Värst hittills !!

Har precis lämnat Casper hos mamma, han ska sova där inatt så ska vi på bio. De brukar inte va speciellt jobbit att lämna av honom antingen där eller hos farmor å farfar, men idag va de tungt !!!
Fick ångest när ja pratat me mamma å bestämt att ja skulle komma över me honom, ville inte alls lämna bort han ikväll, konstigt hur olika de kan va från gång till gång :)

Men de e ju bara tills imorron å ja får ju sova ut lite, så de får ja se som nåt bra. Jag kräver ganska mycket sömn å alla med småbarn vet ju att sömn är kanske inte de man får mest av. Vissa dar kände ja mig som ett vandrades vrak, å mycket av den första tiden är som en enda stor dimma :) dock en helt underbar dimma!

Hur som så ska vi se Arn - Riket vid vägens slut, å ja hoppas hoppas att den e lika bra som den första!! När ja såg den var ja i å för sig glad att ja inte levde då, tänk hur allt har utvecklats...helt osannolikt när man tänker efter. Ingen som satt å bloggade om vilka skor eller nya byxor som stog på önskelistan då inte...


Där du andas - Marie Fredriksson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0