wiiiiiii!!!!

Ja ja ja ja ja jippie!!!! Jag fick soffan!! Wohoooo!!! Nu e de bara att hämta den å vänta på att ja kan börja fixa med den .. *lycklig*

Kommentarer
Postat av: Matilda

sv: ja de är verkligen jätte härliga!



grattis till soffan!

2009-03-24 @ 15:44:05
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Petra Bloggar

jag vill seeeeee :D

2009-03-24 @ 17:22:31
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: jessi

Vad kul med soffan!!!



Svar- det är såå roligt att jobba med barn. Om du ska läsa till lärare för yngre barn så väljer du F-5,(dvs upp till årskurs 5) Det tar 3.5-4,5 år beroende på vilken högskola du läser o vilken inriktning. Jag har lek o lärande ( jobbat på förskolor, förskoleklass i skolan) Om du vill jobba med skolbarn (årskurs 1-5)så väljer du t ex matematik, teknik, samhälls eller språkutveckling som inriktning.



Det är verkligen ett roligt yrke, jag är såå glad att jag har inriktning för förskolan, lek o lärande för där finns alla jobb, det är brist i landet men just lärare i skolan är det överskott på, tyvärr har många ganska nyexaminerade vänner till mig förlorat sina jobb plus att de ska skära ännu mer i just skolorna i höst. (hemskt)

Men vill man absolut bara jobba med skolbarn så ska man ju göra det, man märker snabbt när man har praktik var man trivs! (du kan ju välja öppen ingång på många högskolor första året för att sen välja inriktningen) Det viktiga är att man läser det som känns bäst för en själv!



Hoppas det blir av i framtiden för även om det krävs mycket av en i som ledare och pedagog så ger det desto mer i glädje!



kram

2009-03-24 @ 17:52:48
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: SOFIE

Heeej o tack!! snabbt svar här: jag köpte den på Mångfaldens hus i taxinge/mariefred www.mangfaldenshus.se.... :) 120 spänn! visst e den härlig!!! :D





O ja! Vi har lärt känna varandra via bloggarna o kommentarerna.. !!! =D





kram!!!!

2009-03-24 @ 19:19:49
URL: http://litendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0