kunde jag väl aldrig tro!!!

På sönda ska vi ut på äventyr ... jag är ingen natur/camping människa för fem öre, men vi har pratat om det här hela våren å tycker att det ser så himla mysigt ut! Så nu har vi hyrt en HUSBIL :) i ca 2 veckor kommer vi va ute å åka på snirkliga vägar, bada på nya mysiga ställen, äta picknick på filtar i gräset, hitta riktiga smultronställen (förhoppningsviset *hihi*) å leta efter loppis å kuriosa skyltar tills K får stora spelet!!! Vi va å kikade på den igår, den är jättefin å fräsch. Sånt där vet man ju aldrig när man hyr, men det här kommer bli toppen. Nu hoppas vi bara att vädret kommer ändra på sig tills dess ... blir en blöt semester annars!

Vi hade tänkt boka plats på Böda, Öland, men vi va lite sent ute, det är proppproppfullt, precis under semestern så klart, men men, det får vi testa ett annat år. Eftersom vi nu har husbilen kan vi ju stå nån annanstans på Öland, å bara åka dit över dan. Det underlättar lite, har vi ialli fall fått för oss *haha* att ha en husbil gentemot att boka å greja med hotell, stugor å liknande efter en rutt som vi får för oss att åka.

Klicka för att se nästa bild

bild från blocket-
annonsen vi hyrt från


Här är den vi har hyrt!! Casper hoppade upp i soffan eller vad man kallar det för där bak å stog å ooooo aaaa:de å skrattade åt oss som pekade, testade å pratade om hur allt funkar :) sen fick han syn på ratten å alla KNAPPAR å stog där å såg mer än busig ut! Nu längtar jag som bara den tills sönda, då du, då blir det äkta semester av känns det som *haha*

Vad har DU för semesterplaner??

Kommentarer
Postat av: jessi

Vad härligt, åka dit man vill stanna när man vill! jag älskar att åka på vägarna, det känns som ett äventyr, det är därför vi gjort flera resor med bil i Euoropa- frihetskänsla!



kramisar

2009-07-09 @ 10:29:43
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Therese

Vad skoj då! Vi har vår flytande husbil :) hoppas vi får plats på Gotland och Öland mm kram

2009-07-09 @ 14:53:39
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0