redan i sandlådan ..?

Va i lekparken tidigare idag med Dexter å hans mamma Anna :) killarna ville så klart inte leka med varann utan va på helt olika ställen hela tiden ... däremot hittade Casper en söt tjej, eller det va nog hon som hittade honom *fniss*
Så otroligt söta! Stackars Casper som inte förstår varför hon bara vill kramas .. å hon förstår inte varför han bara går, det börjar alltså så tidigt ;)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej. Ville bara säga att jag har jobbat på både kommunalt vanligt dagis och kooperativt, och jag märkte en otrolig skillnad, på både barn vuxna och tillvaron. Allt var så mkt bättre när föräldrarna var delaktiga. Barnen var lugna och trygga, och alla hade ett bättre förhållande till allt. Helt klart topp betyg från mig. Tror inte du kommer vara så ledsen sen när det är dags, ville bara peppa dig lite. Kram från mig såhär på fredagskvällen:)

2009-04-17 @ 21:32:19
URL: http://osloliv.blogg.no
Postat av: jessi

så gulligt!



såg förra kommentaren, om du vill ha en annan synvinkel så skriver jag min. jag har jobbat kommunalt och koosperativt men tyvärr var de kooperativa ställen jag jobbade på mkt sämre för det fanns inte de pengarna o resurserna som hade behövts och den höga kompetensen på utbildad personal och därav det pedagogiska ej lika bra. men så är det givetvis inte på alla ställen men de 3 jag har erfarenhet av var inte bra. men de kommunala jag jobbat på har haft högre standard, de har ögonen på sig mer uppifrån att följa läroplanen och kommuner är ju större har mer resurser också!(man har insyn som förälder i kommunala med, du är alltid välkommen att hälsa på och vara med! det ska vara en sån policy överallt) Just nu jobbar jag på en modern nytänkande kommunal förskola, den bästa av alla ställen jag jobbat på. har erfarenhet av ca 10 förskolor plus alla praktikförskolorna (5st)

Tänkte kan vara kul för dig att få höra en annan syn.

Jag tror att det finns både bra och mindre bra inom både kommunal o kooperativt. Det bästa sättet är att hälsa på olika förskolor och gå på magkänsla som förälder o välja det som känns rätt för just ens eget barn!



Lycka till!



kramar

2009-04-18 @ 00:10:43
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0