glitterstrumpa går inte av för hackor

I år har ja lagt de här me julMATEN lite på hyllan å inte ägnat särskillt många tankar åt de...däremot har ja bekymmrat mig mera över vad för slags godis å kakor vi ska ha *haha* tycker de e skoj å baka å mat fixar säkert dom andra så bra ialli fall!
Vet att tiramisu inte hör till vårat traditionella svenska julbord, men ja älskar tiramisu å de känns lite vuxenlyxit också, så därför har ja gjort just precis tiramisu tills imorron!!

Eftersom ja inte har nån bra form (har letat överallt) att ha kakan i så fick de bli en sån där avlång form som man mest bakar bröd i...då blev de massa smet över så ja gjorde 3 små också...går säkert åt :)


Förra året testade ja att göra en frosen cheesecake med apelsin å pepparkaka ... de blev en hit! Så det står en sån i frysen å bara väntar på oss. Köpte noblesse med apelsin smak som jag tänkte smula uppepå, tror att de kan bli bra!

En annan grej ja hittade idag kunde ja bara inte motstå!! Kände hur jag bara drogs närmare å närmare hyllan åsså slank den ner i korgen ... men den går inte att missa vare sig i korgen eller hemma på hyllan, glittrar så fint så fint !!!

glitterstrumpa till priten .. då har de gått långt !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0