förmiddag i soffan

Så där ja, nu har jag tagit mig upp ur soffan. Vi har varit strandade där hela morronen, liten har haft feber hela tiden men nu hoppas ja att de blir bättre me nya alvedonen. De förra va på gränsen, så de kanske e därför han inte blivit pigg ännu. Vi får hoppas att dom här gör underverk, han va som en kamin inatt stackarn!

Försöker ge honom den där ersättningen, men det är allt annat än lätt kan ja säga. Som tur e så äter han majsvälling, han har fått lite lite i omgångar. Så förhoppningsvis går det hela över snart!

Har funderat jättemycket på alla ensamstående som fixar å trixar helt själva, vilket jobb dom gör! Man blir smått handikappad när man har en liten med feber å magsjuka tex. Dom vill ju vara så nära hela tiden, så att göra annat än att ha dom i famnen är svårt. Stor eloge till alla som klara de här på egen hand!!
Inte nog med att det är lite pyssel, man tycker så synd om sin lilla å vill inte alls se att dom mår dåligt. Det underlättar massor att ha någon att dela alla känslor med.


Kommentarer
Postat av: FARFAR O FARMOR

hoppas att våran lilla gubbe kryar på sig snabbt nu när han har fått lie vätska,blev galen när vi fick höra att han låg med dropp stackarn. Men han är ju så liten än våran Casper

2008-12-10 @ 20:06:42
Postat av: Anna

ja ni va inte dom enda som drabbades av panik :)

nu verkar det som han blir bättre, håll alla tummar!

kramar

2008-12-11 @ 00:47:26
URL: http://morannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0