Tröttis ...

Trött trött å trött *gäsp* precis hemma från ridningen å ja e helt slut!! Ska bli skönt att slänga sig i soffan å kika på tv, först Grey's å sen Oskyldigt dömd. Persbrandt är ju för bra, eller hur??

Dagen har varit jättemysig, först lite stressig för ja trodde ja tappat bort min plånbok *panik* så ja yrade omkring här som en galning å kunde inte för mitt liv fatta var den va! Blev skitsur på Kenny så klart å trodde att han gömt den, han svarade inte å då blev ja ännu mer arg....grrrr!!! När ja insåg att ja va tvungen att åka för att inte komma sent för att hämta Tessan å Rasmus kom ja på att ja lagt den i vagnen när ja kom hem igår, så ja kollade där å mycket riktigt, där låg den, precis på samma ställe ja lämnat den *hihi* sorry Kenny :)

Casper va en liten vildapa på öppna förskolan, så brukar han inte va bland andra men idag va han helt galen :) sen hem å käkade lunch å fikade gott fika som ja sprang in på brödboden å handlade!

 

Visst har ja världens sötaste kakfat


Men hjälp va liten Rasmus kändes, är ju så van vid Casper nu så ja har helt glömt bort att han har varit så där liten å nästan ynklig...får man säga så *haha*
Å de va helt tokigt att bära honom, är ju så van med min lilla skrutt åsså va de plötsligt en annan filur, men mysigt å kul me liten bebis!!

Vi pratade om den berömda "amningskoman" man befinner sig i, det är helt obegripligt att förklara det för nån som inte befunnit sig i den själv, man är som en helt annan människa som bara flyter omkring å inte har minne för fem öre! Det är faktiskt ganska jobbit å frustrerande, för andra också som självklart tar för givet att man kommer ihåg bokade möten å saker man pratar om...men de gör man inte :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0