goa gubben

Härom dan fick Casper lyxit mellis .. tyckte jag ialli fall *haha* skar upp jordgubbar å sockrade lite på dom och trodde att dom skulle försvinna i rasande fart! Nope, det godaste va sockret verkar det som, det slickades av å sen bjöd han så snällt på gubbarna *toker* visst åt han en del, men flest åt ändå mamman :)



Äter på pappans fina tallrik som han hade när han va liten! Roligast hade han när han lekte hund .. lilla knasbubblan *puss*

Kommentarer
Postat av: Sue

De är så goa de små liven.....

Min stora grabb gillar att doppa i socker medans den lilla äter dom som de är...men hon har inte socker på något för den delen!!!



Många söta kramar till dig hjärtat!

2009-05-13 @ 12:59:52
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: jessi

Din lilla sötnos växer! syns här på bloggen att han blir större!



svar- vi pratat öppet om det, barnen får berätta om de känner någon som dött, vad de tror händer efter döden. Sen berättar vi att man får tycka tänka tro olika. Viktigt med respekt. T ex när min mormor gick bort för 2 år sedan jobbade jag med 6 åringar då berättade jag för dem att jag var lite ledsen för min mormor hade dött, de berättade om sina erfarenheter, vi tände ljus. När det tragiska hemska hände med lilla Engla som dödades, då tog vi upp det med barnen för de hade ändå hört talas om det. vi pratade, tände ljus, berättade ärligt att det finns vuxna som är elaka mot barn, därför ska man aldrig prata eller följa med okända. Men de flesta människor är snälla o goda. De som inte är det är sjuka i tankarna, precis som man kan vara sjuk i cancer, benen, så kan man vara sjuk i tankarna o behöver hjälp.

Det är inte lätt att prata med barn men det är jätteviktigt att man pratar o att de får berätta om sina tankar o känslor. rita teckningar, tända ljus. bearbeta. såklart är barnen 2 år så kan man inte ta upp sånt men när de börjar bli 3 år och uppåt så kan man prata på deras nivå.



kul att du frågar så mycket om hur jag gör på jobbet, du verkar vara en engagerad förälder! Härligt!



kram

2009-05-13 @ 17:27:50
URL: http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0