allt från rost till fisk

Igår va ja, liten å mormor på loppis, på Överjärva gård. Det fanns inte så mycket men det är alltid skoj att rota lite i alla kartonger å titta vad folk har i sina förråd :) Hittade en gammal såg som jag köpte till K, han har börjat samla på gamla snickerisaker som han hänger upp i sin snickarbo.



Köpte en blå pastell kruka också som jag tänkte ha pennor i sen när Casper ska börja rita å grejja .. innan dess får den stå i pysselrummet med lite smått å gott i :)

Det finns en affär där också som heter Överjärva Byggnadsvård, där fanns en massa fint! Fina skyltar, krokar, beslag, handtag, badkar, fönster i alla modeller mm mm mm .. så dit ska vi igen!!

Hemma väntade Theo och hans mamma å pappa, så det blev full fart ute på verandan när vi kom hem :) Va kul det är när dom börjar leka så smått med varann istället för att bara drämma till den andre eller slänga saker hej vilt runt omkring! Visst kan det komma nåt flygandes då å då, eller att de ska klappa den andre "fint", men det börjar bli bättre tack å lov *haha*


Sen grillade vi lax i vanlig ordning *haha* vi har nästan slutat äta kött .. å vi åt verkligen massor förut! Men det känns så himla fräscht å gott med lax, så det blir flera gånger i veckan oftast :) Superenkelt och vi brukar bara krydda med vitpeppar å citronpeppar, det blir riktigt riktigt gott!

TIPSELITIPS!!!
Vi brukar köpa av fiskbilen, dom stannade här utanför en gång och efter det har vi köpt flera gånger. Det är lådor på 5 kg och fisken är jättefin i lagoma bitar! Ni som bor i stockholmsområdet kan gå in på deras hemsida och beställa, då kör dom det hem till dörren, perfekt!! Såg också att dom finns i Skåne, Halland och Göteborg, så ni som bor där är också lyckligt lottade *haha*

Kommentarer
Postat av: jessi

Du verkar ha haft en mysig lördag! Kul att göra lite utflykt med sin mormor!

Hoppas du får en lika härlig söndag idag!



kram

2009-05-10 @ 09:41:13
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Sue

Låter som en toppen lördag för er!!!!!

Bra att de små var snälla....för en gångs skull!! hihihi



Hoppas att din söndag i solen blir kanon gullet!!!



Puss och kram

2009-05-10 @ 14:24:19
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Sue

Glömde ju säga att din blogg har blivit sååååååååå fin!!!!



Skitsnygg!!!!



Puss

2009-05-10 @ 20:15:56
URL: http://suzanita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0