sött i våran trädgård

Man skulle kunna tro att Askungens små möss varit här, i något större format å glömt pallarna .. nu har jag placerat ut 3 fina rullar!! Är mer än nöjd ..

Kommentarer
Postat av: Camilla

Sv: Tack för gratulation:). Musikalen var fantastisk alltså, japp, allt på norska, och det var super. Kommer gå och sjunga på låtarna i månadsvis, haha. Rice är ju helt underbart, man vill baka och laga mat hela tiden med deras redskap eller hur?. Har beställt en hel drös från Gerbera, så håll utkik på min blogg så kan du se vad fina saker det finns, kan tipsa om butiker och så som man kan lite på och som har bra priser.



Du verkar vara så pysslig och påhittig, precis som jag, i alla fall förstnämnda:). Älskar att göra om hemma, och mitt nästa lilla projekt är att måla om en hushållspappershållare i rosa och vitt, plus en gammal läskeflaskbricka jag ärvt av mormor, får se hur det går:).



Tips på någon bra inredningsbutik på nätet med fina saker?, älskar att hitta nya ställen...



Ha en fin kväll och vecka. Stor KRAM Camilla.

2009-04-15 @ 23:57:58
URL: http://osloliv.blogg.no
Postat av: jessi

Vad fina, passar i trädgården!



kram

2009-04-16 @ 08:56:03
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hallåen:)



Jo det blir nog så här också, cd:n går redan för fullt. Den rosa maskinen är inte i min ägo ännu, haha, men snart så, måste bara överyga mina blivande make om att det är ett alldeles exemplariskt köp först, och det kan nog ta sin lilla tid, hehe. Bor ni i hus? Vill köpa hus snart, vi ska faktiskt börja se runt lite, men priserna e ju inte kloka i norge. Ett hus här, medelhus liksom, får du ett slott för i sverige ju:(.De där rullarna du har i trädgården e så fina, passar ju så bra med blommor och sånnt på, bra jobbat.



Ha en fin morgon. Kram Camilla

2009-04-16 @ 09:54:40
URL: http://osloliv.blogg.no
Postat av: Sue

Nääää va fiffigt!

Jag har fortfarande inte gjort något med min vinda!

Jag hinner ju inte ju!!!!!!



Hi hi



Kram

2009-04-16 @ 14:15:38
URL: http://suzanita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0