änglar finns dom ...

Äntligen hemma :) har varit ute hela dan å ränt runt. Å resultatet blev vad vi önskade, flera julklappar inhandlade ....bra där! Kan meddela att vi var inte dom enda i Täby C, det kändes som att resten av världen hade samlats där just precis idag! Att vara ute med barnvagn i stora folkmassor är inte lätt ska ni veta. Å ja då som ska va snäll å släppa förbi alla för att ja inte vill vara till besvär med stor vagn...ska sluta me det! Idioter som tränger sig före så de nästan får hoppa över vagnen istället för att antingen fråga om ja kan flytta mig eller vänta två sekunder tills ja själv kunnat ta mig fram bland alla andra ... *suck*
Det är nästan så dom har lust att gå mellan mig å vagnen ibland, inte klokt!

Skönt att K gick mestadels med liten, det går lite snabbare att ränna runt själv å försöka vara lite effektiv ... undra va de beror på *haha* visst att Casper har svårt att sitta stilla ibland men han är snäll våran kille. Klart han måste få protestera också, men just då de händer blir man så stressad å vimsar bort sig å alla tankar ... ja måste försöka sluta tänka att alla rut om blir irriterade, han är ett barn å barn låter å visar att dom finns, så de så!

När vi sprungit runt i de flesta butiker va vi tvugna att ge oss iväg...skulle på öppet hus hos nåra vänner. Jättekul med korv, glögg å pyssel. Gjorde en finfin ängel å kände hur ja blev som ett litet barn igen :) älskar att klippa å klistra, det borde ja göra oftare!!


Casper hade gärna varit med, men han fick nöja sig med att riva sönder pappersduken på bordet :)


De var andra barn där med, en till kille som va nästan lika gammal som Casper, han låg bara å sprattlade på golvet...krälade inte ens. Fatta va lugnt dom måste ha de :) helt otroligt hur olika dom utvecklas. En kille tippade på att Casper va ett åt halvt...knappast sa vi, här går de mer än undan!



Å va de inte bebisar på golvet så va de bebisar i magen, alla va gravida kändes de som *haha* å så fint det är med magar, saknar min egen! Blir sugen på en ny mage, men vill inte ha en till bebis riktigt än tror ja ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0