plocka lingon

Efter Caspers "små" utbrott som mestadels är kopplat till jag-kan-själv, försöker jag låta honom äta allt själv. Va lite på spänn å stog redo med papper å disktrasa när jag ställde fram yoghurt å musli i måndags *haha* fatiskt så gick det över förväntan!! Han försöker verkligen å är så söt när han sitter å plockar med dom små kornen :) han hjälper oftast till med den andra handen, han ska liksom hålla maten på plats, halvtrixit med yoghurt kanske *sötnos*



Det mesta hamnar ialli fall i magen, lite utanpå också så klart :) .. tröjan tar vi bort innan, byxorna me för den delen :) det går liksom enklare att göra rent honom då! Eftersom han verkligen inte vill bli matad så känns det här som en bra lösning, det är lite svårt bara att komma på bra å rolig mat som han ska äta. Soppa å andra geggiga grytor eller liknande är vi inte helt redo för än ... det får bli när pappan e hemma då *haha* han som bara ääääälskar när det blir lite gegga här å där, å bestick som slängs runt halva köket med en massa kladd på!

Blodpudding är en favorit, självklart med mammas hemmagjorda lingonsylt .. av bären som vi faktiskt plockade själva förra året, de ni! Det blir lite annat än den köpta som man får leta efter bären i. Då hade nog Casper inte ätit mycket av den för lite av sporten med att äta blodpudding, är att äta ett å ett lingon, sen blodpuddingen!

❤ me love you ❤

Kommentarer
Postat av: Erica

hej han är så söt. Ha det bra kram Erica

2009-07-08 @ 18:30:43
Postat av: Therese

så härligt kladdigt! :)

2009-07-08 @ 19:42:03
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0