byt toa .. tack!

Gladare kan man inte bli när man öppnar lådan ...


... så vänder man sig om, å vad ser man?? Jo, fågelbajs över hela stolen! Skönt att det stora hemska trädet ska väck .. då får fåglarna sätta sig hos nån annan å lätta på trycket!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh nu blir jag så avis så jag dör. Prenumererar oxå, men eftersom jag bor i norge, kommer den hem till mamma, så måste vänta tills mamma o pappa kommer nästa vecka, men den som väntar på nåt gott....Dumma lilla pippi som gjort sina behov på finaste stolen, du får sätta upp en fågelskrämma till trädet e borta, haha. Hoppas ni haft en jätte fin dag.



Kramar

2009-05-11 @ 17:32:02
URL: http://osloliv.blogg.no
Postat av: jessi

typiskt din fina "nya" rosa stol! men de försvinner när trädet försvinner!



svar- vi har väldigt lite dator, ej så att barnen spelar o eller kollar själva men vi pedagoger använder den tex om vi samtalar om något med barnen o de ej vet hur det ser ur, tex senaste ville en kille göra eiffeltornet i lego då letade han o jag upp en bild på datorn. men ibland kan vi visa något tex för de barn som blir kvar sent på eftermiddagen, då kan det vara kul att ha något skoj att visa på datorn!

Annars vill vi att barnen får möligheten annat som bygga, måla, pyssla, sporta, leka, experimentera, dramatisera, sjunga.. ja mer kreativa saker än datorn, barnen håller på mkt med det hemma ändå!



kram

2009-05-11 @ 17:36:08
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Therese

SV:Tack! Det känns bra att vi fixat klart det. Vi har nog inte spederat tillräckligt med tid på barnavdelningen :) jag får åka dit själv nästa gång

så får M komma och hämta, så slipper han vara där.

2009-05-11 @ 18:50:20
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Sue

Usch ja dessa äckliga fåglar som skiter överallt!!!!! Vi kan inte ha vår extrabil under trädet för då ser det ut som någon har spytt på den.....urk!



Rosa stolen är så söt!!!



Puss på dig sötaste!

2009-05-11 @ 19:58:42
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Ha, ha fågeln gillar kanske också din rosa stol och markerar den som tagen!!



Åh då måste jag kolla i affären snart efter Leilas magasin. Har ju inte fått iväg en prenumeration än...synd känns det som nu när jag ser din.



ha det bra.



Kramar!

2009-05-11 @ 20:49:14
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0