baja

Baja baja baja ... mums!! Sitter här i soffan i kalla Hede å slurpar lite på en grön sliskig päron likör med det über härliga namnet Baja Päron!!
Rekomenderas skarpt!

Så efter ett gäng timmar i bilen å en alldeles toppensnäll Casper så är vi alltså framme, ja har för första gången här uppe packat upp mina kläder å lyxbäddat sängen med extra madrasser *hihi* lite prinsessan på ärten varning .. Jobbigast här blir helt klart att hålla Casper från kaminen, har gått bra ikväll men han är riktigt nyfiken på den där jätte tokiga grejen med lågor i .. ser nog fint å spännande ut, men ack så varmt å dumt om han skulle komma åt den!

Som tur va har gubben som skottat gården varit så snäll å tagit bort snön framför bron också, annars hade det tagit en stund att ta sig in i huset kan ja säga, snö finns i överflöd!! Hoppas de blir fint väder å lagom varmt / kallt imorron så vi får åka lite pulka *lycka*

Nu ska ja ägna mig åt bajan å made in sweden .. puss på er!!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hej och välkomna till jämtland. Hoppas att ni får en bra helg. Kram från lilla mig är i Åre och det är riktigt kallt här med.

2009-02-04 @ 23:11:39
Postat av: kenny

du e riktig bajalåda du, krimiz och puzzis.

Kanske en blivande skoterraggare!! Nån gång.....hehe

2009-02-05 @ 13:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0