mamman blir bekymrad

Idag har vi varit hos Tessan å hennes lille son Rasmus som är sju månader .. så söt å glad hela tiden!! Casper är däremot inte lika söt hela tiden, han blir så fruktansvärt våldsam å det gör mig bekymrad! Det blir pinsamt tillslut när han kastar saker å slår på andra barn, vet inte hur jag ska göra för att han ska sluta, förhoppningsvis är det bara en period ..lång period nu i å för sig!

Hur som helst hade vi det toppen bra, Rasmus han sken som en sol hela tiden han va vaken å va jätte nyfiken på Casper. Han va så lagom sällskapssjuk å fixade mest med alla leksaker å försökte riva ner i princip allt han kom åt.. Så allt förflyttades nåra snäpp högre upp!


Hade packat vintermunderingen men den behövdes inte vill ja lova! Det har varit vår idag, så härligt med sol å lite värme .. sommaren är så välkommen! Dom bor i täby kyrkby å det va jättefint runt omkring, så det va kul att gå på prommis å kika lite. Om isen är kvar ett tag till hoppas ja vi kan ta oss en sväng i sigtuna till veckan .. å dricka mörk choklad på fiket är en finfin avslutning på dan!

Väl hemma igen va det sångpåsen som hägrade .. den är en riktig favorit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0