av min grannfamilj när jag var au pair, så alla tankar flyger tvärs över atlanten å håller mig sysselsatt en stund!


Den här tallriken målade barnen i deras familj till mig när ja skulle åka hem ..


vår spritter



En helt perfekt dag!! Vi gick iväg till öppna förskolan, men hann inte så långt förrns Kenny ringer å säger att han är ledig!! *lycka* Han kom å lekte en stund å sen åkte vi till Sigtuna för att luncha och gå en sväng i det underbart fina vädret ..

Finaste Casper är vårklädd med sina älskade stövlar ..


Det bara spritter i kroppen när jag ser sånt här .. det händer så mycket den här årstiden, allt kommer till liv å färgerna växer sakta sakta fram och plockar upp det allra bästa hos alla varelser på jorden!! Våren är kanske den bästaste årstiden på det viset .. va tycker ni?

lycka

Solen är här!! Jippie!!! Allt känns så mycket roligare å lättare när man får se den där gula pricken .. *glad* hade planer på öppna förskolan men ja tror att vi ska passa på att vara ute idag istället, vi får se va vi bestämmer oss för ..

Hoppas ni alla får en superfin å skön dag i fina vårvädret!!!


tomtar både här å där ...

I år ska jag verkligen försöka mig på det här med trädgård, blev inte så mycket med det förra sommaren tyvärr. Såg att Petra kikat på Buxus så jag tog en titt där inne å fastnade för lite smått å gott *hehe* det rosa kittet är som hittet (så otroligt låg humor...) å en liten tomte vore väl inte helt tokit, då får alla som kommer hit en uppfattning om vilka tomtar det är som faktiskt bor här *haha*

The Pink Garden Kit
Rosa trädgårdstomte, litenKryddväxtskyltar i set
Rostig krona, hängande lykta

Det finns fina krukor och söta trädgårdsskyltar mm så ska ni fixa i trädgården släng ett öga där inne.

modesty

Åhhh precis en sån här vill ja ha!!
Modesty Blaise väskset med en resväska +...
form2u

farligt ??

Stora pölar att hoppa i!! Trodde att Casper skulle springa som en tok å plaska å ha sig .. nope! Såg ut som han sett stora monster, ville knappt gå genom dom förrns ja visat att man kan och får plaska (...med mina roooosa stövlar...)


Det är häftigt att se allt som fascinerar dom små liven .. allt som vi tycker är strunt eller knasigt, det är som skatter för dom!

fönsterglutta sig lite

Ska passa på att fika medans liten vilar .. tänkte sitta ute men har inte plockat fram nåra dynor, så ja sitter inne å tittar ut på det finfina vädret :) med en hallonbrownie som blev tiptop!!

längtar efter lättare tider

H&M har mycket fint, så som den här klänningen och topparna!



Klänning 349:-
Top 149:-
Linne 129:-
Linne m. spets 79,50:-

Jag har nog aldrig längtat så mycket efter vår och sommar som i år .. tänk att bara slänga på sig en klänning eller tights å tunika å gå ut genom dörren!! No more jacka, extra strumpor, mössor, vantar å hela faderullan .. lätt lätt lätt!!

tystnaden är total

Fy va tråkigt det måste va hemma hos er!! Ingen lyssnar på musik, eller så vill ni inte dela med er av era favvisar .. liiite snålt va?!

ojoj ..

Kvällsbak blir sällan bra .. stressgjorde hallonbrownie som ja varit sugen på heeeela dan! Men så va de ju familjen annorlunda samtidigt så ja gick lite mellan köket å vardagsrummet, lite vimsig å det resulterade i en alldeles för liten form *jajks* risk för en endaste stor smetgegga när ja tar ut den ...

Mina chokladbiscotis ja gjorde tidigare blev ialli fall grymma!!

citat

Många kloka ord sägs på skämt, men det är inget mot de dumheter som sägs på fullt allvar!

Mmm så kan de kanske va ..

dela med er!!

Ska fylla min ipod me lite ny musik .. har ni möjligen lite tips på bra låtar å artister?? Alltid kul att med lite nya toner att nynna på, så snälla skriv så tangenterna glöder å tipsa om alla era favoriter!!

Låtar som för det mesta hamnar i en spellista hos mig är

♥ what a good boy - barenaked ladies
♥ en stund på jorden - brolle tokar cornelis
♥ curly sue - takida
♥ suspicious minds - elvis
♥ lips of an angel - hinder
♥ i'm yours - jason mraz
♥ green eyes - coldplay
♥ your winter - sister hazel
♥ tracy chapman
♥ vad som helst med juanes .. fotografia är så fin
♥ nånting med hootie and the blowfish, james blunt, beatles, bon jovi eller annan mjukis rock
♥ michael jackson tar ofta en plats eller två, man in the mirror eller nån annan gammal goding
♥ svenska artister så som shirley clamp, salem al fakir, melissa horn, veronica maggio, lars winnerbäck och givetvis nåra av de svenska låtarna från mamma mia finns oftast med också ..

