på andra sidan

Söndag kväll och jag sitter vid datorn .. har suttit här eller hängandes över en bok med tappra försök att förstå det jag läser och knåpa ihop en text med högst 500 ord där jag kunnat använda mig av säkert det dubbla. Det är egentligen inte det jag vill berätta, i fredags begravde vi Ulla och det är därför jag fått kämpa extra med att läsa och skriva då tankarna ständigt tar mig någon annanstans ...

Begravningen var jättefin med en präst som verkligen känns äkta och mänsklig, vi hade samma till Caspers dop och Ulla tyckte så bra om honom vilket gjorde det hela ännu finare. När vi skulle gå fram och lägga blommor på kistan kom Casper springandes från mormor och fick följa med fram, han fick lägga sina teckningar som han ritat och pussade och vinkade till farmor uppe i himlen, sötaste Casper! Det är så tragiskt alltihopa och jag varken kan eller vill förstå att det är så här vi ska prata med farmor i fortsättningen, genom att vinka å pussa mot himlen och bara tänka och hoppas att hon finns intill oss ... Casper kommer inte komma ihåg henne, inte lära känna henne heller, bara genom vad vi berättar. Men det ger honom inte några egna stunder och minnen med henne att för alltid komma ihåg, det är orättvist och dumt tycker jag!

Hörde den här låten på tv dagarna innan Ulla begravdes och tycker att den är så fin


Sofia Karlsson - Andra sidan

 

På bandet till blommbuketten från oss skrev vi:


Älskade mamma,

du har format mig och mitt hjärta

där du alltid kommer att finnas!

Vi saknar dig så mycket. Vi älskar dig för evigt!

 

 


Kommentarer
Postat av: Erica

Hej

Det är med gråten i halsen som jag skriver nu.

Att begrava någon man älskar är det svåraste man kan göra. Så fint att höra att Casper var med i Kyrkan och att han kom springandes fram och ville lägga sina teckningarna.Dom kommer hon att titta på i himlen och minnas Casper.

Jag tror att dom finns med oss i allt vi gör.

Min far kör traktor i himlen och är med mina djur som jag har förlorat.När jag saknar pappa som mest så tittar jag på bilder och tänder ett ljus det gör mig lite lugnare i kroppen.

Hoppas att du kommer igen boken.Låt allt ta den tid det tar, för det går inte att skynda på ett sorgearbete. Det blir bara något som kommer tillbaka och fortsätter göra ont.Nu är det första Advent och julen närmar sig.

Hoppas att ni har haft det så trevligt ni bara kan nu i denna tid.Kram från Erica

P.s Det har snöat lite grann i Östersund så snart kan ni fara till Hede och åka skoter .

2009-11-29 @ 22:30:30
Postat av: Sue

Finaste Anna!Är så ledsen för er skull! Det är så hemskt att förlora någon som står så nära och jag bävar för den dagen!Krama varran mycket och va där för varran.....allt bliir bättre, även om det inte känns så nu!Många kramar till dig och familjen!

2009-12-01 @ 09:40:48
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Bella

Hej fina Anna!Så jobbigt ni måste ha det, att förlora någon som står en så nära i förtid och dessutom så hastigt gör verkligen ont, önskar jag kunde skriva några tröstande ord som lindrar er smärta, men det är svårt att hitta dem, men tänker på dig och din familj...Många kramar Bella

2009-12-06 @ 20:56:30
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com
Postat av: Ann-Louise

Hej!

Tänker på er och ni måste låta det ta den tid det behöver. Livet blir inte alltid som man vill men man finner ändå vägar att gå vidare på.Kramar

2009-12-09 @ 22:32:53
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: cecce

Hej..

Läste ovan om begravningen.

Tråkigt att mista en av sina nära och kära och jag förstår att saknaden är stor!

Hoppas ni mår bra nu när det gått en tid.

Kikar in för att önska dej en riktigt god jul!Kram

2009-12-20 @ 08:48:51
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0