lat eller förbannat smart?

Sommar innebär enkel å oftast kall mat, en favorit för mig är sushi! Skulle kunna äta det kanske varje dag å inte lessna på det .. i en vecka ialli fall *haha* Så enkelt å smarrigt, ja menar, att lyfta luren å göra en beställning å sen åka å hämta små lådor med färdig mat, mycket enklare än så kan det knappast bli va? Skulle i å för sig va om dom hade utkörning då *hehe*


Godaste sushin just nu, right here in Märsta!

Kommentarer
Postat av: Katie

Men gud så gott med sushi! Jag blir alldeles galet sugen! Det ser helt fantastiskt ut!

2009-07-05 @ 19:39:12
URL: http://katie.blogg.se/
Postat av: Sue

Det ser förbannat gott ut men jag kan för mitt liv aldrig tycka om smaken!!! sorry!



Ville bara önska dig en härlig semester hjärtat! See you soon!



Puss

2009-07-05 @ 20:14:35
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Therese

Älskar! Så gott men det tar lite tid att lära sig äta. Nu kan jag tom äta ingerfäran och länta bara till den. Hoppas ni haft det bra i helgen. Vi är hemma nu det har varit skoj men inte någon glamor precis massa valkar i händerna :) sov gott! kram

2009-07-05 @ 23:03:44
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Bella

Sååå gott det ser ut, riktigt sommarfräscht!!!



Kan inte göra annat än att skratta då jag läser om dina skor, är precis som dig, har jättesvårt att bestämma mig, så det har hänt mer än en gång att jag kommit hem med samma top i två olika färger t ex för att ja inte har kunnat välja... De svarta skorna är jättesnygga och du kommer garanterat ha mer användning för dem än de rosa, men de var ju sååå snygga!!!



Hoppas du haft en riktigt skön helg



Kramar Bella

2009-07-05 @ 23:04:56
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: jessi

svar- svårt att säga så här utan att veta mer men barn kan vara trotsiga i den åldern, helt normalt. det gäller bara att vara konsekvent o tydlig. (har ni sagt ner så är det nej, förvirrande om vi vuxna ändrar oss) när man gjort det är är ett tips att försöka få dem att tänka på annat än det de är arga på, tex leka tittut leken, ta fram en leksak.

sen har ju vi människor olika personlighet o temprament, det märks redan i den åldern.

På förskolan brukar jag se barn i den åldern, bli förbannande om de inte får som de vill, då kan de slå en kompis, skrika och gråta. Det är frustrerande att inse att man inte kan få som man vill och barn i den åldern är jag fokuserade och och vill få som de vill. De kan inte förstå konsekvenser eller följder. Men det är jätteviktigt att våga sätta gränser och inse att det är en del av utvecklingen att barnet blir besviken o arg när den inte får som den vill. Att barn blir arga o ledsna är ok, jag brukar visa att jag förstår att du är arg, bekräfta barnets känslor men sen sen vara tydlig o säga nej och försöka få den tänka på annat om det ej går så låter jag barnet vara ifred en stund.

i den åldern kan barn få utbrott för de är trötta, hungriga, sjuka, det är deras sätt att uttrycka sig för de har ju inte språket. Vi vuxna o större barn kan ju berätta vad vi kännner o tycker men i den åldern kan man inte det så då kan det bli frustrerande.



jag vet inte om något av det här kan vara till hjälp, du vet säkert det mesta o har testat olika saker. Det svårt att uttala sig när jag inte känner barnet, på jobbet träffar jag barnen dagligen o har en helhetsbild.

Du behöver inte oroa dig men när han börjat på förskolan så kan du ju fråga dem om råd om det är fortfarande likadant, de kommer ju lära kännna honom och kan ge mer personliga tips.



kramisar

2009-07-06 @ 00:14:46
Postat av: Anonym

kom på att du skrev något om att han blir arg när han inte kan själv, det är helt normalt, han vill ju bli självständig o kunna själv o det är frustrerande för honom att det inte går. små barn kan inte fysiskt alltid det de vill för de har ju inte kommit dit i utveckling. det bästa är att låta han testa några gånger sen försöka få honom att tänka på annat skoj.



god natt!

2009-07-06 @ 00:24:18
Postat av: Maja: STYLE & LIFE by LEIA

Men du....JAG ÄÄÄÄÄLSKAR sushi!!!!:) Så nu har jag nästan bestämt ( hihi....utan hänsyn till dina åsikter;) att vi förutom loppisrundan i huvudstan måste styra upp en sushimåltid i märsta snart....och sen en här i uppsala....hur går det ihop att bästa sushin finns här också???



så vad säger fröken? Vågor hon träffa en rabiat maja;)?



kramar

2009-07-06 @ 07:59:40
URL: http://styleandlifebyleia.se
Postat av: Maria

Men gud så gott. Nu blev man ju bara så sugen på sushi.

Ha det=)

2009-07-08 @ 06:16:22
URL: http://fruengstrom.webblogg.se/
Postat av: Vivvi

Har aldrig gillat sushi.

Prova gärna min cheesecake. Superenkel och smakar nästan som glass.

gottochenkelt.blogg.se

2009-07-10 @ 15:45:30
URL: http://gottochenkelt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0