Jävla idioter!!

Ja blir så förbannad!! Hur kommer det sig att så fort det är en debatt om aborter, så är det alltid killar som sitter på sidan mot abort?? Har dom någonsin varit gravida eller behövt fatta ett så som jag bara kan anta förbannat svårt beslut som att avsluta sin graviditet??? Kom igen när det är ERAN kropp och era känslor det handlar om, innan dess har ni absolut ingenting att yttra om det här ämnet.

Att det finns möjlighet till abort tycker jag att vi ska se som en stor tillgång, det ska givetvis inte missbrukas som preventivmedel. Tänk bara på om en tjej blir våldtagen och blir gravid, ska hon då behöva behålla det här barnet? Om det inte finns möjlighet för ett par att behålla ett barn av olika anledningar, ja då ska det vara upp till dom att fatta sitt beslut, inte nån annan!

Hur fan kan dom propagera med sina jävla bilder på foster å liknande när dom förmodligen inte har en blekaste jävla aning om hur det är för den som bär på barnet. Det är med stor sannolikhet inte med lätta steg dom tar sig till kliniken!!

Tänk steget längre nästa gång...idiot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0