Jag är en sann allätare å har musik på nästan jämt .. så tyst å tråkit det vore annars!! När jag städar vill ja ha rolig musik, då åker listan med dolly parton, 80's å lite mjuk rock på *haha*

Tracy Chapman - Chapman Tracy - MusikStunt & Live Cd - Barenaked Ladies - MusikThis Is Who I Am - Al Fakir Salem - Musik
Mi Sangre (New version) - Juanes - MusikThe Essential (2CD) - Presley Elvis - MusikLånga Nätter - Horn Melissa - Musik



ego on the loose

Igår åkte vi in till stan å gluttade lite i affärer, lyckades hålla oss borta från Gallerian å det är ett stort steg för oss :) på Bruka hittade vi fina skålar å en förbandslåda *haha* känns lite tokit att ha alvedon, ipren å allt sånt liggandes i skafferiet nu när liten börjar öppna alla dörrar å skåp!!
Så nu är alla piller i säkert förvar .. men nu vill vi inte stoppa in fina lådan i ett tråkit skåp så den inte syns .. hmm ..

Hängde upp lite prylar här hemma nu ikväll oxå, Casper blev lite misstänksam när hans sångpåse plötsligt hängde å dinglade på väggen ...

Å vilken krok den hänger på då .. hittade den på antik & kuriosa mässan å är mäkta nöjd kan ja lova!!

Här är början av vår EGO vägg *hehe* ..


segpropp!

Tog mig efter halva dan ialli fall iväg på loppisen i sumpan. Tur tur tur att vi hade gps:en för annars vete gudarna vart vi hade hamnat :) å nu när ja äntligen hittat ett ställe som har loppis jämt året runt, så ska dom så klart stänga!! Typiskt ..

Hittade tjejerna som sålde saker för att samla in pengar till baby Thor, där köpte jag Camillas singel med Tilles låt. Blev förvånad när dom tog bara 10 kr!!! Så jag gav 40 istället för att på något sätt kunna bidra med lite hjälp .. verkar i övrigt osm att sökandet efter lille Thor bara stöter på problem, vi får hålla alla tummar vi har för att han snart får komma hem till sin mamma!!

Hittade lite fynd, bla jättesöta likörglas som jag varit på jakt efter! Fanns bara 5 .. men dom va så fina så ja ville ha dom ialli fall, å 60 pix är väl inget att bråka om ..?? Åsså en gammal hederlig potatis stomp :) hittar bara såna i plast i affärerna å de vill ja inte ha!


nu vet ja . . .

... det är för att vi ALDRIG mer ska få va me i eurovision som svenska folket röstade fram Malena, så måste det va!! För att bli avstängda så måste vi givetvis skicka det sämsta möjliga, å det kan vi väl säga att vi klart gör!

men hur i helvete??

Jag är så förbannad .. hur faan kunde hon vinna??

Morgondagens löp har aldrig stämt så bra ..

FEL LÅT VANN!!!



fint serru

Nöjd!! Tycker att dom är toppenfina å inte nog med det .. dom gör underverk här vid datorn kan ja lova!! Så stort allt blev helt plötsligt *hehe* behöver inte sitta så nära längre ...

bakom mina läsglasögon ... ser jag annorlunda ut

Today's the day!! Ska hämta mina brillor .. trots att ja varit lite skeptisk, så känns det ändå bra *haha* tror de blir skönt att ögonen får "vila" lite när ja läser eller sitter vid datorn. Ploppar väl upp en bild senare kan ja tänka mig ...

❤ förevigad ❤



Pysslade ihop Caspers hand å fotavtryck med lite bilder idag .. ska pryda väggen i lekrummet hade ja tänkt. Dom är så små å söta, va snabbt man glömmer hur liiiitet allt va! Han är ju inte jättestor nu, men klart det har hänt grejer på cirka ett år ...

Å min mage, vilken kula!! Så kul att kolla på bilder och tänka tillbaka när jag svajjade omkring med den i luften *haha*



känner du dig manad ??

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Lycka till!

