reakaos eller inte ?

Har precis förhandlat fram nåra timmar på mellandagsrean :) K ville va ute å spika i sin lilla bod, men så vid lunch cirkus kan han tänka sig att plöja nåra affärer .. annars får väl ja å liten bege oss ut själva. Så tråkit bara nu när K har jullov, då vill jag att vi ska umgås, men helst inte i hans snickeriverksta *haha* fast de råder lite delade meningar om de där, ja har ju som sagt önskat mig ett köksskåp, typ ett gammeldags serveringsskåp, å för att han ska kunna göra ett måste han först å främst bli färdig med boden...hmm...

Jajja..de blir säkert bra de där. Rean är nog va den alltid är, en massa skit i stora stora jättegigantiska högar som folket bara sliter å drar i, bara för att det står sjukligt stora REA skyltar överallt verkar det vara legitimt att slänga lite på golvet å gärna stampa på de nåra gånger...det är ju ändå bara REA! Mmmm men vem vill ha grejjerna då??
Barnvagnen är nog både bra å dålig, kan användas som plöjningsmakapär eller så blir folk ursinniga (har tyvärr varit i den sittsen själv förut) för att man överhuvudtaget tänkte tanken att ha med en hel jävla vagn på just rean där det utan vagnar å massa barn är fullständig kaos, skapad av vuxna till vardags i de flesta fall fullt normala människor!

De här me vagn, K hamnade i bråk me en gubbe förra veckan inne i stan. Gubbens tantalutta sprang nästan över vagnen å då kläcker hon ur sig att han kör som en idiot. Då säger självfallet K att det är hon som e en idiot eftersom hon springer rakt in i vagnen! Gubben blir irriterad å skäller ut K för att han inte ser sig för å framförallt för att han kallat idiottanten just för idiot!
Människor!! Ser man inte ens en barnvagn, visst att dom är sjukt små å smidiga idag, men de går för allt i världen inte att missa! *trött*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0