37 cm snö ställer till me problem . . .

Igår testade vi ju skotern så klart :) Casper han förstår ju inte så mycket men han gillar när de brummar till. Kenny han envisades med att åka en sväng å ja ville följa med för att se till att han inte åkte för långt .. när vi kom till vatten som ja inte vill åka över (fruset så klart) så klev ja av å skulle gå hem! Han blev så klart irriterad men körde hem mig å ja hoppades att han skulle stanna hemma han me, men icke! Det går inte att prata med honom när han har bestämt sig för nåt å de gör mig galen, speciellt när det handlar om saker som han inte kan eller inte känner till, så som skotern, vädret, fjället, lederna, vattendrag mm mm mm. Både han å vi va sura som bin, vi för att han inte lyssnade å han för att vi tjatade!


Idag fick vi bokstavligen skotta ut oss från stugan, som tur va fick vi låna fyrhjulingen med snöplog på, så vi snabbt å enkelt kunde skotta undan helt otroligt mycket snö! Sen Kenny kom hit har det snöat 37 cm, det e inte illa!! Här ser ni bilen me all snö runt å på ..




Här kommer han me leksaken för dagen!! Den va perfekt å självklart rolig. Casper fick åka med å det va nog bland de roligaste här uppe för honom. Han blev helt galen när vi skulle gå in med honom, så vi fick stänga av den så lugnade han sig!




Sen låter ja bilderna prata för sig själva ...



Fan va trötta vi va efter de här!! Kenny trodde han kunde köra upp sin bil i tvärbranta backen utan dubbdäck .. så här blev resutatet! Så efter fyrhjulingen som skottat så fint har vi en extra stor å bred väg tack vare Kenny *haha* vi fick ialli fall upp bilen från snövallen .. nu ska vi bara få upp bilen för backen så Kenny tar sig hem imorron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0