alla som kan, HJÄLP TILL!

Har tidigare skrivit om lille Thor som blivit kidnappad av sin egen far i USA. Mamman, MIa, är från sverige och fick ensam vårdnad pga olika omständigheter, bla misshandel av både Thor och MIa av pappan Andrew. Thor var med sin pappa på alla hjärtans dag i år, umgängesrätt, under den tiden fick Andrew veta att Mia fick ensam vårdnad, då kidnappade han honom och mycket har inte gjorts av varken amerikansk polis, myndigheter i USA eller Sverige. Jag personligen tycker att det är skamligt!! Hur kan ett fall med en kidnappad 1-åring inte prioriteras, inte ens utredas?? Alla kan på sitt sätt hjälpa till i såna här fall, jag har skrivit om det här och skrivit under en namnlista som förhoppningsvis kommer få upp ögonen på svenska myndigheter att det faktiskt är en SVENSK mamma som blivit av med sitt SVENSKA barn!! Vare sig vi bor här eller på andra sidan jorden, räknar vi med att få all den hjälp vi kan behöva, nu är det mer än dags för dom som verkligen kan göra något, att faktiskt agera!

Så hjälp till DU med, skriv ett litet inlägg, skriv under listan, få så många som möjligt att sprida den här nyheten så kanske det på något väntat eller oväntat ställe tar vändning, ett tips som hjälper Thor hem till sin mamma!!

En liten och kanske vad du tycker obetydlig gest, kan i själva verket ändra någon annans liv, i det här fallet kanske till och med rädda ett liv!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0