ufo

Gårdagen firades by the way ihop med Paris å Kate!! Lyckades hålla mig borta från tillräckligt mycket sötsaker för att kunna ha min underbart fina klänning! Nu däremot sitter ja å proppar i mig både knäck å kola *hihi* men nu e de ingen klänning ja vill ha inom de närmsta dagarna! En sak som jag är rätt dålig på är de här me prislappar .. när vi va i london hade ja köpt en klänning som ja skulle ha när vi gick på musikal, nånting sticks i ryggen. Men va hänger där, jo prislappen! Igår när ja va på toa så kändes de hårt å skumt på ryggen...igen...å mycket riktigt, där sitter de en skapligt stor prislapp!!

Nicklas å Ulrika ha precis gjort om sitt kök så där fick vi avnjuta en av de godaste middagarnaja ätit! Hade kunnat äta massor men mina insydda kumpaner tillät inte de ..



Vidare in i lekhörnan där vi hade skitkul!!



Vid tolv gick vi ut å skickade upp ufo'n i luften! Kennys pappa trodde han hade sett flygande tefat igår, men de va ju helt galet :) det va nämligen thailändska lyktor som tex vi skickade upp. Ulrika å Nicklas brukar tydligen ha såna på nyår, har aldrig sett eller hört talas om dom, så ja tyckte de va jätteskoj att få se! Alla skulle hålla i dom för då får man mera lycka, något sånt pratades de om ialli fall. Snappade kanske inte upp alla detaljer, men när ja hörde orden hålla i å lycka så va ja snabb fram å skrek på Kenny att skynda sig innan den flög upp så vi får sjukt mycket lycka!!



Sen fortsatte lekandet inne i värmen!



Att få tag på taxi nyårsnatten är ungefär som att leta efter en eldfluga i ett eldhav .. omöjligt!! Som tur va så kom våran grannes kompis å hämtade oss, det va guld värt! Klart vi hade kunnat sova kvar, men det är så skönt att vakna upp hemma, speciellt jobbit när vi inte hade packat mer välling till liten ...

Så där såg våran kväll ut, på ett ungefär, hoppas alla ni andra också hade det toppen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0