1. Vad heter du?: Anna
2. Ett ord på fyra bokstäver: Anta
3. Flicknamn: Amanda
4. Pojknamn: Anton
5. Yrke: Arkitekt
6. Färg: Askgrå
7. Klädesplagg: Axelbandslös klänning
8. Mat: Anka i ugn
9. Sak i badrummet: Ansiktsrengöring
10. Plats/stad: Amsterdam
11. En orsak att vara sen: Avskyvärd person på bussen så du måste vänta på nästa ...
12. Något man skriker: Amenvafaan
13. Film: Askungen
14. Något man dricker: Alkohol
15. Band: A camp
16. Djur: Ardenner
17. Gatunamn: Astrid Lindgrens gata
18. Bil: Amazon
19. Sång: Am I the only one - Barenaked ladies
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Allsång på skansen

Såg det här hos Petra å kände mig manad .. alla som vill, koppa å svara på era bloggar!! Det är faktiskt knivigare än man kan tro ... å speciellt för dig Anka som inte kan svara samma som mig nånstans :)

åhh ... *suck*

Bubblar inuti mamman .. vi har bytt från boxer till viasat. Inget fel i det, men korten som man måste ha för att överhuvudtaget kunna se på tv har vi inte fått än. Så varför dom kom å installerade allt nu idag är för mig en gåta! Nu har vi ingen tv på heeeela helgen *suck* även fast man inte kollar så mycket, vill man ialli fall kunna göra det om man vill! Å det är ju aldrig så mycket bra på tv som när man inte kan se .. eller hur?!

Å andra sidan kanske det här är bra, har en känsla av att Patrik 1,5 kommer att ses i helgen *bra där*

bättre version

När han sjunger låten så här är den sååå fin!! Mycket bättre än versionen han tävlar med ... tycker jag ialli fall!


Måns Zelmerlöv - Hope and Glory

alltid är vi med er ... om vi är i tid vill säga

Ikväll börjar det .. hockey hockey hockey!! K har skrivit in alla kvällar han ska på AIK matcher, vet inte ens va de heter, kval-serie kanske ...?? Är ingen sportfantast, men har ju blivit rätt insatt i fotboll .. hockey däremot, så fruktansvärt tråkit!! Va me på en match för ett tag sen, höjdpunkten va ju att de va 2 pauser *hehe*

Det bästa med att gå på fotboll är sången alla sjunger i början .. "Å vi e AIK .. alltid är vi med er å alltid ska vi se er ta poäng ..." nåt sånt :) å fikat dom kommer med i pausen!! Det måste va ett äkta intresse som är fött, eller??

Casper är ju givetvis medlem, han va bara 4 timmar gammal när K satt å knappade in namn å födelsedata för ett livslångt medlemsskap .. prio ett verkligen! Ska i å för sig bli skoj att gå på alla Gnagis grejer, han har redan ett matchställ med sitt namn .. förvånand nån :)


Tur att pappan valde nummer 8, det har nämligen Tjernström som är en av mina favoriter .. bäst är ju så klart Obolo!

gyllene lockar

Trollet ska klippa sig för allra första gången imorron .. lite nervös faktiskt!! Han har fått rätt så långt hår, det liksom svajjar upp å ner på sidorna när han böjer sig eller blir uppslängd i luften :) Ska bli kul att se om han kan sitta still, han är så sjukt nyfiken på allt så han ska säkert va me å klippa!! Tarja sa att vi kunde ta en testklippning ... lite grann i nacken å så där för att se hur de går! Så no more 10 cm's tuppkam mitt på huvet eller små fjun över öronen ...

En liten lock till bokarna (har fler än en mitt första år å allt va de heter) får de lov att bli *hehe*


varför köksbordet??

Vi har velat sett Patrik 1,5 sen innan den kom ut på bio .. ett tag alltså! Nu har den legat på köksbordet sen i söndas, näe ja ljög, den hamnade i dvd-spelaren men längre än så kom vi inte. Segproppar eller vadå?? Tror att den är riktigt skoj å hoppas vi kan se den snaaaaart!!! Vart tar all tid vägen ...*harkel* datorn tar inte upp mycket tid alls ...

Poster

vågat

Jag gillar gamla saker .. det är mycket känsla i dom! I mitt mjöl har jag mammas eller mormors gamla skopa (...som ja tror att ja råkat norpa....) å den gamla gamla vågen kom till nytta igår ...


nyttig design ??

nyttadesign kan man hitta det mesta i värmekuddemodell .. hjärtan, cirklar, bälte med kardborre, tangentbordstöd mm!! I de värmbara tofflorna kan man oxå dubbla värmen med ett par sulor som givetvis går att slänga in i micron! Funkar även att ha som kylinlägg .. rätt söta prylar å mitt favvo förkläde går att klicka hem därifrån oxå!

