lilla loppan

Har ju glömt en grej i all uppståndelse! Lilla hjärtat blev 1,5 år idag ... hipp hipp hurra!!!


mamma älskar dig ... alltid!

Kommentarer
Postat av: jess

Grattis! Vilken söt o glad bild!



ja såklart du ska kolla in mariefred, nykvarn o sen zetas. Efter mariefred o nykvarn finns taxinge slott med med jätte stort utbud av godsaker på slottscaféet. Vi åker några gånger per år just till Mariefred,Taxinge o Nykvarn är ju såå mysigt.

Sen kommer ju kungens kurva med zetas ikea o heron city.



kramisar

2009-07-26 @ 08:11:05
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Vilken fin bild,

grattis till älsklingen!



Hoppas ni får en toppendag!



sv: vi tog bilen till loppisen, vi måste laga båten sist blev vi inbogserade :-(



kraaam

2009-07-26 @ 10:51:13
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: camilla

Hej hej på er.



Nu var det ett tag sen. Jag har försökt att hålla mej uppdaterad under sommaren, de få gånger jag haft tillgång till internet. Har förstått att ni haft husbil och åkt runt, låter så mysigt, vet själv hur otroligt stämningsfullt och spännande det är, för vi gjorde det när jag var barn. Du har väl som jag också hunnit med både en och annan loppis, om du visste vad jag handlat, det finns inget stopp på mej, det värsta är att jag aldrig får med mej nåt hem direkt, måste alltid vänta tills vi kommer med bil och det vet man aldrig när det sker, så hemma hos mamma och pappa har jag saker som skulle kunna fylla upp en hel lada, haha, jag e knäpp alltså.



Vi reser till malaga nu på fredag och e borta två veckor, men när vi kommer hem från det så ska jag bärja engagera mej i bloggen igen, lite ny design och massa nytt spännande, hoppas du fortsätter titta in då och då, vore kul.



Grattis till din lilla kille idag, hoppas ni haft det riktigt mysigt, det är ni värda, du verkar vara en alldeles underbar mamma, så snäll och rar.



Massa kramar från mig.

2009-07-26 @ 19:26:48
URL: http://osloliv.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0