blandade känslor!!

I måndas va vi på första inskolningsdagen med lille Casper, allt gick toppen å han hade så kul med både cyklar, bandyklubbor, vattenrum, små grodor å andra spel :) efteråt åkte vi å kollade på lite bra att ha saker till dagis. Vi hittade en jättefin ryggsäck med grodor på som han blev totalt överlycklig för!! När vi satte den på hans rygg skenade han ut ur butiken med världens strösta leende och sprang omkring och skrattade å bubblade av glädje *sötis* in å ut mi varenda butik å charmade alla, människor stannade å skrattade gott å pekade på honom å undrade va det va för en liten filur som härjade omkring :) Hemma har han packat i lite nappar å sin favoritkudde å dragit ur, lagt i å dragit ur, lagt i å dragit ur .. ja ni fattar *haha* tänk att man kan bli så glad för en ryggsäck va!!



Igår gick det också bra, lite mer koll på vart jag va men det sa dom va helt naturligt. Första dan är allt bara lek, nytt å roligt, sen kan det bli lite mammigt eller pappigt när dom förstår att det håller på att hända grejer, för vi ska ju dit varje dag nu i två veckor å sen är det verkligen vareviga dag .. många timmar blir det. Idag va han så trött så redan innan vi kom dit hade jag på känn att det kunde gå lite hur som, å han blev grinig å ville bara va nära mig. När han sen drog ur 4 rätt stora lådor med lego och va tvungen att hjälpa till att städa blev han smått tokig. Men jag vägrade släppa ut honom innan vi hjälpts åt att städa upp, det va tufft men jag tror jag har igen det sen ... gäller bara att va konsekvent, eller hur! Fröken sa också att det är bra att dom får förstå att man ska städa upp det man plockat fram .. så han har nog det han gör på dagis *haha*

Min mamma kom precis .. hon har varit i Hede en massa veckor nu så det va en glad överraskning när det plingade på dörren!! Casper va så trött, han hade somnat på soffan å va inte alls imponerad av att det ringde på dörren .. men imorron när han är pigg blir han förmodligen överlycklig för att momma e här!!!

Kommentarer
Postat av: Bella

Hej vännen!



Så söt ryggsäck lillkillen fått :) Det blir en stor förändring för honom nu, men det blir det ju oavsett när dem ska börja dagis och vara ifrån mamma och pappa, förstår att det är dubbla känslor och inte helt enkelt... Du verkar lugn och sansad och jag tror inte Casper kunnat ha en bättre mamma så jag hoppas och tror att det kommer gå bra för honom på dagis och naturligtvis kommer du fixa skolan när den drar igång, mycket förändring på en gång... Inte bara att gå tillbaka till sitt gamla jobb som för många när deras små ögonstenar ska bli stora och börja på dagis...



Ha det gott och bloggtorka har vi alla emellanåt, den går över...



Stor kram Bella

2009-08-12 @ 23:20:47
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: jessi

Vad skönt att starten känns bra för er! Han kommer säkert trivas bra på förskolan. visst kan det bli mammigt i början och ibland gråter barnen när man lämnar dem men det brukar ta kort tid så är de jätteglada o leker för fullt!



KRAM

2009-08-13 @ 21:29:37
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Therese

så fin väska klart att han skulle bli förtjust i den :) kramar

2009-08-13 @ 23:17:56
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0