mer old school-schlager åt folket

Melodifestivalen är tillbaka, har det verkligen gått ett år sen sist? Kan inte fatta att man sitter klistrad vart eviga år när man året innan svurit på att de där ska ja aldrig mer se! Oftast är det pga att fel låt går vidare, svenska folket blir förbannade på varann för att alla röstar som idioter. Men när vinnaren väl står där så är alla enade om att vi visst kommer ta hem vinsten å det finns ingen på denna jord som möjligen kan ha en bättre låt .. så står vi där å klagar å svär åt öststaterna som aldrig fått vara med innan å vinner. Finns det inte en liten liten chans att vi kanske inte är så bra som vi vill tro att vi är, eller är det verkligen så att alla andra har gaddat ihop sig mot oss ???

Tja va spelar de för roll, här sitter ja ju å snart väller väl alla känslor fram .. det kanske är det som fascinerar å håller oss fast, vi har nåt att gnälla å bubbla om i månader!

..jag älskar schlagers, old school-schlagers, inte sån här ny skit som inte för fem öre kan jämföras med våra gyllene bröder, stormande Carola, bugg Lotta, vibrerande Kikki å allas våra ABBA..
1983 fick vi stifta bekantskap med den då 16-åriga Carola Häggkvist när hon dök upp i gul sparkdräkt och träpärlor med låten Främling. Foto: Scanpix
Abba 1974 vann hela klabbet i Brighton med låten Waterloo och efter det var muskvärlden sig aldrig lik. Foto: Scanpix
Var detta det första boybandet? Bröderna Herrey 1984 i ett synkat dansnummer med olikafärgade skjortor och - ja just det - guldskor. Foto: Scanpix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0