värmekudde toffla enfärgad rosa körsbärvärmekudde sula enfärgad rosa druvkärnor medium
värmekudde hjärta mönstrat rosa körsbärvärmekudde bälte mönstrad rosa druvkärnor
grythandske gummitryck höger svartförkläde med knytband rosahandduk gummitryck rosa

Grythandsken å handduken har gummitryck som håller värmen borta .. förklädet behöver jag inte säga så mycket om, det är perfekt helt enkelt!!

sockerchock

Jag har hittat sidan där man kan beställa tårt å bakdekorationer à la Leila!! Lyckan är fullkomligt total .. ja måste va heelt flippad *hehe*

Bulk Boxed Flowers
GeneralGeneral
Bulk Boxed FlowersBulk Boxed FlowersBulk Boxed Flowers

❤ pink lady så de sjunger om de ❤

Invigde min nya ugnsform idag ... med tacopaj som ja hittat recept på mrsmaddys blogg. Lite av en lyxmidda mitt i veckan, men de e kul me lite vardagslyx, eller hur?!



Sen kom hjärtat hem med en surprise ..



.. ett par grisrosa stövlar!! Blir bara mer å mer som lille Nasse *hehe*
Rosa rosa rosa


kult väska

Nya väskan från Vincent passar utmärkt som skötväska!! Lär mamman att packa lite å inte halva huset ...
SPORT BAG
Den rosa väskan är så fiiin .. tror i å för sig inte att Casper vill springa runt med den sen, så det fick bli en svart! Blir ju en perfekt gympaväska .. om det är häftigt nog då vill säga :)

många bäckar små

Skrev tidigare om Baby Thor som är kidnappad av sin egen far ... i helgen ska en grupp mammor som gått ihop för att hjälpa till hålla en loppis. Så om Du antingen vill vara med och sälja eller gå dit och kika, ska du befinna dig i Sundbybergs Auktionshus mellan 10-16, nu på söndag, 15 mars!

Kontakta [email protected] om ni vill hjälpa till!

Missing.
Thor\

förvånansvärt korkad

känner jag mig ibland *hehe* sitter vid datorn å kommer på att det är ett program ja vill se. Panik!! Måste bara hinna med en grej å kanske en grej till ..

Tänk tänk å pick pick på huvet som Puh skulle ha gjort  .. ja har ju en BÄRBAR dator!!

världen genom ett par brillor

Tar en tidig kväll för omväxlings skull .. är så trött å mina ögon kanske kan dra nytta av det oxå. Blev ett par läsbrillor, min syn är jättebra sa han men det underlättar med ett par när jag läser eller sitter vid datorn. Så det kändes lika bra att skaffa ett par nu å inte vänta å slita mer på ögonen ..

På fredag trodde han att dom skulle va klara .. lite kluven i de här med glasögon som ni kanske läst innan!

blond bimbogirl . . .

... in a fantasy world!! Ungefär så känner ja mig nu .. blev liiiite väl ljust kankse. Bak känns det rätt ok men när ja ser det framifrån (å vilken sida är det man jämt ser själv??? ...) känns det lite små tokigt!! När ja stått å inspekterat ett tag å kammat hit å dit kom ja fram till att ja inte går ut så här!! Men nu när ja lugnat mig å tänker på att det är mössväder ute, så kanske de får duga ändå ..


K tycker att de e fint .. å ja hoppas att han menar det å inte säger det för husfridens skull!!

Blir nog toffs ett tag framöver .. *hehe*

upp å ner vända världen . . .

Vädergudarna spelar oss ett spratt tror ja! I helgen hörde vi fåglarna kvittra utanför .. nu är det snöstorm (bara något överdrivet) när man kollar ut genom rutan å känner mig inte alls manad att gå ut! Vart är våren som alla pratar om??

Ska klippa mig idag å när man tänker efter så spelar vädret lite roll vad man bestämmer sig för, ialli fall jag. Mina planer är att bara toppa, inte en endaste milimeter mer än det ...får alltid nåt infall å säger åt dom att ta en rejäl bit när dom ändå håller på, å de slutar ALLTID med att ja ångrar mig!!... åsså slingor på det! Tur att ja bestämt mig för annars hade ja lika gärna kunnat testa att go brunett för ett tag när det är så grisigt väder!

Huvudsaken är ändå att ja inte kommer hem å ser ut så här ..
bilden visar sig så klart inte!!!

