störstaste ägget

4 veckor kvar till påsk .. Har aldrig varit nån hejjare på de här me påskfirande å pyntning. Påskris är i å för sig rätt fint, men en massa kycklingar som ska spridas vind för våg i hela huset de har ja inte så stor lust med. Äggen däremot, att sitta vid frukostbordet å rita på små ägg är väl en rätt tokig men kul idé å tradition vi har??

Ritar ni på äggen??

Casper har ju börjat äta själv så smått, i helgen blev de ägg å de gick så där. Kan tänka mig att han skulle kunna tycka om kombon ägg + fingerfärg .. så får det bli!

För varje år som går får ja mer å mer ångest över födelsedagar, jul å andra saker som ska firas med paket. När ska vi faktiskt ta å lägga ner allt vad det här med onödiga presenter heter?? Önskar man sig nåt är väl det jättebra, i de flesta fall skulle kvitto kunna läggas med, för det är sällan man prickar in vad någon egentligen önskar sig fast de själva inte visste om det! Och paket ska man väl ge för att man vill, inte för att man måste ...?

Barn ska givetvis få paket, presenter å påskägg .. det är en annan sak! Å det va det här ja ville komma fram till *hehe* förra året va Casper så liten så han fick inget påskägg, men i år ska han så klart ha ett! Mest för att de e kul så klart!! Funderar lite på va man skulle kunna tänkas lägga i, för godis känns inte helt bra faktiskt. Men kanske ..


.. har fastnat för Pettson å Findus prylar för dom e så söta!! Så en egen väska med Findus att packa i vore kanske inte så tokigt för lilen .. han ser ungefär ut så där, inte som en katt då men precis lika busig!

Kommentarer
Postat av: madde

tavlorna är köpta på tradera*haft en bra dag?

2009-03-09 @ 16:28:08
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0