vissen mamma med ett fullt hjärta

Vissa dar känns bara vissna .. kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men inget känns kul å jag vill inte göra nåt samtidigt som jag vill göra massor! Lite kluven skulle man kunna säga!

Casper är krasslig IGEN å det är kanske lite därför som jag är vissen .. tycker att han haft mer än sin del av sjukdommar under sina 15 månader, förkylningar å kräksjukor har avlöst varandra känns det som å jag vill att han ska få vara frisk!


Kommentarer
Postat av: Therese

Hoppas ni mår bra snart igen! Jag förstår vad du menar för mig brukar det vara tröttheten som gör att jag känner så. Min lille kille har peppar peppar varit väligt frisk men själv har jag varit jättesjuk sen han föddes med div. Tack för tipset om kyrkis ska kolla upp det. Ha en fin helg, kram Therese

2009-04-18 @ 19:03:29
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Elin

Usch vad trist! Hoppas att han blir frisk snabbt!

2009-04-19 @ 10:07:59
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej, och tack för dina söta kommentarer, blir så glad;). Stackars liten som är sjuk då, men då får ni bara mysa järnet inne så ska du se han snart är på benen ute i sandlådan igen;). Jo tack, min sambo börjar nog undra om de e nåt smått fel på mig med tanke på alla prylar jag släpar hem jämt å ständigt, hahaha. Men är man en sak-nörd så är man. Sen är det inte lätt när man blir så påverkad av alla fina saker på tv, tidningar, bloggar osv, man vill ju ha allt och kan inte hejda sig. Sen tror jag det blir värre till vår och sommaren också, då man får en energikick och ska göra om rubb och stubb, hehe.



Var mkt trevligt på bakgårdsförsälnjningen igår, hittade massa fina jätte gamla sockerkaksformar, som min mormor hade kommer jag ihåg, jag tyckte dom var underbara men min sambo gav mig the evil eye, så jag motstod, men han behöver ju inte veta att jag ska smyga dit idag igen och köpa`t. haha.



Är spänd på vad det är du målade häromdagen, vill också ha massa målarprojekt. Förresten hyllan till sonen var ju hur fin som helst också.



Hoppas ni haft en jätte fin helg. Mysig dag på dig/er nu!

2009-04-19 @ 10:18:22
URL: http://osloliv.blogg.no
Postat av: Sue

Usch då, det låter inge vidare....är det bättre idag då?



Stolarna är köpt på Ikea för några år sen. Tror att de finns kvar om jag inte minns fel. Att den är så grå är att jag låtot bli att olja den!



Kram på dig snäckan och hoppas att du mår bättre!

2009-04-19 @ 20:29:42
URL: http://suzanita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0