Däremot kan ja tänka mig Heidi Klums frisyr .. hon har oftast überfint hår! Kan inte tro att det är samma människa på dom här två bilderna ..
Heidi Klum reveals her first ever signature makeup collection for Victoria's Secret Very Sexy Makeup held at Victoria’s Secret store at The Grove Los Angeles, California - 26 pictureHeidi Klum Without Makeup

glassig nostalgitrip

Dom här glassarna kunde man välja mellan året ja föddes .. på topplistan finns tex X-15 och Malaga, har inte den blekaste aning om va de e för glassar :)


Lakritspucken låg högst i topp 82 .. det är inget för mig men en Hallonsplit vore inte helt fel! Priserna är helt galna, en Piggelin för 1,75 å Cornetto för 4 pengar!!

betyg -


Magnum Temptation Caramel
usch .. har precis testat en av magnums nya glassar å nu har ja ont i magen! Mandlar å glass är ingen bra kombo!! .. gillar ordet kombo by the way *hehe* ..




kursplan för killar ..

.. vissa kurser hålls även för tonåringar

Kurser  för män 2009 

Folkhögskolan fristående kurser för män VT-09   

Kurs  1
Hur man fyller på ispåsar  
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.
950:-

Kurs 2  
WC-papper. Är det sant att  toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp
1500:-

Kurs 3  
Är det möjligt att lyfta  upp toalettringen innan urinering?
Och hur lägga ner den igen efter  urinering?
Mycket praktiska övningar
2000:-

Kurs 4  
Efter middagen: Flyger de  smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på  videoband.
2500:-

Kurs 5  
Lär dig att hitta saker,  börja med att ställa de på de rätta platserna
istället för att gapa och  vända hela lägenheten upp och ner.
Öppet forum
1900:-

Kurs 6  
Att ge blommor till din  älskade skadar inte din hälsa
Bilder och ljudband
4000:- begränsade  platser!!

Kurs 7  
Våga fråga efter vägen när  du inte hittar
Berättelser ur verkliga livet.
1500:-

Kurs 8  
Är det genetiskt möjligt  att hålla tyst när frun kör bilen?
Körsimulator
7500:- obegränsat  antal.

Kurs 9  
Lär dig skillnaden på fru och mamma
Rollspel
1900:-

Kurs 10  
Hur man lär sig att älska  shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning.  
500:-  Alla anmälningar är  bindande
obegränsat antal.

Till kvinnor som vill ha något  att le åt
och till män som kan ta detta.  

hittade den här på Sofias blogg .. hoppas att hon inte har nåt emot att fler män ser och lär?!

störstaste ägget

4 veckor kvar till påsk .. Har aldrig varit nån hejjare på de här me påskfirande å pyntning. Påskris är i å för sig rätt fint, men en massa kycklingar som ska spridas vind för våg i hela huset de har ja inte så stor lust med. Äggen däremot, att sitta vid frukostbordet å rita på små ägg är väl en rätt tokig men kul idé å tradition vi har??

Ritar ni på äggen??

Casper har ju börjat äta själv så smått, i helgen blev de ägg å de gick så där. Kan tänka mig att han skulle kunna tycka om kombon ägg + fingerfärg .. så får det bli!

För varje år som går får ja mer å mer ångest över födelsedagar, jul å andra saker som ska firas med paket. När ska vi faktiskt ta å lägga ner allt vad det här med onödiga presenter heter?? Önskar man sig nåt är väl det jättebra, i de flesta fall skulle kvitto kunna läggas med, för det är sällan man prickar in vad någon egentligen önskar sig fast de själva inte visste om det! Och paket ska man väl ge för att man vill, inte för att man måste ...?

Barn ska givetvis få paket, presenter å påskägg .. det är en annan sak! Å det va det här ja ville komma fram till *hehe* förra året va Casper så liten så han fick inget påskägg, men i år ska han så klart ha ett! Mest för att de e kul så klart!! Funderar lite på va man skulle kunna tänkas lägga i, för godis känns inte helt bra faktiskt. Men kanske ..


.. har fastnat för Pettson å Findus prylar för dom e så söta!! Så en egen väska med Findus att packa i vore kanske inte så tokigt för lilen .. han ser ungefär ut så där, inte som en katt då men precis lika busig!

monstermamman frustar

En tand två lagningar .. eller tre faktiskt! Hade ett hål till i samma tand, så inte nog med att laga det så fick han laga om det förra tandläkaren gjorde *grrr* blir så irriterad när ja tänker på att han "tar hand om" människors tänder, han brydde sig ingenting om mig å mina frågor. Han såg ju inte ens hålet!! Gunnar, som nya tandläkaren heter va en riktig klippa å förklarade både det ena å det andra, precis som man vill att det ska va!

