gott å blandat i Hede

Herregud .. sitter hos mamma i Hede å samlar energi :) det går ju sådär när det just nu spelas dansband för fulla muggar å inte vad som helst heller, tydligen är det någon som faktiskt vill höra "Who the fuck is Alice" på Finska, toppen!

Jaja, fokus på det positiva var det va ;) igår hade vi en toppenfin dag och var å badade i Långå på ett jättemysigt bad. Casper var väl den som stog för badandet när vattnet var närmare svinkallt, annars var det fiskar å gungning som hägrade för den lille och därmed även oss :) Vi lyckades fånga ett gäng fiskyngel med lånad håv till Casper å hans nyfunne vän Luddes stora förtjusning!! De hoppade av glädje å va så lagomt kaxiga när de fick hålla i småfiskarna som rätt snabbt kastades tillbaka i vattnet med härliga små tjut :) Däremot var Jacob å PG ute å fiskade och de fick en liiiiten å en rätt så stor firre.Långå badplats


 

Casper har tjatat om att åka och hälsa på valpen som moffa ska ha mest hela tiden sen vi fick reda på det. Så samma kväll vi kom hit åkte vi och tittade på den. Casper brukar vanligtvis härja vilt med Nenja och andra hundar/djur som råkas på att komma i hans väg ... Här fick han veta vad busig hund var och flög upp i min å mommas famn och klättrade tillslut upp på hennes axlar å ville inte leka mer med valpen! Han hade ju perfekt storlek att hoppa på å leka med för de små hundarna, så plötsligt kom Lotsi å hoppade mot honom å Casper snurrade några varv på gräsmattan som snabbt tyckte att dom kunde gå in i sin bur igen :) när jag då försökte förklara för honom att du är ju precis likadan som valparna så väljer han att inte helt lyssna till det å tycker att Jacobs finfina idé om att låta Casper spendera natten med valparna låter ytterst dumt!

Förhoppningsvis så har Caspers tankar om att skaffa hund tonats ner en del nu :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0