varför är det så mycket sand på stranden??

Sitter på toan å surfar lite medans lillen somnar ordentligt *haha* det är heeeelt otroligt vilken snäll kille vi har!! Han sitter så snällt *peppar peppar* i sin vagn när vi äter och han somnar där utan problem eller fixar bara lugnt å fint med sin favvokudde .. inte mycket gnäll på honom inte!!

Idag blev en sån där knas dag, vi hade svårt att bestämma vad vi skulle göra, åka till Calvi (en stad ca 40 minuter bort med tåget) eller bara slappa på stranden. Efter mycket om å men så tog vi vårat pick och pack med oss till stranden .. å återigen kom orden som man så kärt använder sig av varje gång man vistas på en strand:

Det absolut värsta med stranden är all jävla sand!!!!

Casper passade på att fylla vagnen när han upptäckte hur kul det var att kasta sanden runt omkring sig *tokstrumpa* sen kom vad vi tror en hemlös vovve och badade och när den bestämde sig för att gå, fick Casper stora spelet och vägrade göra nåt annat än att gå därifrån, så vi packade ihop oss å gick för att luncha lite. Det här med mat och Casper är som ett lotteri nu för tiden, jackpot vissa dar å bara total flopp dom andra. Han käkar nåra pommes, lite frukt, KEX och kanske glass om han är på humör. Annars dricker han juice dagarna i ända å det får vi väl va nöjda med, vätskan är ju ialli fall viktigast!!

När vi kom upp till poolen sen va den paj, filtret hade tydligen kajkat ihop å sprutat ut all sand som renar vattnet rätt ut i poolen, så alla som lät sina barn och sig själva för den delen att bada där måste ju va smått kokko, såg inte annat än en massa skit i hela poolen!! Förhoppningsvis får dom till den snabbt, annars blir det lite trist resten av tiden .. Så vi tog en tur i byn och kollade in affärerna, det är en supermysig by med massa små affärer och caféer / restauranger här å där och en stor boulbana där gubbarna samlas för att fördriva tiden :) hittade bland annat en affär med så mycket fint i, har bilder i kameran men dom orkar jag inte fippla med nu, så det får ni se en annan gång *hehe*



Skönt att man slipper hänga upp sina kläder mitt i stan så där :) fast charmigt är det tycker jag!! Alla restauranger lockar med härliga dofter och menyer som inte går av för hackor kan jag lova!! Tänk att få ett litet smakprov av allt, det vore inte helt fel *haha*

Igår vann vi föresten barquizet och drack upp priset till middan idag, en flaska rosé! Brukar inte drick det hemma men här har vi testat både en å flera flaskor *haha* dom har ritkgit bra roséviner här och i en butik som vi hittade, tappade dom upp sina egna viner direkt på plats om man ville från stora tunnor, jättehäftigt!!



Bilder från stranden och hamnen, otroligt fint både på land och i vattnet, bland dom finaste stränder som jag sett och alldeles klart härligt vatten som inte alls är kallt!!

Här är lite bilder från poolen också .. liten han är helt frälst och har skakat av sig den lilla rädsla han hade i början för att hoppa ner i vattnet och plaska på som en tok, nu får man kämpa för att få med honom upp, men hellre har jag det så än tvärtom!!



Hoppas att ni har det bra hemma och att sommaren är på plats när vi kommer hem :)

Kommentarer
Postat av: camilla

Åh vilka underbara bilder, ser ju så attans skönt ut. Njut av dagarna där nu, här är sommaren på G. Önskar er en fortsatt fin semester. Kramar

2009-05-27 @ 11:20:40
URL: http://osloliv.blogg.no
Postat av: jessi

Det ser ljuvligt ut vännen! Jag håller med dig om sanden, tycker det är superjobbigt. Därför är jag inte den som orkar sola bada på strand hela dagen utan hellre gör även utlfykter o njuter av havet på kvällar o tidiga morgnar. Jag kan tänka mig att det är såå mysigt med pittoreska gränder, restauranger o butiker. Härligt för er!

2009-05-27 @ 11:50:43
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Sue

Ser helt fantastiskt ut ju!!!! Jätte vis! Men, jag åker ju snart med ju!

Längtar som satiken.....håller med dig om sanden dock...jävla sand!!!



Puss o kram på er alla och ha en underbar semester!

2009-05-27 @ 17:16:07
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Vilket fint ställe!!

Du ska se att rosé blir nya favvisen! Är ju så gott om sommaren!



Kramar

2009-05-28 @ 19:24:24
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad härligt ni ser ut att ha det, och vilket mysigt ställe!! här hemma tror jag att värmen är på ingång lagom till helgens ledighet :)



Ha det gott!



Kramar Bella

2009-05-28 @ 22:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0