trött tröttare tröttast . . .

... det är förmodligen vi i våran lilla familj för tillfället! Vart en lååång dag på antikmässan me massa massa grejjor att kika på! Kan säga att det va den absolut största loppis ja nånsin varit på, ja som har tjatat å tjatat om dessa loppisar *haha* fastnade för ett köksskåp och en mindre gammal byrå .. tyvärr så va Nicklas snäppet snabbare än oss å roffade så klart åt sig den lilla über fina byrån! Efter det va ja lite låg å kände att ja ville åka hem .. men lite lunch fixade sockernivån så sen va de bara att fortsätta jakten på fynd! Kenny som vanligtvis hatar allt va loppis å gammalt heter fyndade så klart mest, söta gamla snickeri prylar att hänga upp i sin lilla bod! Det fanns massvis med Stig Lindberg porslin och jag blev helt galen i space ribban, mer känd som spisa ribb *hehe*

3 kaffekoppar, spisa ribb

Kunde inte riktigt bestämma mig om de va såna ja ville ha så de vart inget med det! Så de enda ja gick loss på va havtornsmarmelad som såldes i matboden *haha* inte ett endaste glas i nån form som jag egentligen skulle kolla på kunde ja hitta .. i min smak vill säga, för glas fanns det gott om!

Men fasen va prylar de finns (läs skit) det är helt sjukt! Att fok samlar på sig så mycket strunt .. Önskar att de bara kunde sälja sånt som ja vill ha *haha* jättefina gamla kökskåp, söta hyllor till köket, burkar med fina lock, glas utan massa krimskrams å fina byråer tex! Jaja, ska leta reda på lite mera loppisar som ja förhoppningsvis har mer lycka att fynda på .. hoppas hoppas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0