Mysvecka ♥

SItter uppkrupen i soffan me filten runt mig och en kopp honungsvatten nära .. har åkt på dunderförkylning och är så trött å snuvig, tycker synd om mig själv och skulle bara vilja ligga i sängen en hel vecka. Tyvärr har jag VFU (praktik) den här veckan och jag känner hur off jag är, så trist! Jag är med två helt underbara förskoleklasslärare som gör allt för dessa barn och jag suger i mig av allt bra de gör :) Jag skulle kunna sitta med i deras klassrum flera veckor och bara titta på, utan att bli det minsta uttråkad!

Idag när de hade innerast satt jag och några av flickorna och gjorde loppor, sen var det full rulle med kramar, pussar och annat bus i klassrummet :) det finns så otroligt mycket att göra i förskoleklassen, jag blir mer och mer sugen på just förskola och kanske ännu mer förskoleklass .. Ska bli spännande att se vart jag hamnar .. om ca 1 år, whaaa va tiden gått fort!!

Eftersom jag haft så korta dagar den här veckan har jag hämtat Casper väldigt tidigt och det har varit så mysigt!!! Visst har vi även varit uppe med tuppen men det har det varit värt ♥ igår va vi helt slut båda två och Casper somnade vid 18.30 och jag var inte långt efter, la mig strax efter sju, härligt!! Det var länge sen som vi bara va han och jag, vi har lekt och läst, lyssnat på musik och bara varit nära, så himla underbart!! Jag har valt att strunta i att läsa efter praktiken på dagarna den här veckan och istället ägna tiden med mitt lillhjärta och det känns helt toppen! Längtar tills jag inte har böcker att läsa, uppsatser/hemtentor och annat att skriva och pyssla med utöver skoltid, bara komma hem och vara med skrutt! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0