Så  .. nu är det bara att höra av sig till Fluur alltså .. *yeey* lite som Caspers stövlar .. "behind you, look out"

häxa i frysen

Är galet trött .. åkte till Kista en sväng för att se nåt annat än hemmets väggar vilket är det enda ja å Casper sett sen han blev sjuk för vilken gång i raden det nu är ... Inte ens det orkade jag, bara suck å pust hela tiden så vi gav upp å åkte hem! Hämtade givetvis mat på kinan, för vem som har varit uppe hela hela heeeeela natten inatt ville göra mat ?? Ingen!!
Casper bestämde sig tydligen för att sova gör vi inte längre nattetid, det kan man göra lite när som helst istället .. han ja, han kan det!

Å ingen Patrik 1,5 bidde de heller .. tur att ja har fyllt upp kylen med god glass för det är nog det enda braiga just nu! Nya magnun glassar å lilla Ben & Jerry häxan!!

Imorron ska ja testa ny tandläkare .. om jag inte skriver kan de bero på två saker
  1. Jag va tvungen att laga om tanden å är sjukt förbannad över hela skiten!! Så om nåt skrivs är det förmodligen bara en massa tomma hot å elaka ord tillägnad första tandläkaren som passande nog heter Fluur!!
  2. Fortfarande tvungen att laga om .. men att ja faktiskt tog ut all min ilska på idioten som faktiskt gjort sig förtjänt av den!
Hmm .. hoppas att det är luddet i tröttmössan ja för tillfället har på mig som gör att ja babblar om mina tänder ... go natt!

fint ...

Molly Sandén - Hallelujah

skön röst

Hajen - Scapegoat

in me våren!!


Söta klänningar från Motel Rocks!


Skor från H&M ..
..å snäckor likaså!

vardagslyx ..

är att få bada själv ... å sen komma upp till utsträckta armar!!

Hmm ..


Känns udda .. liknar David Beckham
lika mycket som tjejerna!

lämnar soffan

Sing star nerven har börjat hoppa .. blir nog en ABBA å 80's turné!


härlig inlevelse ..

vad skådar mitt norra öga . . .

Kvällen kommer att tillbringas i soffan med glaset fyllt av Baja!!
Ser farligt glad ut *hehe*

Äntligen!!!

Leilas magasin är på väg .. har redan skrivit in mig som prenumerant!!
Det kan du också göra, pangerbjudande på de två första numren, bara 59 pix!!

Prenumerera på Leilas Country Living


Gå in å registrera vettja!!

otur

Grejt .. har följt serien endast för att se om alla ritade samma sak å skickade till väderkillen. Precis det missade jag *suck*

Hjärnstorm

Ikväll får vi veta hur de gick .. ritade dom samma sak??
Spänningen är olidlig ...

svåra val

Under mammaledighet brukar många mammor komma fram till olika saker de vill göra med sitt liv. Jag har funderat massor men känner mig rätt kluven .. har ganska många idéer om sånt ja skulle kunna tänka mig. En del mer begåvade än andra måste ja säga ..
  • starta café - säkert hur kul å mysigt som helst, men i vilket hörn skulle man kunna tänkas tränga in ännu ett fik??
  • öppna liten butik - om det skulle gå bra och löna sig vore det riktigt kul!!
  • bli webdesigner - har inga som helst kunskaper inom det, men det verkar så otroligt häftigt att bygga upp olika sidor, jobba med bilder och skapa!!
  • skapa tex smycken, designa barnkläder och skor mm - svårt helt enkelt!! Önskar att jag hade mera konstnärliga gener i mig ..
  • plugga - förmodligen det bästa alternativet men samtidigt det mest skrämmande, vilket kanske säger att det är det man då ska göra ??
  • inredningsarkitekt - det måste vara drömjobbet!!
  • "hjälpare" - jag har alltid haft ett sug inom mig att arbeta med och för människor som behöver hjälp, tex hemlösa, barn som far illa osv. Vet bara inte hur jag ska gå tillväga, men att veta att du hjälpt en människa som skapar enorm förändring, förhoppningsvis till det bättre måste vara ett så tillfredställande arbete! 
Finns ju hur mycket som helst att välja och vraka bland, det är väl därför det är så svårt att göra ett val ..

bacilluskerna förföljer oss

Liten har fått feber .. vet inte hur många gånger han har haft det nu. Kan ha med tanden som är på väg upp att göra kanske, hoppas ialli fall! Man ska ju som ni vet ta de lugnt när man är sjuk .. Casper håller inte riktigt med. Efter en alvedon blir han som en raket å irrar omkring, upp å ner i soffan, hämtar grejer å sprider dom i alla rum .. skönt att han inte är helt utslagen, men om han kunde vila lite vore det fint!

behind you .. look out!

