tokigt det kan bli ...

Ett rejält hoppsan hade det kunnat blivit den dag jag ska skriva in mig på skolan!! Har kollat igenom välkomstbrevet där lite info står och vart man ska befinna sig första dan på skolan. Så jag slog upp på sl.se hur jag skulle åka å hur lång tid det tar mm mm .. så idag åkte vi för att "reka" lite *haha* När vi körde in vid Stockholms universitet å tittar på stora kartan som finns där tycker vi att den ser lite konstig ut jämfört med den jag har i handen .. Vi letar efter O-huset och vrider å vänder på lappen å kollar gatnamn.

Så säger K :

- Men är du säker på att dom har flyttat allt hit nu då?
- Jaaa!! Det stog nåt om de ialli fall på nätet ...
- Aha .. ja ser det! Frescati heter det här, du ska till KONRADSBERG!!!
- Jaha ... inte undra på att kartan inte stämmer!!!

Fatta hur stressad jag hade blivit om jag stått där kl 9 den 21 augusti å undrat var i helvete O-huset är!! Hade kunnat bli en dålig start på det hela. Men som tur va så hade vi med oss GPS'en, så vi knappade in adressen å lät den visa vägen till ett jättemysigt ställe där jag förhoppningsvis kommer spendera mina kommande 3,5 år ...

Idag kom nya iPhone ut å gissa vad som ligger bredvid mig ... en svart fin blänkande iPhone, med ett skydd som självfallet är ROSA *haha* har suttit å lekt lite med den nu, lärt mig både det ena å det andra och laddat ner en massa smarta apps som det så vackert heter :) en jättebra grej som jag kommer ha användning av nu är sl's app som snabbt och enkelt visar resor som passar dig, du kan lägga till rutter du ofta åker eller stationer som du med ett endaste tryck ser när nästa tåg eller buss går ifrån, smidigt om ni frågar mig!


Jag är helt otroligt peppad å laddad inför det här med att börja plugga, jag tycker om att lära mig saker och är intresserad av vad andra har att säga och berätta. Tidigare idag när jag läste om första kursen fick jag en stor klump i magen och undrade om det här verkligen är rätt för mig .. tänk om jag inte kommer klara det eller inte passar som lärare. Jag vill inte vara den där idiotläraren som man själv klagade på och önskade aldrig satt sin fot i en skola. Usch .. får ont i hela kropen när jag tänker så och kan inte annat än hoppas och önska att allt kommer gå fint!

Så snälla ni, håll alla era tummar för mig i höst .. med början den 21 augusti då inskrivningen är ❤

Kommentarer
Postat av: Therese

håller mina tummar och Viggo sina med :) kommer gå strålande. Ska du pendla till skolan? Vart var det ni bor nu? Nu är vi hemma igen :) skönt! Hoppas ni får en fin lördag! Tack för alla fina kommentarer, nu ska jag bli bättre på att blogga igen. kramar

2009-08-01 @ 01:58:50
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Ha, ha tror nog alla känner så där och tror alla andra har koll och passar bättre än en själv!



Ja du på Konradsberg har man tillbringat många timmar av sitt liv och ska ju göra det några dagar i höst ockå. Läser ju 15 hp specialpedagogik nu.



Tror dock inte att du får tillbringa hela din studietid där ute utan de ska flytta till Frescati senare...+ att en del ämneskurser läses där redan nu. Jag läste all min matte och kemi där t.ex.



Kommer ihåg min första dag och det var pirrigt men det kommer gå hur bra som helst!



Kram

2009-08-01 @ 08:19:09
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anka

Jag tror du kommer bli en fantastisk lärare :0)

Pedagogisk & lugn som du är, du behöver inte va rädd!!!!

Ha en helmysig helg nu, förresten vi kanske ses i dag??? Disco-lamporna har inte slocknat än asg

Kramizzzzzz

2009-08-01 @ 14:02:45
URL: http://bandybruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0