jävla mandlar

Har så ont i halsen, bara att dricka gör ont så imorron är det jag som går till farbror doktorn! Kollade ner i halsen å visst, där är dom, små vita äckliga pluppar ... fy om det är halsfluss!! Har haft körtelfeber och om det är i närheten så ont som det är, då kommer det att kännas rejält!!! Usch .. vill inte!!

Kommentarer
Postat av: TheKitchenslut

SVAR: Jag har hört det där om vitpepparkorn, men har alltid varit skeptisk mot det =P Men det kanske är värt att prova iaf. Igår petade jag i mig 2 smörgåsrån och det funkade faktiskt ganska bra. Nu ska jag ge mig på en kopp med kamomillte och se hur det funkar, det sägs att te är stoppande, för mig brukar det vara tvärtom, men kamomill är ju bra så vi testar ;)

Jobbigt med halsont. Jag har aldrig haft körtelfeber, men däremot halsfluss ett antal gånger...det är inte kul =( Men får man "meducin" så går det ju ändå över rätt fort. Krya på dig! kram

2009-03-24 @ 07:09:44
URL: http://metrobloggen.se/kitchenslut
Postat av: jessi

Hoppas du får hjälp hos doktorn o kryar på dig snart!



2009-03-24 @ 08:03:01
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: SOFIA

TAck för din kommentar.. och ja, vänner växer inte på träd... Hoppas det onda i halsen går över snabbt och att du får dundermedicin...



Kram

2009-03-24 @ 10:03:41
URL: http://www.sofiaoniklas.blogg,se
Postat av: Sussie

Usch vad tråkigt att va sjuk! Hoppas verkligen att vi har haft vårt!

Krya på dig!



Jag har en elektriker här på jobbet som kollar åt mig men det var han som sa att just dessa gamla stora vindorna hyrs vara in....men man kan ju alltid sno. hi hi hi!



Kramet

2009-03-24 @ 10:20:53
URL: http://suzanita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0