Casper han traskar runt i sina stövlar han fick igår heeela tiden .. igår ville han nästan sova i dom! Tassarna blir dyblöta men de bryr han sig inte om, han ska ha sina små monster på sig!

När ja va liten sprang ja upp å ner för gatan med enbart stövlar å min rosa nalle i handen .. det är kul att hela gatan kommer ihåg mig som lilla nakenfisen *haha*

dum punkt

Om ja va typen som skickade brevbomber .. ja då hade ja gjort de nu!! Jävla tandläkar-jävel!! Min tand som lagades inte alltför länge sen har börjat ila, igår hade ja så ont i hela tanden och jag funkar inte bra med smärta, gränsen är låg, extremt låg vid smärta! ...ni kan fråga K hur jag såg ut under förlossningen, att jag ens tog mig igenom den är ett under!!!... Det värsta är att jag har hört nu efteråt att han är kanske inte världens bästa tandläkare, samma sak hände med Tesse å hon va tillslut tvungen att rotfylla tanden. Om ja måste göra det så får dom söva mig!!

Usch .. skulle ha litat till magkänslan, han kändes skum å ja blev irriterad när han inte ville svara på mina frågor. Han bara suckade å såg allmänt irriterad ut när jag frågade frågor om mina tänder. Han är ju trots allt tandläkare å då kan man kanske förvänta sig frågor om ... TÄNDER!!!

fläta ögonbryn ... nån??

Fick ju plockförbud på mina ögonbryn för ett tag sen .. nu börjar ja bli lite bekymrad!! Har inte fått nån ny tid å de ser mer eller mindre ut som en djungel ovanför mina ögon *suck* tänker inte plocka själv för då blir de väl bassning igen ...

kan själv

Härom dan fick Casper testa att äta lite själv .. pannbiff å potatis. I samma stund som ja satte ner tallriken hann ja tänka på ena pappan i familjen annorlunda, han som har lite problem med att barnen ska testa själv å det förmodligen innebär mat å spill överallt! Kunde också se mig själv fånga små bitar som kom flygandes å tellriken som vändes upp å ner å en massa tok .. Men Casper va kalasduktig å satt å plockade bland bitarna och stoppade in i munnen, skeden va lite svår men de grejjade han rätt bra .. pappa hjälpte ju till lite!


bakery of the day

Mor Anna ut i fingerspetsarna idag *hehe* har precis kokat lingonsylt å gjort egna biscottis med choklad och apelsin smak .. inte så pjåkit!! Har nämligen en ny last bestående av biscottis å cappucino *smaskens* en påse med chokladbiscottis försvann utan några som helt svårigheter på 3 dar, så om de här blir lyckat så kommer det säkerligen att bakas mera kaffeskorpor här hemma!


påfyllning

Vissa människor förgyller ens dag å idag träffade jag en sån person! Dom ger mer än dom tror å ja passar alltid på att sno åt mig lite extra energi å glädje när chansen ges .. tack!

juveler i gummi

Beställde galonisar till lillen igår på nätet, svart å grårandig jacka å svarta byxor .. fint!! Med fleece i så de inte blir så där klibbigt å läskigt. Kom på att både han å ja behöver stövlar, har en svag känsla av att de kommer behövas i all blask å framtida vattenpölar!
Juventas gummistövlar från VikingJuventas gummistövel, rosa (stl 35) - Viking
Gummistövlar från Viking, svart retroRetro Flower gummistövel, vit (stl 35-42) - Viking
Dom här är väl fina?? Vill inte traska runt i ett tråkigt grönt par när man kan ha såna här juveler på tasarna!! Här hittar du ännu fler modeller å till bra pris!

måste bara tillägga

..att i ett (vad jag förmodar) svagt ögonblick lovade Johanna att åka vasaloppet med mig! Så där ja gumman, nu e de bara att börja träna, vi siktar väl in oss på nästa år va??

Jag tackar för stödet å gillar tanken på att slippa ta mig 9 mil på skidor alldeles själv .. har en känsla av att det är mörkt när vi går i mål .. tror inte du det? Är det fler som vill haka på, spåret är öppet för alla!

Visst kommer du väl va precis så här glad i spåret??

ett ögonblick . . .

Bara två frågor .. hur tänkte egentligen designern, å vart är fjärde benet??

fanns att fynda på den gigantiska loppisen i helgen ..

målet är ingenting, vägen är allt

Bubblar i magen .. orolig! Har bokat tid för synundersökning nästa vecka å de känns läskigt. Har inte alls tänkt mig själv i ett par brillor! Visst de är snyggt på vissa å man vänjer sig säkert .. men vilket bök. Smutsas ner å måste rengöras stup i kvarten, immar igen när man går in eller öppnar ugnen, Casper tror att han har ensamrätt till allas glasögon å kladdar å har sig ... not my cup of tea helt enkelt! Så håll alla tummar ni har för att jag ska slippa glasögon .. det ska ja ialli fall!

