något nytt
Så bra det är med nätet när man ska kolla nya recept, bara att söka på råvaran tex så kommer ett hav av olika tips, rätter å info, perfekt om ni frågar mig! Jag är ett big fan av recept.nu också, där finns det mesta ...
Fick användning av ett av mina loppisfynd också från loppisrundan i Skåne!
- 6 rödbetor
- 50 g fetaost (så klart man så mycket man vill ha!)
- 1,5 msk balsamvinäger
- 5 msk neutral olja
- 1 tsk honung
- 1 tsk finhackad gräslök
När betorna har kokat klart och skalet är bortrivet, dela dom i så stora bitar ni vill ha å låt dom sen ligga och marineras i dressingen. Lägg sedan upp dom på ett fat och strö fetaost över ... gott!!!
Casper han fick en så fin fotbollsdress som Stefan raskt satte på honom :) som en liten tomte såg han ut med en helröd dress, till å med röda fotbollsstrumpor med halkgrejer under *söt* blir bra att ha på dagis va, så dom ser honom *haha*
Kan nog vara gott.
Många som lagar mat ed rödbetor nu för tiden! Ser jätte smarrigt ut men jag har faktiskt aldrig prövat.....kanske dags nu då!!!!
Puss på dig sötaste!
Hej hej!!
Rödbetor är verkligen underskattat, det går ju att gör så mycket gott med det!!!
Har saknat att kunna gå in här och läsa varje dag nu när vi varit ute på havet, men desto roligare att komma hem och ha en veckas inlägg att läsa på en gång :)
Så spännande för dig med skolan, och vilken tur att ni gjorde en provtur till universitet och kollade var det lå
OJ!!!
lite snabb på skicka knappen innan....
Det jag skulle skrivar var ju så klart att det var tur att ni kollade var det låg så att du vet vart du ska på premiärdagen :)
Ha nu en bra kväll
Kramar Bella
Har aldrig kokat rödbeter jag heller men gillar att äta dem! Tror alltid att den röda färgen ska hamna överallt på det vita...problem eller hur ;-)
Men vad är det för fin plåtburk jag ser bakom dig på bilderna...den ser ju ljuvlig ut!!
Kramar
Har aldrig provat göra något med röbetor,
men nu kanske jag skulle prova ;-)
Roligt att få användning av loppisfynden.
Önskar dig & familjen en bra dag.
kram kram
Husmors-Anna minsann:) Alldeles för avancerat för mig så då kanske du förstår vilken nivå min matlagning ligger på:)
Kramar