Om ja nu skulle behöva ett par så tillkommer ännu ett problem .. val av bågar!! Varför inte testa ett par såna här?? För guds skull, hur tänker designern å framförallt, dom som faktiskt väljer såna här???

Tuff retrobåge i plast.

synoptik kan man ladda upp en bild å testa brillor på sitt eget ansikte .. va ju bara tvungen att prova!


Tja, som det verkar nu kan det här bli en svår långdragen å förmodligen dyr historia! Kan för mitt liv inte finna en endaste bra grej me brillor, förutom det uppenbara förståss, dom är bra för ögonen!

Dom här tyckte ja i å för sig va fina också ..
Trendig plastbåge

vattenvett ingick inte i deras uppfostran ialli fall

Dagen började som ni vet i dur .. gick ner i moll när Kenny bara lämnade mig vind för våg på livsfarlig is med ett par ännu farligare åkdon på tassarna .. sen när ja fick in tekniken å bestämde mig för att strunta i Kenny å att de inte va nån idé att gapa å skrika efter honom så gick allt kanon!! Hade barnvagnen med en rätt irriterad Casper i som stöd, topsmart! Han va nog sur för att inte han fick va nere på isen å testa de där jätteskumma mojängerna som ja hade på mig, han är inte mycket för att sitta stilla den pojken inte!



Mina fötter värkte som bara den i början .. förmodligen för att ja spände mig som en tok!! Va livrädd för att falla å förbannade mig själv att ja lämnade hjälmen i bilen! Smart som ja e kom ja på att ja kan ju ta av mig skridskorna när som helst, jag hade ju bara spänt fast dom på mina vanliga skor! Inte så dumt faktiskt, då spelar det ingen roll om man lessnar på att åka, bara att kliva ner å gå!

Johanna kom också ut till Sigtuna, de va väl tur att nån ville hålla mig sällskap! Hon testade också men kände att låga skor inte funkade så bra, inget stöd och då spänner man sig ju också som en liten toka!! Men alltid kul att testa å hon blev sugen på att åka mer, så hoppas att de blir nåra fina dar så man kan ta sig nåra turer (hör ni hur ja börjar låta som ett proffs .. man är vad man tänker eller hur va de nu igen???)



Dom här förtjänar ju egentligen inte ens att ta upp plats på min blogg .. dessutom inte när de ser ut som att de gör de här för jämnan. Man undrar ju om de aldrig fått lära sig att man lämnar inte en kompis vare sig vattnet är fruset eller tinat! Men till skillnad från dom här två .. nämner inga namn, så är ja schysst!


solen gör underverk

Kan väl säga att min träning tar form redan idag .. långfärdsskridskor står på schemat! Kanske till å me tar å åker vikingarännet nästa år, då åker man 8 mil på långfärdsskridskor, de ni! Varför bry sig om det där dravlet börja lugnt och i sin egen takt?

När solen lyser å allt är finfint, då undrar jag alltid varför jag har så svårt för att börja träna ..

nångång i livet??


När folk berättar att de ska åka vasaloppet undrar jag om allt står riktigt rätt till .. men det är nåt magiskt över det hela! Så fort ja ser en glimt av de där (speciellt blåbärsstånden) så får jag ett enormt sug att åka det där toklånga loppet på pickelskidor!! Nångång i mitt liv ska jag göra det, så är det bara!

- Du vet inte vad du ger dig in på, fattar du inte det??!!
är Kennys kommentar om mitt sjuka behov att tvinga mig själv fram 9 mil på skidor!

Så är det förmodligen, men vilken känsla om jag faktiskt skulle ta mig fram .. lyckan man känner då är nog obeskrivlig! Klarar man det klarar man i stort sett vad som helst kan ja tänka mig!

Hmm .. undrar ja hur man ska förbereda sig inför ett sånt där lopp
  • mycket pasta
  • havregrynsgröt blir väl ett måste antar jag
  • godis är väl inget direkt alternativ förutom nåra chokladbitar i midjeväskan för att peppa sig själv ... i spåret alltså!
  • hård å slitsam träning .. som måste inkludera längskidsåkning, annars blir det nog en redig chock!
Tja, svårare än så är det kanske inte *hehe*

blabar.jpg
ett äkta blåbär skulle jag nog känna mig som!!

RSS 2.0